/
שריף חדש הגיע לעיר.
או...מטריל חדש.
🤠🤡
מספר הודעות זדוניות נצפו בימים האחרונים בשרשורי הפורום וכולן דומות באופן מפתיע. מי ששלח את ההודעות הזדוניות הוא לא אחר מאשר הניק החביב, בינייש פתוח. ״זה לא מצחיק״ הוא כתב בכולן. אבל מה לא מצחיק?. כנראה שלעולם לא נדע. מה שבטוח, זה מאוד שיעשע את הניק החביב שמצא זמן להטריל בין משלוח אחד למשנהו. הניקים- שעדין לא קלטו שהוא מטריל אותם, תהו על פשר ההודעות המוזרות. היו מי שתהו והיו גם מי שנקמו. אלפיניסטית שאלה : ״מה לא מצחיק?״. בייניש הפציץ ללא בושה: ״הרבה דברים.״ חחח חייב לומר שזה באמת מצחיק. חושבת בקופסא ניסתה לאתר את מקור התקלה: ״בטוח שהתכוונת להגיב לתגובה הזו?״ . בינייש לא התבלבל: ״תלוי״. והיו גם מי שהחליטו לנקום. הניק די שרוט חיכה לשעת כושר ובבדיחה הראשונה הפחות מוצלחת של בינייש השיב לו כגמולו: ״זה לא מצחיק.״ . חחח ענק.
תמשיך ככה בייניש, אולי יום אחד תהיה כמו הגדול מכולם.
/
👧🏼👩🏻🦰👩🏼🦱
חתיכות או לא להיות.
חשבתם שבייניש פתוח שמטריל את הפורום זה הזוי? חכו שתשמעו מה החליט לכתוב הניק שנחשב לניק הכי דוס בפורום. הניק חסדי הים החליט שנמאס לו מהרמה הממוצעת של הבנות שמציעים לו בשידוכים והשתעשע במחשבה של יציאה עם חתיכות. הניק פתח בהצהרה: ״הלב שלי שבור על החתיכות שיצאתי איתן״ אך מיהר להבהיר: ״סתם. לא זכיתי לצאת עם חתיכות.״
אנכי הגבתי לו שהוא לא יודע מה הוא מפסיד. והוא כמובן מיהר לשוב למקורות: ״שאין אישה אלא ליופי״. הניקית הפי הפגינה כרגיל, את מחאתה: ״חבר׳ה מה קורה? איפה המוח? לא .. אין לתאר״ .
—
🐣
ההר שיוליד עכבר: ניסיון נואש משהו נרקם בימים אלו לארגון מפגש פורום מחודש. הניק ekselion ניסה את מזלו הרעוע בארגון מפגשי פורום והציע לארגן מפגש שכזה. ניקים רבים כבר אישרו הגעה בהם ארץ השוקולד ואפילו עלמת חן. כעת נותר לחכות ולראות מי יתן את התירוץ הטוב ביותר לאי הגעתו. התחרות תהיה קשה ורבת משתתפים.
🤮רגע משעשע נרשם בשעת לילה מאוחרת כשהניק סרדיוט מצא לנכון לשתף אותנו בהגיגיו המוזרים לשאלה התמימה: ״מי ער?״ ו- ״איך אתם עם שבתות חורף?״.
את הניק פחות עניינה השאלה שנשאלה והוא החליט להוציא את כל מה שהוא החזיק בבטן:
״לפי ההגדרה של איינשטיין אני מטומטם״. ״אכלתי משהו שמנסיון עושה לי תחושה מגעילה וציפיתי שהפעם יקרה משהו אחר.״
אה ציפית שיקרה משהו אחר.. מה קרה? הגועל יצא לחופשה השנתית שלו? חחח גאש.
חדשות לנ״ו בחסות: בייניש פתוח, כי כשאין על מה לדווח טוב שיש את בייניש שיספק חומר טוב לכתוב עליו.

- לקראת נישואין וזוגיות