מה הולך שם?אנונימי (פותח)
נשלח ב-7/8/2006 23:12natan101  
מחאה נגד "מצעד הענווה" של אמנון יצחק   

ביום שלישי יקיים הרב אמנון יצחק עצרת בירושלים תחת הכותרת "מצעד הענווה". מולו יפגינו פעילי מרצ תחת הכותרת "די להסתה ולשנאה"

בערב יום שלישי הקרוב יקיימו פעילי תנועת "הצבעים שלנו" ותאי הצעירים והסטודנטים של מרצ משמרת מחאה בירושלים מול עצרת "מצעד הענווה" שמארגן המחזיר בתשובה אמנון יצחק.

ממרצ נמסר כי "עצרת זו תהיה השיא של מסע ההסתה שמובילים חברי הקהילה הדתית על גווניה נגד אירועי הגאווה שיצאו לדרך היום בחסות 'הבית הפתוח'. משמרת המחאה שנוציא תהא משמרת שקטה, בלתי אלימה, ובעלת מסר אחיד: 'לא לשנאת חינם - כן לפלורליזם ולעיר חופשית!'. אנו נעמוד עם שלטים נגד השנאה, וישמעו נאומים קצרים".

יו"ר "הצבעים שלנו", דרור מזרחי, אמר ל-nrg מעריב: "אמנון יצחק ממשיך בהסתה הפרועה וחסרת האחריות כנגד הקהילה ההומו-לסבית, הבי והטרנס. האירוע הזה יהיה שיא מסע הסתה ארסי של פלגים בציבור החרדי כנגד הקהילה שמבקש לחתור תחת עצם זכות קיומם של הומואים, לסביות, בי וטרנסג'נדרים. מעבר לכך, צריך לזכור שיש פה אמירה פוליטית חריפה וברורה נגד אפשרות קיומה של ירושלים חופשית ופלורליסטית".

מזרחי מוסיף: "אירוע שמכנה את עצמו 'מצעד הענווה' הוא, למעשה, מצעד השטנה, השחצנות וההסתה שחסר כל סממן לענווה אלא כל כולו השתלחות פרובוקטיבית בבני אדם שרוצים לממש את אהבתם ולזכות בזכויות שוות".

"חבל שדווקא בימים אלה מנצלים החרדים בציניות אכזרית את ההתמקדות במלחמה על מנת להסיח את דעת רשויות החוק מקיום אירוע שבפועל מסית לפגיעה פיזית בחפים מפשע. כבר ראינו, במצעד הגאווה שהתקיים בירושלים, מה דברי הסתה יכולים לחולל".

http://www.nrg.co.il/online/40/ART1/460/127.html

כרטיס אישי

כתובת חסויה
נשלח ב-7/8/2006 23:15natan101  

איך אומרים באידיש?

ווען די הונט בילט איז א סימן די שטיין איז גלונגען...

(כשהכלב נובח סימן שהאבן פגע)

כרטיס אישי

כתובת חסויה
נשלח ב-7/8/2006 23:17פנטון  

מי הדליף ל nrg שנשארו הרבה כרטיסים? וכמה שילמו ב"שופר" על סיפור הכיסוי הזה? אולי כך יבואו ההמונים.

אוח אוח

כרטיס אישי

כתובת חסויה
נשלח ב-7/8/2006 23:20צולע10  

אני הייתי מארגן הפגנה של שומרי שבת מול האיצטדיון בטדי, לאחר שהרב אמנון יצחק מקיים את האירוע שלו במקום שמחלל שבת במשחקי הכדורגל של ביתר ירושלים והפועל ירושלים.

כרטיס אישי

נשלח ב-7/8/2006 23:21שידור  

צריך להודיע לשוטים הללו שארגון שופר "ירד" ממצעד הענווה והפך את זה ליום הולדת לארגון . 

כרטיס אישי

נשלח ב-7/8/2006 23:31בבא_בובה  

אני שומע שהרב אמנון יצחק עומד לבצע "כניסה" כשהוא רכוב על אופנע! לקול תרועת ההמונים.

כזכור, בפעם הקודמת לפני שבע שנים הוא ירד ממסוק כשספר תורה כרוך בזרועתיו.

מעניין מה יהיה הגימיק בעוד חמש שנים במלאות חצי יובל לארגון...

כרטיס אישי

כתובת חסויה
נשלח ב-7/8/2006 23:42ונשךלשונרא  

ציטוט: "חבל שדווקא בימים אלה מנצלים החרדים בציניות אכזרית את ההתמקדות במלחמה על מנת להסיח את דעת רשויות החוק מקיום אירוע שבפועל מסית לפגיעה פיזית בחפים מפשע".

ואני חשבתי שהכנס תוכנן הרבה לפני המלחמה.

ובכלל, על איזה מלחמה הוא מדבר? אה, כנראה הוא מתכוון ל"הקזת הדם"-

תנועת "הצבעים שלנו", גוף הנוער ה... של מפלגת מרצ, הודיע על התנגדותה למלחמה וקראה למרצ "להתעורר"... עוד הוסיף מזרחי כי "'הצבעים שלנו' כיום היא הגוף היחיד במרצ שמביע התנגדות לעניין. נשמעים אמנם במרצ קולות שונים נגד המלחמה, ופה ושם יש הצטרפות של חברים לאירועי מחאה כאלה ואחרים, אבל התנגדות מאוגדת בתוך מרצ, ששמה את המאבק נגד המלחמה ובעד הפסקת ההרג במרכז, באה אך ורק מ'הצבעים שלנו', וכולי תקווה שכמו בעבר, תהווה הצבעים שלנו גורם שיוביל אחריו את מרצ כולה לתובנה שלעמוד מאחורי החלטת ממשלת אולמרט המפגיזה ריכוזי אוכלוסייה  אזרחית, זו החלטה חסרת אחריות"
 במועצת התנועה ישנו גיבוי רחב לדברי מזרחי. אחד מחברי במועצה, שהעדיף שלא למסור את שמו, אמר: "להקזת הדמים הזו חייב להיות סוף – כמה עוד הרוגים לבנונים וישראלים נצטרך לספוג כדי שנפנים כי אין מנצחים במלחמה הזו? מרצ חייבת להתעורר ולהבין זאת בהקדם, לפני שיהיה מאוחר מדי". (nrg)

כרטיס אישי

כתובת חסויה
נשלח ב-8/8/2006 00:12forestman  

צולע

המשחקים מתקיימים במוצ"ש.

כרטיס אישי

כתובת חסויה
נשלח ב-8/8/2006 00:41צולע10  

תבדוק היטב מתי המשחקים מתקיימים, כי אני יודע שהמקום מוגדר כמחלל שבת בפרהסיה ובאופן רשמי.
מהסיבה הזו מעולם לא נערכו כינוסים תורניים במקום, למרות שמדובר באיצטדיון גדול מאד.

כרטיס אישי

נשלח ב-8/8/2006 00:42ינוקיוP  

מתי כבר נראה אשכולות שהכותרת שלהם היא "בעד" ולא "נגד"?

כרטיס אישי

כתובת חסויה
נשלח ב-8/8/2006 00:56דיוגנס  

אמנם נכון שרוב משחקי ביתר ירושלים לא מתרחשים בשבת.

אבל איצטדיון טדי משמש גם את קבוצת הפועל ירושלים, וגם משחקי נוער שבהחלט נערכים בשבת.

כרטיס אישי

כתובת חסויה
נשלח ב-8/8/2006 00:57משה0505  

ההצלחה הגדולה של שהרב אמנון יצחק שליט"א, זה שבחוץ יש הפגנה של השמאל.

השמאלנים פשוט עוזרים לנו!!

כרטיס אישי

כתובת חסויה
נשלח ב-10/8/2006 15:43זמרולו  

זה לא הרב אמנון יצחק היה רכוב על אופנוע....אלא מישהוא מומחה שהתחפש כמה שעות לפני....
מי שהיה מאחורי הקלעים היה רואה את אותו בן-אדם עושה פעלולים עם האופנוע.

כרטיס אישי

כתובת חסויה
נשלח ב-10/8/2006 15:47ברצינות  

בושה וחרפה שבפורום של חרדים יוצאים מפורשות נגד כנס חרדי, איפא הבושה, עם ישראל בצרות ואתם ממיטים עוד רעל לתוך מחנינו?

חחחחח כן השנייה קראתי את זה בח"חחרדייה מאשדוד!
כן זה מה שקורה שהחופש גוברהגרגר בשימוראחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך