וכולם כבר ישנים ומשעמם לי לאכול לבד, אז אני אוכלת מול המחשב, אז יש לי זמן לעוד שאלון מטופש.. סתם הוא לא מטופש.
שעת התחלה:12:27
דברים שאתה אוהב... (10) שאלה כללית מדיי. אותי צריכים לכוון לדברים ספציפים, אחרת אני לא אדע מה לענות.
לעשות (במילים אחרות: תחביבים):
אוכל: כרגע אוכלת פיצה טוסט, ואח"כ עוד משו, נראה..
צבע: תכלת וזו שאלה שחוזרת על עצמה.
ספר: ספר של שיער? אשרף חטב... הוא כיסח לי ת'שיער פעם, ושילם לי על זה גרושים..
סרט: לוידעת
עיר: מז'תומרת? אם מדובר בעיר אהובה, אז ירושלים וצפת.
ישוב: היישוב שלי!
מקצוע: ביביסיטרית ומלצרית, לעת עתה
שתיה: מים. הכי בריא, הכי טעים.
בע"ח: חתול וכלב
דברים שאתה פחות אוהב... (9) שוב כללי. הנה דבר אחד שאני לא אוהבת- שאלות לא ממוקדות!
אוכל: דגים! שונאתתתתתתתתתת
שתיה: קולה
בע"ח: זה לא ברור?? ג'וקים...
צבע: אין כזה.. כל הצבעים אני אוהבת.. אני בכלל אוהבת צבעוני, וכל צבע שקיים רק מוסיף לסימפוניה...
מקצוע: זבלנית....
לעשות: לשטוף כלים
סרט: אהבה זה כל הסיפור. סרט דוחה, שאם תיתקלו בו, תדעו שאין מה למצוא בו.
ספר: לא עולה לי
בגד (דוגמא: חולצות טריקו): חולצות של חרדיות
סתם שאלות...(8)
כמה ילדים אתם במשפחה: בל"ע...
בחר את התכונות שמאפיינות אותך (מחק את המיותר): נדיבות, מאור פנים, חולמנות, הצטיינות בלימודים (ממוצע 95 ומעלה), שגעונות ויציאות. שגעונות ויציאות, חולמנות.
בכמה חתונות היית (בערך..): ממש לא הרבה.. הרוב חילוניות, אז זה לא כ"כ נחשב
האם היה לך פעם עכבר בבית: כן\לא (מחקו את המיותר); אם כן- מתי בפעם האחרונה: כן!!!!!! אין לי כוח לספר, אבל זה היה מגניב..
הפדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחיים (אם אתם לא מוכנים לשתף, שתפו אותנו באחת אחרת): שהתלבשתי במעלית (אל תשאלו למה, זה ארוך), ואז הדלת נפתחה באמצע, ו......כל בני המשפחה המורחבת שלי ראו אותי..........
הספר האחרון שקראת: אבידות.. זה היה לפני המון זמן...
הסרט האחרון שראית: לוזוכרת זה גם היה לפני מלא זמן.. אה, הארי פוטר, בלית בררה.. אחים שלי ראו אז הצטרפתי מפאת שיעמום.
הפעם האחרונה שפשוט הסתכלת על הירח, דמיינת שהיו עליו אנשים ונגעו בו... (אם בכלל): על הירח אני מסתכלת המון! אבל אני מדמיינת איך שאני נוגעת בו.. ואיך שהוא מגלה לי את כל הסודות שהיקום הזה מסתיר ממני הקטנה..
איך אתה נראה... (7)
שיער (אורך, מתולתל/חלק, צבע): חלק, חום, אורך סטנדרטי, ואני רוצה עכשיו להאריך... ואז להסתפר ולמכור לפיאה (עשיתי את זה כבר, יש ביקוש לא רע על השיער שלי)
עיניים: חום
משקל (טוב, נעשה לכם הנחה... אתם לא חייבים...): 45
גובה: 1.62 בתקווה לגבוה
מה אתם לובשים כרגע: פיג'מה
נעלים שאתם נועלים בד"כ: כפכפי טבע, בתקווה שבקרוב קרוקס
מידה בנעלים: 39
כמה זמן אתה עושה כל מיני דברים (סכום שבועי ממוצע): (6)
מנגן (אם בכלל): על העצבים.. תשאלו את המש' שלי- לטענתם כל יום.
ספורט: הלוואי והיה לי זמן וכוח.. (ואל תגידו לי לעשות את זה במקום להיות במחשב, כי השעות שאני במחשב לא מתאימות לכזה דבר)
מחשב: כל יום.. בתקווה להפחתה. (בעיקרון בוקר ולילה, אבל יש חריגות.. זה מפתה)
לימודים (נכון לעכשיו, החופש הגדול): ללמוד בחופש????? טוב, תמיד לומדים.. ככה זה החיים.. לימודי החיים.. אז כל יום אני לומדת המון.. לפעמים שיעורים נחמדים, ולפעמים פחות.
שינה: כל לילה..........
תפילה: .............
החדר שלך... (5)
עם כמה אנשים אתה חולק את החדר (בכללי): 0! אלא אם כן אתם מגדירים דוממים כאנשים.. ויש כמה כאלה שבשבילי הם יותר מאנשים!
צבע קירות: תכלכל
פוף (יש/אין): יש, כחול
דברים שיש לך בחדר: מניפה ענקית עם ציור של דולפינים, מכתבה עם מדפי כוורת שאני עיצבתי (בצבע תכלת כמובן..) ועוד מלא דברים חמודים! מבטיחה לכם שאין על החדר שלי... אבל אני לא מזמינה אתכם......
כמה מגירות סה"כ יש לך בחדר, ולמה כל אחת שייכת (שולחן כתיבה, ארון בגדים וכו'): 9+מדפי ארונות, ואם נתחיל לפרט, אז... טוב נפרט חלק. מגירה אחת מוקדשת לחברתי השנואה ביותר, רבקי... (בדיחה פנימית, אפחד לא אמור להבין, ואם כן אז פאדיחה לי....) מגירה אחרת לדברים כמו ארנק וכו', ואני לא אגיד לכם איפה בדיוק היא ממוקמת, כדי שלא תבואו לפרוץ.. מגירה נוספת היא לגרביים, ועוד ארון אחד לדברים האישיים ביותר שקיימים לי (כתבי נפש...) ולכן היא על מנעול ובריח.
הבית שלך... (4)
דירה/בית פרטי/דו-משפחתי: דו משפחתי
גינה (יש/אין): אין! אין עליה...... הגינה הכי שווה...!
מרפסת (יש/אין): יש.. יותר מדי גדולה ולא מנוצלת.
מספר חדרים: נראלי 9
טיולישנס (3)
האם היית בחו"ל: כן/לא- מחק את המיותר, אם כן- איפה: לא! ארצי הכי יפה.... אבל באלי באמת לטוס לאן שהוא...
הטיול הכי ארוך שהיה לך (כמה זמן ואיפה): 3 ימים, טיולים שנתיים...
מתי היה הטיול האחרון שלך: השבוע
דברים שאומרים לך (2)
מה שאתה הכי שונא שאומרים לך: שאני דיכאונית.. מישי כאן אמרה לי אתזה, ונפגעתי מאוד. זה לא נכון! אתם מוזמנים לחיות איתי יום אחד, ואז תראו כמה אני מסוגלת להטיש אנשים עם הקישקושים העליזים שלי.
מה שאתה הכי אוהב שאומרים לך: שאני חמודה ויש לי חיוך מתוק.. סתם, פשוט אומרים לי את זה הרבה, אז לא מזיק לשמוע קצת מחמאות.. למרות שזה נשמע תינוקי.. (חיוך מתוק? מה אני תינוקת?? זה הכל בגלל הגומות חן...)
שאלה לסיום... (1)
מה אתה שומע ברגע זה? רחשי לילה מפחידים... מה לעשות שהמחשב באמצתע הבית וכולם ישנים, והאמפי מקולקל....
שעת סיום:12:47! תראו כמה זמן הדבר הזה גוזל!!!! וכאילו שמישו קורא את זה... ת'אמת לפעמים שאלונים כגון אלה מעמידים אותי בפני שאלות שלא בהכרח העמדתי ת'צמי בהם, אז קצת מתחדש לי בזכות זה דברים על עצמי, אבל צר לי לאכזב, השאלון הזה לא היה כזה......