אני רוצה לשאול:
בנות שעושות ביביסיטר ביישובים כמה אתן מרויחות לשעה אחת?
והבנות של העיר כמה אתן מרויחות לשעה אחת?
אני רוצה לשאול:
בנות שעושות ביביסיטר ביישובים כמה אתן מרויחות לשעה אחת?
והבנות של העיר כמה אתן מרויחות לשעה אחת?
בעיר אני יודעת שלוקחים הרבה יותר מביישוב.
אני ביישוב התחלתי מ 8 ש"ח (הייתי בכיתה ה'..) ואט אט זה עלה ל10. ועכשיו רק לותיקים שאני אצלם אולי מכיתה ח', אני לוקחת עדיין 10, כל השאר בין 12-15.
כמה נהוג לקחת בעיר?
18 לשעה

למרות שאצל ספרדים גם יש אוכל טעים וזה שווה 100 שקל לפחות
ולא גפיל דלהקיא ששוה 5 שקל בחנות
אם כך ניצלו אותי כל הזמן הזה..
אתמול משהי בקשה ממני ביביסטר כשהיא התרגלה שלוקחים ממנה 10 שקלים. כשאמרתי לה שזה 15 היא לא הסכימה.
והיום, עוד אחת בקשה ממני ביביסיטר ואמרתי לה שמהיום אני לוקחת 15 ש"ח והיא ממש לא הסכימה!!!
איזה חוצפה של אנשים!!
מה הם יחשבו שהם ינצלו אותי עד הסוף?? 
יש לי חברה עשתה בשכל.. עזבה את כולם ולא חישבנה אני עוד ריחמתי...
מהיום ב"נ אני לא מוותרת.
תודה רבה על התגובות עזרתם לי מאוד.
אני עושה בייביסיטרים בחיפה "העיר הגדולה" (בעקבות המלחמה כבר חודש אני מובטלת)
אני עושה אצל חרדים ואצל דתיים לאומיים
התחלתי לעשות בייביסיטר בכיתה ח'
משפחות שילמו לי אז 10 ש"ח
היום אני בי"א ומשפחות משלמות לי בין 12 ל-15
ובקשר אלייך: 1. קודם כל תלוי כמה מקובל אצלכם לשלם לכל שכבת גיל
2. אי אפשר להעלות מחיר ב5 שקלים בבת אחת (מ-10 לשעה ל-15 בשעה)
את יכולה להעלות ב2 שקלים (מ-10 ל12) ותאמיני לי שגם זה כסף ולזה אנשים כנראה יסכימו אם תבקשי בצורה יפה.
3. זה שנתנו לך עד עכשיו 10 שקלים זה לא אומר שעבדו עלייך ... אנשים לא תמיד יודעים כמה מקובל לשלם וגם לא תמיד יש להם את האמצעים לשלם.
4. לא כדאי לך להפסיק לעבוד בסופו של דבר את תפסידי מזה כי יקחו בנות אחרות ואת כבר לא תרוויחי כסף.
זהו בינתיים
בי
ועוד דבר:
בסופו של דבר כמה פעמים כבר מזמינים אותך לבייביסיטר ? פעם-פעמיים בשבוע?
בשביל זה להתווכח כ"כ ?
ועוד משהו: אם מרוצים ממך אז ימליצו עלייך .... ומהמשפחות החדשות תוכלי לבקש תשלום
יותר גבוה.... אם עכשיו תפסיקי לעשות בייביסירים יפסיקו להמליץ עלייך ולא כדאי לך.....
א. גם אני העליתי ישר מ- 10 ל- 15 ולא קרה כלום.. אנשים הבינו..
וחוצמזה - מהזה הנצלנות הזאת? מה היא עבד של מישהו?
ב. מותר לה לעמוד על הזכויות הבסיסיות שלה! -
ואם נתחשב כל הזמן באנשים (כי הרבה פעמים הם בוכים שאין ואין ואין..)
אז אף פעם לא נקבל כלום. מה איכפת להם שהיא ילדה מספיק גדולה ואחראית (18- 19) ולתת לה כמו לילדה בכיתה ח'??
הם רק מרויחים..!!
בקיצור - אני ממש לא מסכימה!!.
יש אצלנו בשכונה משפחות שיש להם כסף.. הם פשוט ממצאים לנו תרוץ שקשה להם לשלם.. אני לא מאמינה!! הם יוצאים כמעט כל ערב.. ומשאירים לנו 5 ילדים ותעשי לי טובה, אנחנו ממש עובדות קשה עם הילדים שלהם. במיוחד בחופש שהילדים לא הולכים לישון ואז הם עושים לנו צרות. למה נראה לך שנקח על 5 ילדים!!! 10 ש"ח??
לעומת זאת,
יש משפחות שמשאירים לנו איזה 2-3 ילדים ואפילו שהם ערים ההורים משלים 20 ש"ח לשעה וזה מעולה!! כי אלו אנשים שגם יש להם כסף וגם אנשים הוגנים.
את יודעת, משהי שאין לה כסף לא תצא לשום מקום!!
אבל אלה שיוצאים כל ערב??? נראה לך שאין להם?? הם סתם נצלנים!!!
אנחנו עירוניסטים! צריך לשלם יותר.
אם אצל היישובים משלמים 15 אז אנחנו קל וחומר צריכים לקבל יותר!!
הרי בעיר זה ידוע שצריך לשלם יותר!!
וחצמיזה אני בת-18.5 נראה לי לא שייך לקבל פחות!
אם הם יוצאים כל ערב זה אומר דרשני!!
ואם היה להם מצב כלכלי קשה הם לא היו מזמינות ביביסטיריות!
תשובה לעיניין!! 
אני יעמוד על זה וחזק!! ב"נ!
ובדיוק היום התקשרו עוד 2.. אבל לא יכולתי.. ההורים שלי לא היו.. (הייתי יכולה מ12 בצהורים עד 9.30 בלילה.. והשני היה מ2 בצהורים עדלוידע.. סתאם הם פשוט אמרו שהם יחזרו מאוחר בלילה..)
וגם שנה שעברה היה לי ביביסיטר קבוע מ2.30 בצהוורים עד 7 בערב!! הרווחתי מזה פווולים!! הרבה אנשים פונים אלי!!
אתה מגיע לבית ש-
במקרה הטוב שלושה ילדים
במקרה הרע תשעה ילדים
במקרה הכי טוב הם ישנים
במקרה הכי רע הם לא
במקרה הטוב הם מכירים אותך ואתם חברים משכבר ימים
במקרה הרע הם חדשים בישוב והם כל הזמן צורחים
במקרה הטוב את תופסת יוזמה ומתחילה לשחק איתם תופשת, מחבואים וכד' (ובסוף את יוצאת סחוטה מכף רגל ועד ראש תרתי משמע..)
במקרה הרע את תופסת עליהם עצבים ומתחילה לצעוק עליהם אח"כ כשזה לא עוזר את מחטיפה להם זפתות ועוד הם מספרים לאמא שלהם שהרבצת להם (נראה אותה מתמודדת עם הקרציות האלה בתור אחת שהיא לא אמא שלהם...)
במקרה הטוב הם עשירים ותקבלי 15 ש"ח
במקרה הרע הם רגילים, מתנחלים קמצנים ואת תקבלי מטבע של עשר שקל מרוט.
הסבירות שכל המקרים יהיו טובים היא כ"כ קטנה שאין בכלל בשביל מה להעלות אותה על דף זה.
בקיצור עדיף למלצר ולשטוף כלים אחרי שמחות. מנסיון מזלגות וסכינים זה לא דבר שמשתולל ואתה צריך להכניס אותו למיטה בכוח בתוספת סיפור לילה טוב (ועוד אחד אחרון ודי). מה גם שהרווח הרבה יותר משתלם - ביו 20 ל25 ש"ח ולפעמים גם יותר..
לתי כסף because מי דוד
והיתי תמים שזה לא יפה לקחת מדודים
יש משפחה אחת שנותנת לי 15 ש"ח.
ומשפחה אחרת נותנת לי 20 ש"ח
רוצים לשמוע2 סיפורים מהביביסיטרים?!
הקשיבו..
*הייתי בביביסיטר במוצא"ש. הרדמתי ת'ילדה והיה שקט.. השעה היתה בערך 1 פתאום- אין אור, חושך, חשבתי שזה הפסקת חשמל, אז עליתי למעלה, ואני רואה למעלה יש אור.. זה היה לי קצת מוזר.. יצאתי החוצה חושך מצרים, לא ידעתי איפה יש להם אור בחוץ אז הדלקתי ת'אור שבפלא' ויצאתי ככה החוצה. היה ממש מפחיד אני מחפשת ת'ארון חשמל שלהם, פתאום אני שומעת רעשים אז מהרתי להיכנס הביתה כי מתתי מפחד...... ואז שוב יצאתי ואני רואה (עם האור של הפלא') שכול הכפתורים למעלה, אז זה לא הפסקת חשמל.בקיצור ישיבתי בחושך עד שההורים הגיעו,הם הגיעו בשעה 2 וחצי.שעה וחצי ישבתי בחושך מתה מפחד אין טלויזיה אין כלום!!! בסוף, ההורים מגיעים ואומרים לי:"וואי לא כיבינו ת'שעון שבת, למה לא התקשרת אלינו?!" אז אמרתי שלא התקשרתי כי אין לי ת'מספר פלא' שלהם.. לא היה נעים לשבת בחושך.. אז פעם הבאה שאתם הולכים במוצא"ש תשאלו אם השעון שבת כבוי!!
*הייתי בביביסיטר אצל משפחה אחרת,שיחקתי עם הילדים במחשב, ראיתו סרט האכלתי אותם וכל מה שצריך.. ואז הילד הקטן שעדיין בגן לא רוצה ללכת לישון... אז ניסיתי להשכיב אותו ליד הטלויזיה, וליד המחשב(כי בד"כ הוא נרדם שם..)אבל כלום לא עוזר, הילד ער.. בסוף החלטנו לקרוא לו סיפור... קראתי לו 4 פעימים את מיץ פטל (משומם מה הוא כ"כ אוהב את הסיפור מיץ פטל) ואמרתי לו לילה טוב.. והוא לא רצה לישון אז אמרתי לו אני קוראת לך עוד סיפור אחד וזהו.. הוא אמר טוב.. קראתי עוד סיפור אחר ובאתי לכבות ת'אור. בקיצור ככה זה נמשך בסופו של דבר קראתי לו 8 סיפורים..זה היה מעייף.. כמה דקות אחרי שהרדמתי אותו ההורים הגיעו.. מזל שהרדמתי בזמן, לא נעים שהם יבואו ב- 12 ויגלו שהקן ער..
פשוט עבודה של פיליפינים!!!! מרוויחים בקושי מינימום וזה פשוט קשה מעצבן והילדים פשוט קרציות.!!!
אבל כשאין כסף וחיבים אין ברירה..
יוו הסיפור הראשון שלך עם שעון שבת ממש הצחיק אותי בטרוף!! פשוט נקרעתי מצחוק.
גם לי היה קטע בביביסיטר אחד..
עשיתי ביביסיטר אצל משפחה ברסלבית. כשבבית שלהם אין טלויזיה, לא מחשב, לא מראה, ולא רדיו!!
עד שהשכבתי את הילדים לישון ניהיה לי משעמם ובטרוף!
התחלתי לקרא ספרי ר' נחמן כי זה מה שיש להם בבית באמצע שאני קוראת הילד הגדול התחיל לדבר בקולי קולות: "תן גול!! אני יראה לו מה זה!!" אני כולי נבהלת אז הבנתי שזה מתוך שינה.. אח"כ יצאתי למרפסת מסתכלת היה משעמם היא גרה בעורף אין משהו מעניין. אח"כ רציתי להסתכל במראה ולא היה אפשר כי אין!! אז לפחות חיפשתי רדיו לשמוע משהו... גם זה לא מצאתי..
מה לכל הרוחות אני עושה?? ידעתי שעוד שעה אני הולכת לשרוף.. טוב, היא השאירה לי במבה על השיש פשוט מרוב שיעמום התחלתי לאכול ת'במבה..
זה היה הביביסטר שהיה לי ממנו פשוט סיוט!!!
גם לכם היו חויות מהביביסיטר אז ספרו לנו!!
מה?! איך אפשר לגור בלי מראה?!
הם לא מסתכלים על עצמם לפעמים?! טלויזיה בסדר, לא בכל בית יש, אבל רדיו?! מה הם עושים כל היום, לפחות מוזיקה, חדשות חייבים להקשיב למשו, להתעדכן..
לפחות השאירו לך במבה אז אכלת משו.. אומרים לי אם את רעבה צמאה או משהו, את יכולה לקחת חופשי..אבל אני ביישנית אז אני לא נוגעת בכלום...
מהמצבים האלה,
ונמאס לי לשמור על 10 ילדים לפחות כל פעם..
פשוט נמאס! אז אני עושה רק לשתי משפחות בערך -
וזהו.
יש מגוון.
אני לוקחת 10 (לכולם. פשוט זה משפחות צעירות בלי המון כסף... וגם כי לא נעים לי לבקש יותר. זה גם סוג של התנדבות, בגלל ש... תקראו בהמשך)
חברותי לוקחות 15-20... תעריף לילה. (לא תאמינו, אבל יש לזה תעריפים!)
ו-25 תעריף יום.
אבל יש לי גם מכרות שלוקחות 50 ש"ח ויושבות מול המחשב כל הביביסיטר... (המשפחה המטורפת שמזמינה אותם פשוט לא מכירה מישהו אחר...)
ולא דיברתי על ביביסיטר במלונות... משהו כמו 35 ללילה, 45 לבוקר. (ואם הם דוברי אנגלית-אז בכלל...)
ולא הזכרתי-זה מחירים לעיר...
אם באמת אפשר לארגן איזה מטה ארצי של ביביסיטר בזול... שיפרסמו את הזולים, עם הטלפונים והכל...
ככה יהיה שווה יותר להיות זול וטוב (כי יהיה אפשר לצרף המלצות. כמה שיותר-יותר טוב!) וגם למזמינים יהיה יותר טוב!!!
מי מוכן?
יעני בשביל לעשות חסד עם המשפחה??
לא בא בחשבון!! ואם את צריכה לשמור על 10 ילדים שמתוכם 5 הם ילדים שרק בוכים לך וצועקים ואת לא מצליחה להישתלט עליהם.. ת'אמיני לי, לא היית מוכנה לעשות שוב את אותו הביביסיטר ואם זה זול אז בכלל לא תרצי..
לפי דעתי זה ניצול. וזה מה שהמשפחות עושות מ-נ-צ-ל-ו-ת-! נותנות לך 10 ילדים ו-10 ש"ח לשעה.. (טוב הגזמתי.. אבל יש משפ' מרובות ילדים ואת מקבלת מטע מאוד.) אני לא מסכימה עם זה בכלל!!
מתי שמרת על 10 ילדים כל פעם?
נראה לי שלא אכלתם מספיק מרור שם, לכן יש לכם כח יענו להתנדב..
ולחשוב על סכום כזה ..
אבל פעם שמרתי על 5 שמתוכם 3 ישנו שתיים היו ערים וזה היה לשמור כמו על 10 ילדים שעשו לי ת'מוות..
והרווחתי 10 ש"ח לשעה! 10 דק' לפני שההורים באו הם "הלכו" לישון.
אבל הם דאגו לרוץ אליהם ולחבק אותם.. אני הרגשתי במבוכה כ"כ.. 
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>