אתמול קרה לי עוד מקרה כזה, היינו באירוע עם מפורסמים והראיתי לבעלי את אחת המפורסמות שם (לא יודעת למה אולי בשביל להוכיח לעצמי שאני לא קנאית
😛)הוא לא הכיר אותה, ואחרי שחזרנו הביתה הלכנו לישון ואז ראיתי שהוא גיגל עליה וישב על זה די הרבה זמן, הוא היה בסוכה וקפצתי רגע לקחת משהו וראיתי שהוא רואה איזה כתבה עליה, ואז הוא זרק לי גם שוואלה לא ידע מי זו ואיזה יפה היא ומוצלחת היא, דוגמנית בינ''ל, וראה איזו כתבה שהיא דורגה באיזה מגזין כאישה הכי יפה בעולם.
לומר את האמת? זה חירפן אותי ברמה שלא הצלחתי להרדם די הרבה זמן, ושוב הציף אצלי את כל הטריגר הזה.
תכלס ישבתי ועשיתי חושבים עם עצמי, והמסקנה שהגעתי אליה בסוף היא שיש מצב שהחוסר ביטחון שלי מגיע מהנקודה שאולי אני לא בטוחה באהבה של בעלי אלי,
ז''א זה לא שהוא לא אוהב אותי, הוא אוהב אותי ואת הילדים, דואג לי וכו',
אבל יש לי הרבה פעמים את ההרגשה שהאהבה היא לא *כלפי* אלא כלפי אשתו, ז'א גם אם היה מתחתן אם כל אחת אחרת היה אוהב אותה ודואג לה בדיוק אותו דבר, נכון שהוא רואה בי מעלות מסוימות שאין לאחרות, אבל מן הסתם עם כל אחת שהוא היה מתחתן הוא היה מוצא בה הרבה מעלות ואוהב אותה מאד,
זה צף לי גם כי היה כמה פעמים שדיברנו מה קורה אם ח''ו מישהו מאיתנו ימות והוא הבהיר את דעתו חד משמעית שצריך להמשיך הלאה ולא להתקע על מה שהיה, צריך להתחתן מחדש, ובעיניו מי שלא עושה את זה הוא סתם טיפש.
נכון ששכלית הוא צודק אבל לי זה הרגיש כמו המילים בשיר היפה של אנה כורם "אם אחד ילך היום, אחד אחר יבוא מחר"...
בקיצור אני ממלאה את המשבצת של אשתו, אם חלילה מחרתיים קורה לי משהו הוא מתחתן עם מישהי אחרת ואני כבר לא מעניינת אף אחד,
אני לא יודעת אם מצטייר שיש לנו זוגיות גרועה, בעיני זה ממש לא כך, ברור שיש לנו עוד לאן לעלות אבל תכלס אנחנו אוהבים, אנחנו באותה רמה שכלית, חברים מאד טובים, יש לנו ראש דומה, שנינו מכירים מאד במעלות אחד של השני, למרות ששנינו אנשים מאד דעתנים האווירה אצלנו תמיד טובה שזה בעיני אומר המון (כי לשנינו אין שום בעיה לריב על מה שלא טוב לנו)
אבל תכלס ההרגשה שלי לפעמים לגבי בעלי היא שאני כמו חייל רנדומלי על שחמט, בא למלא משבצת,
ברור שהוא אוהב אותי וכו אבל אני חושבת שכל אחת אחרת שהייתה במקום שלי גם אם הייתה עם פחות תכונות טובות ממני (יש לי הרבה ושנינו יודעים, אני יפה מאד, יש לי מידות טובות, אני מאד מוכשרת, מכניסה משכורת מאד גבוהה, רוב החברות שלי מרוויחות הרבה פחות, יש לי ילדים יפיופים ואני אמא ממש טובה, אני אישה רגועה מאד, לא הורמונלית כמעט אף פעם לא במחזור, לא בהריון, לא בלידה, לא אחרי לידה (לא שהורמונלית זה רע אבל תכלס אין לי קריזות ואני מתנהלת ב100 אחוז כרגיל), אני מצד אחד נשית מצד שני לא מפונקת, יש לי עוד הרבה מעלות שאני יודעת שאוסף של הכל זה דבר די לא שגרתי, וגם בעלי יודע, אבל עדיין אני מרגישה שגם אם הייתה מישהי אחרת עם חצי מהמעלות שלי, בעלי היה אוהב אותה בתור אשתו והחיים היו בסדר לגמרי,
ומכיוון שאני יודעת שמראה חיצוני זה אחד הפרמטרים שמאד מאד חשובים לו אצל אשתו, כל פעם שאני יודעת שיש מישהי יותר יפה ממני זה מאיים עלי מאד, מרגיש לי שזה העיקר והשאר זה בונוס
(וזה לא סתם, כשהתחתנו כמה פעמים דיברנו על מה חשוב לגבר באשתו והוא כל הזמן התעקש שהדבר הכי חשוב זה המראה החיצוני, ואם היו לו שתי אופציות אחת של אישה מאד יפה ולא הכי מוצלחת והשניה של אישה מוצלחת ופחות יפה היה הולך על היפה, כי בעיניו זה אחד הפרמטרים אם לא הכי חשוב באישה, יכול להיות שהיום דעתו השתנתה אבל זו הייתה דעתו כשהתחתנו)
בקיצור
שאלתי היא איך אני יכולה לדעת אם וכמה הוא אוהב אותי? איך יכולה להגביר אהבה? ומה אתם מייעצים לי באופן כללי?
חג שמח לכולם

תגובה נפלאה