הימין החילוני אשריהם:פנאט2 המשודרג

בית"ר מתנגדת לתוכנית ההתנתקות!

תנועת הנוער בית"ר, היא תנועתו של המחנה הלאומי האמיתי בעם ישראל, מביעה את התנגדות הנחרצת לתוכנית ההתנתקות של ראש ממשלת ישראל אריאל שרון. בית"ר רואה בבריחה חד צדדית, נטישת חבלי מולדת ועקירת ישובים שלמים על תושבים מעשה מסוכן, בלתי אחראי וסטייה מדרכה של הציונות הרווזיוניסטית.

נסיגה חד צדדית תעודד את הטרור כל נסיגה, ובעיקר נסיגה שלא בהסכם תגביר את תאבונם של ארגוני הטרור להמשיך ולפגע ע"מ לנסות ושחזר את הישגם גם באזורים אחרים. ראשי מערכת הביטחון מזהירים: נסיגה חד צדדית תעודד את הטרור.
נסיגה חד צדדית לא תשפר את מצבנו נסיון העבר מוכיח: ללא שמירה על חופש הפעולה של צה"ל לבצע פעילות יזומה והתקפית בכל מקום ובכל זמן הטרור ישתולל ואף גורם לא יטפל בו במקומנו.
עקירת יישובים היא מעשה בלתי מוסרי היישובים ברצועת עזה הוקמו בהחלטות ממשלות ישראל השונות. התושבים היהודיים באזור הקימו התיישבות מפוארת מוסדות חינוך, חקלאות ייחודית, תיירות ועוד. החרבת המפעל והוצאת התושבים היהודיים מבתיהם בכפיה סותרות את עקרונות המוסר הבסיסיים.

נסיגה חד צדדית פוגעת בכושר ההרתעה של צה"ל כהמשך ישיר של הבריחה המבישה של צה"ל מלבנון, משדרת תוכנית ההתנתקות מסר ברור למדינות ערב "ישראל מבינה רק כוח". אויבנו הרבים במרחב  יפנימו את המסר ולא יהססו להשתמש באלימות כאמצעי להשגת מטרותיהם.

ויתור על חלקים מא"י היה סטייה מדרכה של הציונות ארץ ישראל כולה היא מולדתו של העם היהודי. ההתיישבות בכל חלקי המולדת הינה ערך העומד בבסיסה של הציונות. זיקתו של עם ישראל למולדתו בעינה עומדת אין לאיש זכות לערער על זכות זו.

בית"ר היא המצפן ההיסטורי והמקור לתנועה הלאומית -קוראת לתנועת הליכוד, חברי התנועה, חברי הכנסת ושרי הממשלה לחזור לדרכה המקורית של הציונות דרך של בנייה, התיישבות, קליטת עלייה וצדק חברתי

בית"ר תפעל כנגד תוכנית ההתנתקות בכל דרך חוקית ולגטימית אפשרית. זהו הזמן לליכוד השורות, העמדת חזית איתנה ואחידה למול מהלך העלול להכריע את גורל הציונות.

בית"ר קוראת לבוגריה בעבר ובהווה להצטרף למאבק, בית"ר קוראת לכל צעיר וצעירה החושבים כמונו בואו והצטרפו! המאבק בראשיתו והכל עוד אפשרי!

בית"ר לא מתנתקת מארץ ישראל!

פעילויות אחרונות:

הפגנה מול ביתה של השרה ציפי לבני

ביום שישי ה13/8/2004 יצאנו קבוצת בית"רים בוגרים לצפונה של תל-אביב על מנת להפגין מול ביתה של שרת הקליטה (מאז התמנתה לשרת המשפטים) ח"כ ציפי לבני. רצינו להבהיר לשרה את עמדתה החד משמעית של התנועה נגד תוכנית ההתנתקות ונגד האופן הדורסני בו מתנהלת הממשלה כנגד מתנגדי התוכנית ובראשם מתיישבי גוש קטיף וצפון השומרון. השרה, שחונכה על ערכי התנועה, קיבלה את היוזמה בהסתיגות מסוימת אך לאחר כשעה של שירי בית"ר שהושרו מחוץ לביתה, ניאותה להזמין אותנו פנימה ולאחר שקיבלה סלסלה לשבת ובתוכה מיטב התוצרת החקלאית של גוש קטיף, פרחים ולקט מאמרים של ראש בית"ר בנושא שלמות הארץ,התפתחה בחצר ביתה שיחה מעניינת ונוקבת.יישר כח לכל אלה שבאו מרחוק ומקרוב  

אלה היו דברי תנועת הנוער בית"ר מצד אחד אשריהם מצד שני היה חסר לי דבר אחד

התורה אוסרת את ההתנתקות...

אל תהיה מגוחך...פו הדבאחרונה
הם חילונים, לקטע הזה אין משמעות בעיניהם, הם מתנגדים להתכנסות וההתנתקות רק מבחינה מוסרית ואידיאולוגית וגם זה יפה מאד!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך