זה לא בקטע של להתלונן אלא יותר לפרוק אחרת אתפוצץ ![]()
בעלי עובד בעבודה אינטנסיבית ביותר. אבל קבוע לוקח את הילדים בבוקר, מחזיר בצהריים
ועכשיו אין לנו צהרונים אז יוצא שאוסף ילדים בצהריים ואחר כך יוצא לאסוף שוב את הילדה מהמעון.
מבינה ממש שזה מתיש לאסוף ולצאת ברכב שוב ושוב אבל יוצא שהוא מביא אותה ב13:00 בצהריים יחד עם כולם ושתהיה בריאה היא די שובבה ואז אני אחרי בוקר של סידורים, ארגונים בעיקר בחוץ ואני עם תינוק בבית זה לא שאני מטיילת לי לבד (מבחירה), אני מגיעה הביתה עם לשון בחוץ, בקושי אוכלת ושותה משהו וישר אליהם.
הוא טוען שבגלל שהוא עובד כ"כ קשה ואני כרגע לא אז אין ברירה ואני צריכה לטפל ולהיות.
הכל טוב ויפה ומוכנה לזה. אבל. אמא צריכה גם לנשום ולנוח, לא? מרגישה אני מגיעה לקריסה נפשית ולמחשבות קשות וזה נורא עצוב לי. אני לא נותנת את מי שאני באמת לילדים, לבעל ולבית.
המצב הוא אמא עייפה שקמה המון בלילה לתינוק מתוק, להניק. כמעט לא מוצאת זמן לעצמי באופן אישי. יש לפעמים שעות בוקר קצת יותר קלילות. לדוגמה אתמול ידעתי שהוא צריך לצאת בערב אז אמרתי לו שאני נכנסת חצי שעה לנוח כדי לאגור כוח. הוא רק אמר שגם הוא עייף (ואני מבינה שהוא עובד סופר קשה, אבל לא פיזית עם הילדים והבית והחוץ) נכנסתי לחדר והילדים במשך 10 דקות עמדו ובכו ליד הדלת בצעקות "אמא, אמא" והוא קרא להם מרחוק שיבואו. כמובן שלא נרדמתי וקמתי לשים להם סרט ולנסות טיפה לנוח על הספה. כ"כ כעסתי עליו!!!!!!!!! למה? מה הבעיה לעשות את מה שאני עשיתי כולה לחצי שעה? איך אני אמורה להגיב על דבר כזה??
ובנוסף, הילדים הולכים לישון נוראאא מאוחר כאן. לא מצליחה לארגן את זה וזה פשוט מייאש! יש אצלנו הרגל גרוע של להתחיל את השינה במיטה של ההורים (אל תזרקו עלי עגבניות) וגם לשבת כמה דקות ליד כל ילד ויש ילדה אחת שדורשת שעד שהיא נרדמת לא אזוז ממנה!
יצא מצב אתמול שעד כמעט 23:00 בלילה לא היתה לי שניה לעצמי. ובין לבין בעלי עסוק בעבודה, בלימוד, בטלפון. מרגישה שהוא בעולם משלו. מרחף לגמרי.
ושלא נדבר על איך שהבית נראה והכביסות הנערמות. כמובן שלא כל שבוע הוא כזה עמוס אבל היו לי איזה שבועיים עמוסים בסידורי חוץ ואני מרגישה קריסה.
יוצא מצב של אישה לא שמחה, עמוסה רגשית, פרצוף תשעה באב. מה עושים?????????
אל תגידו עזרה חיצונית כי אין. לא עושה את זה לא משנה מה. מתביישת להביא עזרה לנקות בית או לקפל כביסה. וכן, מרגישה אמא חצופה שלא עובדת וגם צריכה "אופר"
מרגישה שמשהו בארגון והסדר בבית לא תקין. תאירו את עיניי
ארוחות הצהריחם אצלנו די קבועות
שרשור- נחשי מי הרבנית!