אני אגיד לך כמה דברים שעלו לי כשקראתי את הדברים שלך-
קודם כל, כמו שכבר כתבו לך, כדאי להחליף את השפה. את לא עושה דיאטה, את נכנסת לאורח חיים בריא. ככה יהיה לך הרבה יותר קל לקום מהנפילות.
אני נגיד, עושה לפי שיטה של דיאטנית שאפשר לאכול אצלה הכל, כולל עוגות, פיצה, סושי, וכו', ועדיין יורדת במשקל, ב"ה, לאט אבל בטוח. למה? כי אני יודעת שאני יכולה לאכול מה שאני רוצה. כל עוד אני אוכלת נכון רק כשאני רעבה ומפסיקה שאני שבעה.
תנסי להוציא את הנשנושים מהבית. זה קשה, במיוחד בחופש, אבל זה הכי יעזור לך. את יכולה גם לנסות להכין נשנושים בריאים יותר, יש כל מיני מתכונים טובים.
אני מבינה שאת עושה את זה בלי ליווי, נכון? ממליצה לך לעקוב אחרי דיאטנית שאת מתחברת לשיטה שלה ותתחילי לעקוב אחריה וליישם את השיטה שלה. אם מתאים לך תבררי על התכנית המלאה שלה. בכל מקרה, כדאי לך להיעזר במישהו כדי להתמיד, אפילו להגיד לבעלך או לחברה שאת עושה את התהליך הזה, ואז יהיה לך קל יותר להתמיד, כי תרגישי מחוייבת.
עוד משהו שעזר לי, זה קבוצת וואטסאפ שלי עם עצמי שכתבתי שם מה אכלתי במהלך היום, ממש הכל, כולל כל נשנוש הכי קטן ובצורה ממש מפורטת, רק מים לא כתבתי שם. ממש עזר לי לשמור לא לאכול סתם.
והכי חשוב לדעתי, אם עכשיו זה לא מתאים לך, אז לא. תעשי מה שאת יכולה, שזה כבר יותר טוב מכלום, ותתחילי בספטמבר שיהיה לך יותר פנאי עם הילדים. זה בסדר. חשוב שתיהי שמחה ושלימה עם התהליך, לא שתיכנסי לבאסה ולחץ, זה לא עוזר לרדת במשקל, רק מפריע. תנסי לאכול ארוחות מסודרות עם הרבה חלבון, לשתות הרבה מים, פחמימות מלאות, וזה כבר יותר טוב מכלום.
בהצלחה ענקית!!