בית מקדש..אנוכי חסויה...
עודי יושבת היום בספריית בית ספרנו היקר, המקום הבערך הכי אהוב עלי בבית הספר, והינה עולה לראשי פרצי מחשבות.
ואשתפכם בכמה מהם, 'בית מקדש, אני רוצה בית מקדש? אבל זה מפחיד טיחו! זאת מציאות כ''כ לא מוכרת. אבל הרי אני מתפללת כל יום שיבנה בית המקדש, הפנימי והחיצוני- וכמדומני שאני כן חפצה בכך, ברמה כזאת או אחרת. אבל החשש, החשש מנקר בתוכי ובאמת גורם לי לרצות "לוותר" כביכול על המקדש, הפחד מהלא נודע מרתיע. מרתיע מאוד'
בערך שם נפסקו מחשבותי והמשכתי בעבודתי.
עכשיו חסל סדר השטויות, אני רצינית. למה אני כ''כ חוששת מבניית בית מקדש?! ז''א אני יודעת למה, אז מה עושים?! איך אפשר להרגיע את עצמך?
ווואו. בית מקדש.אח..אחרונה
רק שאומרים ת'מילה הזו כבר נהיה בלבול מוזר כזה בראש.
מצד אחד - רצון וכמיהה לבית מקדש אמיתי. מצד שני - עכשיו באמצע החיים?
בשקט בשקט לפעמים יוצא שאנחנו מבקשים מה', אבאל'ה, בית מקדש - רוצים. אבל תן לנו קצת להמשיך בחיים הרגילים, דוקא הם ממש סבבה, במיוחד עכשיו שהכל טוב בשבילי, תן עוד קצת. שנצטרך - נודיע לך. מבטיחים...

שאלת למה את מפחדת? מאיפה זה מגיע לכולנו החשש הזה?
כי - התרגלת לחיים רגילים, וטבע האדם לא לרצות שינויים לא ידועים בחיים. ועל בית המקדש, אנחנו כמעט ולא יודעים כלום, כאילו: יודעים אז שכולם יהיו דוסים ופאנטים וכל הצחוקים והכיף זה יהיה לשבת מול הגמרא או בבית וללמוד תורה, ובנינו - עזבו, החיים עכשיו מספיק טובים לנו ואל תשנו אותם. מקדש? בסדר, אז יהיה בעוד כמה שנים...

טוב, ת'כלס איך מתקדמים/נרגעים/מתחברים באמת לרצון הזה שיהיה בית מקדש?
אז דבר ראשון, מפעילים את כוח האמונה שאומר בנוסחא הבאה: אם ה' אומר שאז יהיה הכי טוב, כיף, סבבה, מושלם, חי ומהנה בעולם - אז אני מאמינה בלב שלם. עכשיו...תציירי לך לרגע מצב מזה סבבה בשבילך ותחשבי: המצב הזה, קטן על מה שיהיה בזמן בית המקדש. מה יהיה? באמת שאני לא יודעת, אבל זה לא משנה - העיקר שיהיה הכי טוב וכיף שבעולם. אני מאמינה בלב שלם ששם זה הכי טוב ומהנה לכולנו! אבל זה רק בתור שלב ראשוני - וגם, לא בטוח שהוא יעבוד טוב. השלב האמיתי שאנחנו צריכים לעשות זה: ללמוד בספרייה בבית ספרו על משמעות המקדש. מה זה אומר. מה זה אומר שהיה מקדש. מה זה אומר שאין מקדש, ומה זה אומר שיהיה מקדש. אם נלמד את משמעות הדברים לעומק באמת ולא רק מהסיפורים שהגננת סיפרה לנו או מתפילת שמונה עשרה, אלא באמת לרדת לעומק הדבר הזה - אז, באמת שנצליח להבין ולרצות את המקדש. בלי שום חששות ובלי שום דאגה. באמת מעומק הלב.

פססט, חסויה - זמן טוב מצאת לעצמך לחשוב על המקדש. בדיוק בפרשיות שבהם שיא הדיבור על המקדש.
אגב, אשאל אותך שאלה קטנה שתעורר אותך למחשבה -
על בריאת העולם, שמו בתורה 30 + פסוקים. על המשכן, בסביבות 450 פסוקים, לא נראה מוזר שעל בריאת בעולם שיא השיאים שמים הרבה מאוד פחות מהסבר על אוהל שאם לא היו מעבדים את העורות בו הוא היה מסריח ביותר?!

יאלה, מקוה שקצת עזרתי. שיהיה בעז"ה הרבה מאוד בהצלחה.
'תשכון בתור ירושלים עירך כאשר דברת'. אמן!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך