>>נעמה...
קרה לכם פעם שהסתכלתם במראה, ואז חשבתם לעצמכם
"מזה לעזאזל המוטציה הזאתי? מזה הגבעה הענקית הזאת שתקועה לה בין הפה לעינים? (מאיפה אפשר להבין בכלל  שלשתי חורים המכוערים האלה בצבע חום ולאליפסה האדומה שבתוכה יש ריבועים צהובים ועקומים קוראים עיינים ופה?)
והחצ'קונים האלה...בכלל.... ממש מוסיפים. <צ> " וכו' וכו'?
ואז, אחרי שאתם מבינים שזה אתם, אתם חושבים "ריבנו של עולם, למה לא יכולת לברוא פשוט את כולם יפים?????
למה יש כאלה שצריכים להיוולד מכוערים?<??????"
ובכלל- היום- תכלס- מי מסתכל על אופי? רק על יופי. טוב, אולי אצל בנות לא כ"כ, אבל איך אני אמצא חתן בדיוק??????
תאמינו לי, לפעמים אני מסתכלת על תמונות שלי ומרחמת כעל החברות לי.
אם לא היה לי אופי נחמד אני חושבת שמזמן לא היו לי חברות.
אני מכירה מלא בנות שפעם היו חמודות ודוסות כאלה, עד שפ-תאום, הם קמו בבוקר, הסתכלו במראה, ואמרו "וואלה! אני יפה!" ואז פת-אום הם נהיות הכי מקובלות, ואיפה דוסות ואיפה בטיח, ואת המשך אני חושבת שאתם יכוליםלתאר לעצמכם.
טוב, צאז מהבחינהה הזאת, ב"ה שלא נולדתי יפה, אבל למה מכוערת????????
תעסו כאילו אתם מזדהים איתי כדי שאני לא ירגיש  המוטציה היחידה על פני הכוכב המקרטע וההזוי והמתחמם הזה..

את לא המוטציה היחידה. יש גם אוואטריםאביה...
בטח שכן.. הסנה-בוער
בס"ד
במיוחד בלילות האלו שלא באמת ישנים בהם, ואז קמים עם עיגולים מתחת לעיניים. ולשיער- כאילו יש חיים משלו! שומני/יבש/מקורזל/צמוד וכו'.. והפצעונים שבוחרים לצאת דווקא בימים חשובים וכו'.. כן, מוכר, כשיש מצב"ר כזה
פעם שאלו אותי על חברה שלי אם היא יפה. ואז חשבתי לעצמי, שכן, לדעתי היא מהממת בחוץ. אבל כשחשבתי לעומק, לא הייתי בטוחה שלמישהו חדש היא תיראה ככה. ואז נפל לי האסימון, שיפה זה לא משהו שאפשר למדוד מול המראה.
יופי נמדד עם אנשים אחרי שאת מבלה איתם, נאמר לפחות שבוע. הרבה פעמים בנ"א שנראו לי מעלפים, כשהכרתי את האופי שלהם פתאום לא כ"כ אהבתי להסתכל עליהם. וכן ההיפך.
אז כן, את עומדת מול המראה, ורואה את החצ'קון החדש שהצטרף, אבל את לא רואה את החיוך המתוק, את השמחה הקורנת או העצב שדורש חיבוק. את לא רואה מה שאחרים מוצאים בך. את לא רואה את הבעות הפנים הכנות שלך, או את הפנימיות שלך שקורנת החוצה. רק תמונה שטחית.
אז בפעם הבאה כשאת עומדת מול המראה, תזכירי לעצמך רק משהו אחד קטן שטוב בך. אני מבטיחה לך שתוך חודש תתאהבי במראה שלך :
"היופי נמצא בעיניי המתבונן"~~אני~~
לדעתי ברוב המוחלט של המקרים ואולי אף בכולם אין כזה דבר ''כיעור'' אלא היופי, החן והחינניות נמצא בהסתכלותו של האחר או בהסתכלות האדם על עצמו
וואו, איזה נושא...אביטלוש
אז א. כן, לכולנו יש ת'קטעים האלו..
ב. כשקראתי מה שכתבו כאן ממש עלה לי משו ששמעתי פעם מהמחנכת שלי-
מה ההגדרה של יופי? תנסו להגדיר יופי.
יופי זה אחד הדברים היותר קשים להגדרה.
מזה יופי???
חיצוניות? אבל הרי יש ערך ליופי, אנחנו רואים את זה בתיאורים של האימהות שלנו ועוד נשים צדיקות בתנ"ך. גם על ביהמ"ק לא חסרים תאורים של יופי "מי שלא ראה מקדש הורדוס, לא ראה בניין יפה מימיו".
אז איפה האיזון, ומה ההגדרה?

אז הנה תשובה שהעלנו ושממש עונה על זה-
יופי זה לא דבר חיצוני ולא דבר פנימי.
יופי זה ההרמוניה בין הפנימיות לחיצוניות.
האימהות ושאר הנשים הצדיקות שמוזכרות בתנ"ך ובמקרא ומתוארות יפות, שילבו יופי פנימי עם יופי חיצוני.
ביהמ"ק היה יפה כי היופי החיצוני השתלב עם היופי הפנימי ואז זה היה יפה ונעים למראה.

מזכיר את מה שהסנה הבוער אמרה-
קורה שאתה מכיר אדם וחושב שהוא יפה ממבט ראשון, אבל אחרי שאתה מכיר אותו לפנימיות שלו, אתה כבר לא חושב שהוא כ"כ יפה... זה כי אין הרמוניה, שילוב, בין החיצוניות ה"יפה" לבין הפנימיות הלא כ"כ....

מקווה שעניתי...אולי בקצת לפחות...
המון הצלחות אחות!

מוכר,מוכר..שיראל.
"שקר החן והבל היופי"

מה זה חן?
"חן מקום על יושביו,חן אישה על בעלה וכו'"-
חן זה דבר שקרי.בנאדם יכול להיות מלא חן בעיני האחד ומכוער לחלוטין בעיני האחר.לכן החן הוא שקר.

לעומת זאת,מה זה יופי?
יופי זה דבר קיים,זבר ממשי,אבל מה-הוא הבל-היופי טוב רק כשהוא בהרמוניה עם הפנימיות היפה (כמו שאביטלוש הסבירה מקסים).

אז אני חושבת שקצת התבלבלו כאן בהגדרה.
יש יופי,בהחלט.יש אנשים כאלו שלמרות שאתה לא סובל אותם אתה מוכרח להודות שהם יפים.
עם זאת,יש אנשים שהם מכוערים,אבל אנשים שמכירים אותם לעומק בכלל לא רואים את זה,כי הבנאדם מצא חן בעיניהם.

אז אני שמחה לבשר לך,נעמה,שלמרות שאני לא יודעת איך את נראת,וגם אם הייתי יודעת איך את נראת,יש בך,לפחות בעיני,חן ומתיקות גדולה.

ואיי חח.. ממש!! שלבוקית
קפץ..זכוכית מגדלת
עשית לי ממש עצוב לקרוא את זה.
אל תחשבי ככה בחיים.

אין לי הרבה להוסיף על מה שכתבו מעלי.

אני יכולה להגיד לך ש-
א. אם מסתכלים על המובן הרדוד של יופי, יש כל מיני אנשים עם טעם שונה, אני חושבת ששיער שחור זה יפה, ויש כאלה שאוהבים בלונדיני, הכל עניין של טעם.

ב. בהתחשב בעובדה שסעיף א' לא חשוב- אני יודעת שכבר נמאס לשמוע שהיופי הפנימי הוא החשוב וכו' וכו' אבל זה נכון, אני יכולה לתת לך דוג'- יש איזו מישהי, שלפני הכרתי אותה, עלתה לי המחשבה בראש שהיא לא כ''כ יפה, וכשהכרתי אותה פתאום שמתי לב לחיוך שלה, לצבע בעיניים, לצחוק וכו', כי ככל שמכירים בן אדם ולומדים לאהוב את הפנימיות שלו, לאט לאט לומדים לאהוב את החיצוניות- זה בא ביחד, ולהפך..

חיבוק גדול!

מה הקשר חיופי ודוסיות?!?מתו"ש
בס"ד

ותכלס, כל בת יכולה יכולה להיות יפה אם היא תשקיע בעצמה...
ותפסיק להשקיע בשוקולד ...דגיגת זהב
אני יותר מתייחסת להתבטאות שלך:מיטל
ציטוט שלך: אם לא היה לי אופי נחמד אני חושבת שמזמן לא היו לי חברות.

הנה, אנשים כן מסתכלים על אופי.. ותאמיני לי שגם אם היית הכי יפה שבעולם והיה לך אופי מגעיל לא היו לך חברות.. לפחות לא אמיתיות.. (כרגע יש פה חברות שאינה תלויה בדבר וברגע שיהיו חברים שלך כי את יפה זה תלוי בדבר.. )

עוד ציטוט שלך:
ואז פת-אום הם נהיות הכי מקובלות, ואיפה דוסות ואיפה בטיח

למה אי אפשר להיות מקובלת וגם דוסית?? את ישר שוללת!! את מצד אחד מתלוננת על זה שמסתכלים על יופי והכל.. אבל את גם עושה את זה.. תצאי מהגישה של "מקובלת זה הכי יפה והכי לא צנועה והכי לא שמה על המורים" או מה שזה לא יהיה.. כי אם תתייחסי לזה ככה זכולם יתייחסו לזה ככה.. ברגע שיתיחסו לדוסיות הכי מקובלות אZ הן יהיו הכי מקובלות..
אני אישית עוד לא נתקלתינועמיק
במישהי\א מכוערת.

אני מכיר כמה בנות\בנים שבטוחות\ים שהן מכוערות-ביניהן אחות שלי-והן בעצם ממש יפות\ים.
תקחי בחשבון,שלמרות שאת חושבת שאת מכוערת,יכול להיות שלא כולם חושבים ככה.
אני לא מאמינה שאפחת לא אמרה את זה עדיין.. נשמה- אתאנדרלמוסיה
לא מכוערת!! לא, אני לא מכירה אותך אינלי מושג איך את נראית או איפה ממוקם כל איבר בפרצוף שלך, אבל ברור לי דבר אחד.

מכוערת את לא.

איך את יכולה להיות מכוערת אם ה' הוא זה שיצר אותך? 

את לא נראית יופי במובנים המקובלים שלנו? של היופי המערבי? של מה?

לפי איך שכולן נראות את נחשבת פחות יפה? מי סופר.. את יודעת שה' הוא זה שברא אותך וככה הוא חושב שאת צריכה להראות.

פעם מישו אחד העביר לנו שיחה.. תמיד זה עוזר לי.. הוא אמר כמה זה מיותר להסתכל על אחרים ולקנאות בהם על מה שיש להם/ אין להם. הוא נתן דוגמא. נניח צוללן, וחקלאי. החקלאי יכול להסתכל על הצוללן ולהגיד איזו חליפת צלילה יפה יש לו.. ויואווו איזה שנורקל מטורף, וכמה שגם הוא רוצה כזה. אבל זה מצחיק, כי הוא לא צריך את החליפת צלילה הזאת, ולא את השנורקל הזה. הוא קיבל את מה שהוא צריך, אם זה בגדים ישנים, ואם זה מגרפה. וככה גם אנחנו.. את קיבלת מה' את מה שאת צריכה כדי לבצע את המשימה שלך כאן בעולם הזה.. ולהסתכל על מישהי אחרת ולרצות להיות יפה כמוה זה אולי דורש כי יופי זה דבר חשוב מדי בעולם הזה, אבל היא צריכה את זה כנראה לתפקיד שלה, ואולי את פחות.

ועוד דבר.. אמרו את זה כבר ואני אחזק.. תהי הכי מהממת בעולם עם אישיות מגעילה, אנלא חושבת שיהיו לך חברות.. וגם לא חברים אחרי שבוע שבועיים... אז מותק את הכי מהממת בעולם!
מסכימה ממש עם אנדרלמוסיה~~אני~~
זה בכלל לא נכון שמסתכלים רק על יופילולה=]
אני מכירה מלא אנשים שב-ט-ו-ח-י-ם שהם מכוערים. בטוחים.
אני מכירה אותם,ולא ראיתי אצלם משהו כזה מכוער ומלחיץ. אין בכלל אנשים מכוערים ממש! מעטים מאוד האנשים שיצא לי לפגוש ולהיגעל.

את בעצמך אומרת-  הרי היופי לא חשוב. העיקר הוא באמת האופי. ברור שיופי הופך את הכל להרבה יותר נחמד, אבל האופי הוא המשמעותי והקובע. ואת נחמדה מאוד. וחברות שלך יודעות את זה, וגם בעלך יזכה לראות את זה, ואני בטוחה שדי מהר. אל תדאגי.
חצ'קונים עוברים. ואת תהיי הכי יפה בעיני בעלך גם עם מלללא חצ'וקנים.
וחצמיזה, הרי שקר החן והבל היופי- כל העניין הזה של היופי, של החיצוניות, של העניים היפות והשער הגולש, זה הבל. שטויות. בסופו של דבר לא מתייחסים לזה.
אישה יראת ה' היא תתהלל.

נעמה את לא מכוערת!!!המלכה של העולם
ב"ה אני לא מרגישה ככה.יש מלאא בנות יפיופות ודוסיותקראתיך
מאווד!
אז כך שזה לא קשור כ"כ...
עזבי אותך מלהסתכל כל היום במראה ולחשוב לעצמך מחשבות של רגשי נחיתות.
חוצמיזה שאני חושבת שה' ברא בכל אחת משו יפה.
גם אם היא תהיה הכי מכוערת בעולם יהיה לה משו יפה.(עיניים,אף וכ'ו..)
עוד משו לניחום-מיטל
כרגע את בגיל כזה.. את יודעת, גיל מעבר, שינויים וכו.. זאת התקופה הכי מכוערת של בת =) כי לפני זה את חמודה ופתאום את משתנה.. בסוף את נהיית יפה (בד"כ) או לפחות יותר יפה ממה שאת

אז יאן לך מה לדאוג.. יש לך עוד זמן =)
זה עוד מילא..~אעירה שחר~אחרונה
קרה לכם פעם שהסתכלתם במראה, וגילתם יצור מוזר ומפחיד מביט אלכם?!ארר...
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך