לא מצליחה למצוא אנשים לצאת איתם.
עד לאחרונה הייתי די פאסיבית. חיכיתי שיגיעו אליי הצעות - כן נרשמתי לכמה מיזמים, וקיבלתי הצעות מכל מיני שדכניות שמכירות אותי, חברות וכאלה. אבל די מיציתי את המאגר הזה, ולכן התחיל להגיע תקופת יובש רצינית.
אז החלטתי לנסות להגדיל את ההצעות שלי, כך שבשנת תשפ"ב נרשמתי לעוד כמה מיזמים, הלכתי פיזית לשתי שדכניות ובזום לעוד אחת, והעברתי את הכרטיס שלי גם למספר דו ספרתי של שדכניות ושדכנים. נמצאת (או מישהו מבני משפחתי בשבילי) במספר דו ספרתי של קבוצות וואטסאפ ופייסבוק. פניתי לכמה נשים שיצא לי לפגוש בתחנות שונות של חיי, שגרות במקומות שונים, כדי שיכירו לי מישהו.
חוץ מזה, למרות הרתיעה שלי, נרשמתי גם לשני אתרי היכרויות.
הוצאתי על הדברים האלה בערך 1500 ש"ח (דמי רישום וכאלה).
ובסה"כ, החל מתשרי תשפ"ב ועד לר"ה תשפ"ג, יצאתי עם 5 אנשים, אף אחד מהם לא יותר מ-3 דייטים. (זה מה שקפץ לי בתפילות היום. ניסיתי לסכם את השנה האחרונה, ופתאום זה התפוצץ לי בפרצוף - למרות כל ההשתדלויות שלי, לא מצליחה למצוא אנשים לצאת איתם.).
וגם אם אוסיף למספר הזה את ההצעות שקיבלתי ודחיתי - המספר נשאר די עלוב. כשדיברתי עם השדכניות, אחת מהן שיערה שבמאגרים שלהם יש פחות או יותר אותם אנשים - כך שיוצא שמציעים אותי שוב ושוב לאותם אנשים שכל פעם אומרים לא.
ואני מרגישה את השעון הביולוגי מתקתק עם כל חודש שעובר.
ואני יודעת שאני ראויה, ב"ה יש לי אמונה וביטחון, אבל כבר לא יודעת איזה השתדלות אני יכולה עוד לעשות. איך אני מגיעה לאנשים אחרים?