הפרידה שלו כללה:
השפלה, הוא פשוט התנהג אליה בצורה מזעזעת ברגע שהוא הבין שהוא לא מעוניין יותר,
התעלמות, כל פעם שהיא ניסתה לדבר או להתפייס הוא פשט הדף אותה והשאיר אותה להתבוסס עם הכאב שהוא יצר. (מזעזע).
והכי חמור- הכחשה של הפגיעה שלו. מבחינתו הוא פעל בצורה לגיטמית והיא התינוקת (חוסר מודעות עצמית בעייתי שלו)
במקום לעמוד מול העבודות ולהתנהג בצורה מוסרית, הוא התחמק ונעלם, וגם היום, אחרי שעבר כל כך הרבה זמן יחסית, הוא מתחמק ולא מודה בכל הפגיעה החמורה שהוא פגע בה.
(אין דבר יותר מקומם מבן אדם שלא מודה על האמת, שמחכה שהזמן יעבור ואיכשהו היא תשכח מהסיפור שהוא עשה לה.
הבן אדם הזה פגע בחברה שלי!!!! השפיל אותה!!! נתן לה להרגיש אשמה כל כך הרבה זמן!!! המציא לה תירוצים שהוא לא יכול לדבר!! ובסוף בדרך לא דרך אחרי שהיא גילתה עליו משהו לא נעים הוא הבין שכבר אין לו דרך להסתתר ורק אז, רק אז הוא התנצל, וגם את ההתנצלות הוא ליווה בתירוצים שונים ומשונים).
חברה שלי לא רוצה לפגוע וזה גם חסרון שלה, היא פשוט הקשיבה להתנצלות שלו ולא התווכחה איתו, ולא העמידה אותו במקום, רק אחר כך שדיברתי איתה כל האש יצאה. והכאב שלה על זה שהיא ידעה שהוא מנסה למצוא לה תירוצים, ואין שום הצדקה או כפרה להתנהגות הזאת שלו.
אני מכירה את חברה שלי, וידעת שיש לה טראומה מכל הסיפור הזה.
מרגישה שאין לי מספיק כלים לעזור לה, ולא יודעת מה אפשר עוד לעשות בשביל להקל מעליה.
יש גורמים שמעורבים בסיפור ותומכים בה,
השאלה איך אני בתור חברה יכולה להיות שם בשבילה?
יש דברים שהיא משתפת אותי שאת הגורמים היא לא משתפת, אני מרגישה שזה גדול עליה וגם גדול עלי..
מפחדת עליה.
אוהבת אותה ורואה איך היא נעלמת גם לי ותכף גם ממני היא תתרחק.
אני חושבת שבעיקר מה שמקשה עליה זה שהוא לא לקח אחריות מלאה ואמיתית על העוול הנוראי שהוא עשה לה, וההתנצלות שלו שבאה רק אחרי שהיא גילתה עליו משהו, ושהייתה בטון כזה של: "סליחה, אני מצטער, תמחקי את מה שהיה". פשוט גמר עליה.. למחוק??!! איך אפשר תוך שנייה, אחרי כל כך הרבה ימים בשיחה אחת למחוק את כל הימים שהשארת אותה מצולקת ופצועה, באיזה קטע אתה חושב בכלל שזה אפשרי?!
כאב אי אפשר למחוק!!
אי אפשר!!!
כאב אפשר לרפא, לאט לאט.
אבל הפגיעה לעולם תישאר,
צלקת תהיה.
אין כזה דבר למחוק ולשכוח.
אין ולא קיים.
אחרי כ"כ הרבה ימים של הזנחה,
זאת התוצאה.
סליחה על האורך, המילים יוצאות ממני..
מקווה שהיא לא קוראת כאן..
אולי באמת אערוך בהמשך ואשנה פה כמה פרטים..
גמר חתימה טובה!

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם