אודי אדם אלוף פיקוד הצפון שהיה מראשי המגרשים בגוש קטיף והיה ראש אגף לוגיסטיקה ותכנן את כל הפינוי מקבל את העונש!!! אמנם בגלל שביצע את הגרוש נתנו לו להיות אלוף פיקוד אבל עכשיו הרמטכ"ל רוצה להעיף אותו, וכדי שזה יראה יפה הוא ממנה את סגן הרמטכ"ל בתור שליח מיוחד, כי חלוץ כבר לא סומך עליו.
ציטוט מחדשות ערוץ שבע:
"בצמרת צה"ל מנסים לשוות להחלטה שהתקבלה אתמול אוירה רגועה למרות חרושת השמועות שליוותה את תפקודו של מפקד פיקוד הצפון האלוף אודי אדם בשבועות האחרונים. על פי שמועות אלו שהגיעו לשיא בסוף השבוע שעבר. על פי שמועות אלו בפועל כבר הדיח הרמטכ"ל את האלוף אדם מניהול פיקוד הצפון והלחימה בלבנון, ובעצם מי שמבצע את המשימות הוא האלוף קפלינסקי. שמועות אלו נדחו שוב ושוב, כמו גם ההערכה שרק מצב הלחימה בצפון מונע מהרמטכ"ל להעניק חותמת מעשית להחלטתו זו בהדחה מעשית של אדם.
כאמור, שמועות אלו נדחו הן מלשכתו של האלוף אדם והן מלשכתו של הרמטכ"ל רב אלוף חלוץ, אך אתמול קשה היה גם לאלוף אדם לקבל בשוויון נפש את ההחלטה למנות את האלוף קפלינסקי לתפקיד ניהול הלחימה כמעין אלוף-על. "
l
http://rotter.net/forum/scoops1/6365.shtml
מגיע לו!!