הקדמה: את האמת שרגע אחרי ששלחתי ל@משה שישנה הכרעה בעניין המנהל החדש חטפתי הרבה יסורי מצפון. הלואי שהיתה לי היכולת להעביר את ההנהלה ממני כשארצה בלי הרבה בירוקרטיה. יש כאן מין מחויבות (ולאחרונה אני לוקח על עצמי הרבה כאלה) שאני לא יודע מה אצליח למלא. לעזרתו ית' אני מתפלל - "שלא נבוש ולא נכלם ולא נכשל לעולם ועד". בע"ה שנזכה כולנו להתפתח ולהתקדם בכל אורחות חיינו מתוך המילים שבנו והמילים שאליהן אנחנו מקווים וחולמים.
אז, בע"ה ננסה לחזור לקונספט של אתגרים שבועיים. המטרה תהיה לפתח את הכתיבה של כולנו. כל מי שרוצה להציע אתגר - מוזמנ/ת לשלוח לי במסר את הרעיון.
מה מעבר לכך? אני לא אעלים זאת מכם, יש לי אג'נדה מסוימת, אני מקווה שהיא לא תעשה מניפולטיבית ואני מאמין שאוכל להשאיר את הדברים על האוביקטיביות שלהם. מכל מקום אני רואה בכתיבה שבדורנו דבר חשוב, קצת בהשראת הרב קוק שדבר על הספרות כמה וכמה פעמים (כמדומני במאמר הדור במיוחד ובעוד כמה מקומות), ואני חושב ומאמין שצריך ואפשר לקדם אותה ולהשפיע רבות. דווקא בעולם הוירטואלי-אנונימי זה קצת פחות מורגש, אבל ההתפתחות הפנימית שנעשית בנו בעקבות הכתיבה ודאי ניכרת, ובע"ה, אם הדברים ראויים ונכונים, כל אחד ואחת בעיתם יוציאו את הדברים לציבוריות שמקפת אותם.
מעריך ומקווה להועיל - אהכ"א.
נ.ב. הורדתי את שרשור ההיכרות (מתשפ"א, לא היה שרשור לתשפ"ב), ובלנ"ד אפתח אחד חדש (בנעיצה) לקראת השנה הבאה עלינו לטובה.