בעצתה של @רחל יהודייה בדם.
אז, מי שלא שמ/ה לב - כבר תקופה ארוכה שאני משתדל (היה פספוס של שבוע אחד) להעלות כל שבוע אתגר כתיבה. בדרך כלל אין לו הענות רבה, ואני דן את עצמי לכף חובה שכנראה זה לא מספיק מעניין את חברי הפורום או אולי אפילו מַלְאֵה.
איפה הם?
אז זהו, אני דואג לנעוץ אותם בראש הפורום. אני לא יודע איך זה "נראה" בפלאפונים חכמים (אני עובד דרך מחשב), אבל אצלי זה די הדבר הראשון שרואים כשפותחים את הפורום ולכן חשבתי שזה יעיל. את האמת אני עדיין חושב שזה יעיל - אשמח לדעת אם לא.
אם יש רצון לשנות את האתגרים וסגנונם למשהו יותר כללי, שפחות עוקב אחרי הפרשה (מחילה שזה מקור ההשראה הכי זמין שלי כביני"ש) - בבקשה עדכנו אותי! כל אחד ואחת מוזמנ/ת להציע לי אתגרים (באופן פרטי כמובן, דרך מסר וכדו' או כאן בשרשור זה) ויותר מאשתדל קצת לשפצר אותם ולהעלות לפורום.
בברכת שנה פוריה, מלאת רוח, שכל ורגש - אהכ"א.
{נ.ב. כרגע הורדתי את הנעיצה של שרשור האתגר ושרשור ההיכרות}.

