1. מקשרת תגובה שלי שבה הסברתי איך הפמיניזם מחולק לגלים שונים: טעות הקלדה קטנה, התכוונתי לפמיניסטית מהגל השלישי - לקראת נישואין וזוגיות
2. לפי האמור לעיל, הגל הראשון בוודאי לא סותר את היהדות, נכון שהיו בזמנו דעות חלוקות ביהדות לגבי מתן זכות הצבעה לנשים. אבל אני זוכרת איזה קישור לאתר שאיזה ניק פה קישר שמחלק יפה מאוד את הדעות של ימינו ומראה שאין באמת מי שמתנגד לזכות של נשים לבחור. לגבי ה'להיבחר':
3. יש כל מיני פלפולים ופסיקות הלכתית שאני בהחלט לא בקיאה בהן. דעתי האישית שאישה חברת כנסת צריכה להישפט על פי עמדותיה כמו כל ח"כ אחר. זה שהיא אישה זה לא מעלה או חיסרון, רק מה שיש לה להציע בצורה מקצועית. את הבחינה הלכתית כמו שאמרתי, אני באמת לא מכירה. אני בטוחה שהח"כיות הדתיות ברשימת הציונות הדתית לא עשו את זה בלי לשאול רב. לגבי דיינות זה מאוד פשוט, כמו שאישה לא יכולה להיות רב בגלל שאין לנשים את הרקע הישיבתי הנצרך לתפקיד, קל וחומר לדיינות.
4. בתור אישה, אני חושבת שאפשר לומר שהדעות שלי פמיניסטיות יחסית מצד אחד, ושוביניסטיות מצד שני, הכל עניין של נקודת מבט. אני לא חושבת שיש איזה עיקרון משמעותי במין של ההורה שמבצע מטלת בית מסיימת, העיקר שהיא תהיה מבוצעת בצורה שנוחה לשניהם. אם נוח לזוג מסויים שהאישה תעשה את כל המטלות והגבר יבוא והביתה והמנוחה שלו תהיה בראש סדר העדיפויות שלה על פני כל דבר אחר, שהתרומה שלו לסדר בבית תהיה להעיר על בלאגן לאישתו (כמו המודל הנפלא שראיתי בבית) שייהנו להם.
אני באופן אישי לא אוהבת לשטוף כלים\ רצפה\ לקפל כביסה וכל מיני מטלות אחרות. אני אעשה אותן בלית בררה, ובמקרה הנדיר ששורה עליי הרוח אני יכולה לעשות אותן בדקדוק גדול, אבל פשוט לא בא לי לעשות הכל בעצמי.