עולם קטןאנונימי (פותח)
חבר שלי נתן ניסוח קולע לעולם קטן: עלון שבו ילד כאפות משביעית מעלה חבר כותב לשישיסטית כאפות ממעלה לבונה שבנים הם לא גולים שזה אגב , תודו די שובר לנו ת'לב..
כמו"כ: מכאן אנו פונים בפניה נרגשת אל הלב של עורכי העלון מעל בימה זו: נא לבטל שו"ת הסלולרי את הפינה הקבועה : מה מברכים על קינואה.. כל המגזר הדתי יודע את זה . לסיום שואלים יקרים תרשו לנו לומר שלא ממש מעניין אותנו שחבר שלכם העליב אתכן ומ-מ-ש לא בא לכם לסלוח לו. תרשו לי להמליץ לכם על פסיכולוג חברתי בנושא...
זה דווקא אחד העלונים היותר נורמליים.הסנה-בוער
בס"ד
בו יש באמת מקום לכל הזרמים, יש מקום לנוער להתבטא, וכו'.
ואם כל פעם מדברים על נושא מסויים (מאוד מסויים), זו לא בעיה של העלון (אולי זו בכלל לא בעיה), אלא זה פשוט אומר שזה נושא שבוער אצל הנוער.
ולגבי השו"ת הסלולרי- טוב, יש בזה המון חסרונות. 
הסנה בוער למלךאנונימי (פותח)
יש דברים שהם לא אומרים להיות בעלון שבת שמכבד את עצמו!!!!!!!!!!!
 חוצמזה,עצוב מאוד שכל בת שאומרת לבן\ בן שאומר לבת ערב טוב הם ישר חושבים שזה הצעת נישואין...
אתה חושב שזה עצוב -אח..
ת'אמת שגם אני חושב שזה קצת מוגזם, אבל תתפלא -
ישנם אנשים כאלה. ומותר - וחובה - להביא להם גם במה...

אגב, תאר לך איזה תמימות וטוהר יש להם בלב.
שנזכה.

אחלה עלון שנותן לנוער הרבה. יש בכל מקום חסרונות - שהם דבר סובייקטיבי, ולכן -
לפעמים כדאי דוקא להסתכל על הטוב שבעלון - ויש בו. הרבה מאוד.

אגב, אתה בטוח שאתה יודע מה מברכים על קינואה? אדמה או מזונות? או אולי שהכל?
לא, כי אם לא אז יש לי סמסים חינם בדיוק...

ואם תרצה, אותי מאוד מעניין שחבר שלו פגע בו ולא בא לו לסלוח.
אותי ועוד הרבה כמוני. זו המציאות.

יאלה אחי, תכתוב שם משהו ברשות הדיבור בכללי שמעניין. אשמח לקרוא.
שבוע טוב ומבורך!

מה, לדעתך-הסנה-בוער
בס"ד
אמור להיות בעלון שבת שכן מכבד את עצמו? .
אני ממש לא אומרת שעולם קטן מושלם . אבל מצאתי אותו הכי יעיל.
[וזה "הסנה-בוער"]
תגובהאנונימי (פותח)
הבעיה היא לא בעלון אלא בכך שנותנים לדברים שוליים אלו במה בו בזמן שיש דברים הרבה יותר חשובים על הפרק..
עולם קטן - גדולגעש
א. אני ממעלה חבר ואפאחד אצלנו בישיבה לא כתב שם לא את אנחנו לא גולים ולא כתבו כמעט כלום
ב.שו"ת סלולרי יש בו גם דברים טובים ואפשר לפתוח על זה שירשור (והוא יהיה ארוך לדעתי)
ג. זה שזה לא מעניין את חבר שלך זה לא אומר שזה לא מעניין אנשים אחרים ויש הרבה דברים מענינים ואם אתה לא מתעניין בזה פשוט אל תקרא
חחחחח הרסת אותי, אגב אני איתךבקטנה
העניין באמת ניהיה קטנוני, או שחופש הבטוי או איך שלא קוראים לזה רציני בצורות מחרידות עד לגבול השיעמום, או שזה עצוב שבא לבכות או שזה סתם איזה שיר מנוקד עם מילים מהתנך, חאלס. העם רוצה להגיד את דברו? יש דרך לומר גם בלי קשקשת..
והשו'ת? פי יאא..באלגן אחד שלם..
>>>>>>>>>>>>געש
לדעתי לא יוצר זילות כלפי תלמידי חכמים עובדה רבנים ממשיכים לענות ואני לא חושב שהם כ"כ בעד זילות תלמידי חכמים וגם אם הם לא יהירים הם כן יודעים את ערכם ומשקיעים מזמנם לענות, ואולי גם בשאלות הפשוטות ביותר כמו מה מברכים על קינואה שכל דתי יודע מי ששאל לא בדיוק ידע אבל אתה צודק אם נגיד שניהינו עצלנים ובמקום לפתוח משנה ברורה ולהסתכל אז שולחים SMS לרב
ואתה גם צודק שעלון של נוער צריך לעסוק ברמה גבוהה ורוב העלון כן עוסק בדברים חשובים וברמה גבוהה אבל אם אתה רוצה להסתכל במדור הקטן בעמוד האחורי שנועד לכל מי שרוצה לבטא את עצמו "רשות הדיבור" אז אל תתפלא אם גם "שביעיסט כאפות" יכתוב שם
ואני שמיניסט וראיתי הרבה עלונים
יש לי רעיון אדיר בשבילכן, אלו שלא אוהבות את העלון~~אני~~
אל תקראנה אותו. (אנחנו לא נשים אתכן בצינוק, אל תדאגנה)

אם כבר מדברים על זה..דניאלה .ד.אחרונה
איזה בעסה לי אני לא תמיד מצליחה להשיג ת'עלון הזה הוא ממש מבוקש בביכ"ס שלנו...! ואפילו בכלל.
הוא מעניין וחושף אותנו לסוגי אנשים שונים שקיימים, אז למה העלון "לא" על רמה? אני מדמיינת אם אי פעם היו מוציאים עלון עולם קטן מיוחד לכל אדם מותאם לפי אישיותו והטעם שלו אז איזה חתיכת שיעמום זה היה יוצר.
חוצמיזה רמת הבעיות וסוגן שונה אצל כל אדם.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך