אני נשואה 5 שנים, יחסית באושר, אהבה, וכו
יש נושא אחד שמציק לי בטירוף
וכל פעם שעולה לי טריגר אליו אני מתערערת מחדש
מרגישה שאני חייבת פעם אחת ולתמיד לפתור את זה
למה מציק לי שבעלי יראה נשים יפות או אפילו ירגיש איזו משיכה?
כמובן לא מדברת על מעבר לראיה/הסתכלות
אבל באמת אין פה את העניין הדתי אם להיות כנה עם עצמי שכן לא כזה אכפת לי אם הוא לא מתפלל במניין או מדבר לשון הרע
זה נטו העניין האישי
עכשיו גם לי כאישה יכול לקרות שאראה גבר יפה ואתפעל מהיופי, וזה לא מוריד כלום מהאהבה והזוגיות שלי
זה לא שאני אישה מכוערת, להפך אני יפה מאד, אומרים לי הרבה שיש לי יופי חריג וגם בעלי אומר לי את זה הרבה,
ובכל זאת אם אנחנו רואים איזה סרט (ואנחנו רואים רק דברים יחסית נקיים) ותהיה שם מישהי יפה יקפוץ לי איזה פיוז בראש ויחרפן אותי, יש לבעלי חבר שאשתו ממש יפהיפיה ואני שונאת שאנחנו נפגשים, וכל זה לא מובן לי
עכשיו יש לי טריגרים מעצבנים, נגיד קראתי את פרשת אשת יפת תואר ואפילו דוד המלך התחתן עם אחת כזו, מדובר על איזה גויה יפה שצריכה להתכער במשך תקופה ורק אז אם היא עדיין מוצאת חן מותר להתחתן איתה
והעניין הזה לא מובן לי בכלל
יאללה ראית אישה יפה, תחשוב עליה 2 דקות ותתקדם מה האובססיה הזו שגם אחרי תקופה אתה עדיין נמשך אליה וחושב עליה? איך הראש של הגברים מתוכנת?
אני חייבת את עזרת הציבור- גברים- אולי תסבירו לי אחת ולתמיד איך בדיוק עובד הראש של גבר? מה קורה כשגבר רואה אישה יפה? כמה הוא חושב עליה? זה יכול לבוא על חשבון אשתו?
ונשים- כמה אני נורמלית מ1 ועד מחורפנת לחלוטין? ואיך אני מרגיעה את עצמי??
(כן אני יודעת שאני יפה, כן אני יודעת שזוגיות זה לא רק מראה חיצוני, כן יש לי בעל מהמם, ועדיין.......)
אשמח מאד לכל תשובה שתאיר לי את העניין