למה מעתיקים במבחן? דיון.אביה14
טוב, אז...
אצלנו בבצפר אין כזה דבר לא להעתיק.
בנות מתעקשות לא ללמוד ולהסתמך על ההיא שיושבת לבד.
ומי שיושבת ליד החרשנית של הכיתה- זכתה!
אני ממש שונאת את זה. זה מגעיל אותי פשוט.
כאילו- מה? לא שמעתן אף פעם על השקר שעומד על רגל אחת?
אף פעם לא שמעתן על גזל דעת?
אף פעם לא דרשו לכן על מוסריות שצריכה להיות בסיסית לכל אדם?
זה כל כך מציק לי שמרמים, באמת.
מצד שני, תמיד יורדים עלי שאני חננה שלא מעתיקה, הילדה טובה ירושלים הזאת...
ואני נדפקת- תמיד! אבל תמיד!!!
כשאני, לדוגמא קיבלתי במבחן אחד 90, כשלא העתקתי אפילו חצי אות ממי שישבה לידי,
וזאת שאת כל המבחן עשתה ביחד עם חברה שלה קיבלה 98.
זה לא מעצבן?

מה איתכם? אתם נוהגים להעתיק? חושבים שזה בסדר?
סורי על החפירה 

*שיושבת לידאביה14
לא מעתיקה אבל מי שרוצה-בכיף..בקטנה
חוצמזה רק בודקים תש'
סתם נו..
זה ממש לא בסדר.הסנה-בוער
בס"ד
זו גניבת דעת, זו צביעות, רמאות עצמית וכו'. אני ממש נגד זה.
אני לא באה לתת לגיטימציה, אבל אם מחפשים את השורש של הבעיה, לדעתי זה לא רק בתלמידים.
זה כי הגענו למצב כזה, שילד משקיע את הנשמה 10/11/12 שנים בלימודים, ואז בבחינת הבגרות זה מסתכם. נכשלת- הפסדת את כל השנים האלו, בזבזת אותם. הגענו למצב שבו חשובים כמה מספרים על דף מסכן והם חורצים גורלות. 
אז האמת- כן, אני מאוד מבינה את התלמידים שמעתיקים. חרשתי מלא שנים, התכוננתי מלא למבחן, דפקו אותי עם שאלה מסויימת שדווקא בה הסתבכתי- למה שבגלל זה אני אכשל עכשיו?
אסור להעתיק.פוטצקי
מתוך יאוש ותיסכולאיציק הג'ינג'י
אממ.. אני מודה שנפלתי בזה כמה פעמים..=\(=א.ש=)
אבל לא הגעתי לרמה שלא לילמוד לגמרי, ולסמוך על מי שלידך!...
אני מודעת לגניבת דעת שיש בזה.. אבל בזמן האמת זה לפעמים קשהה!!...(עובדים על זה..)
העתקה לפי דעתי מתחלקת לכמה חלקים:
*לאלה שלא לומדים בכלל,וסומכים על זה שיוב\ת לידך..
*האלה שחרשו\למדו למבחן, אבל באיזה שאלה אחת,פרט קטן התפקשש להם(הם כן למדו) ואז הם נופלים ומעתיקים...
* ויש את האלה שחורשייים!!! ופשוט דקה לפני המבחן יש להם בלק האוט מטורף!!!!!!!!!! ואז...
שנה שעברה היה לי מקרה, שהיה לנו מבחן ענקי באיזשהו מקצוע... ואז זאתי שיושבת לידי שחרשה!!! שכחה פתאום הכל!!!!!!!!!!! קיצר, היא העתיקה הכל!!! לי לא היה אכפת.. בעיה שלה..

דעתיייימתו"ש
בס"ד

מה אכפת לך מה הציון של האחרות?! את לומדת כדי להצליח, כדי להרחיב את הדעת, -בסוף כשיהיו בגרויות ומבחנים גדולים את רק תרוויחי! אני לא מעתיקה לא כי זה רמאות, אלא כי אני לא לומדת מיזה...
*העולם כזה מעוות!! (צריך לפוצץ אותו!) במקום ללמד את הילדים שצריך ללמוד כדי שהם יהיו עם יותר ידע ויוכלו לעבוד באיזה מקצוע שהם ירצו, מלמדים אותם שזה חובה וזה כאילו בשביל המורה...אידיוטי:/
ייאאוו אביה אני מזדהה עם כל מילה!!!דוסית גאה!
רק שאצלי זה הפוך-

החברות בכיתה שלי כל הזמן משבחות אותי (ואני יודעת זהן מקנאות גם ביכולת הזו..) על זה שאני לא מעתיקה ולא נותנת להעתיק!!!
הנה קטע חמוד בנושא וזה דעתיגעש
מוכר, אבל בכל זאת חזק!~SMILE~
גם אני לא מעתיקה ו...~SMILE~
אני לא מבינה למה יורדים עליך שאת לא מעתיקה, אצלנו דווקא מאוד מעריכים את זה ואני מאמינה שכל אחת בתוכה שואפת להיות כזאת.
ולמה את מרגישה שאת נדפקת מהיושר שלך?!
ביננו, את משווה את ההרגשה לקבל מבחן שהציון בו 90%, אבל כולו מורכב מהידע שלך. מאשר לקבל מבחן שהציון בו 98% וכולו מורכב מהידע של חברה שלך.
לוידעת, אבל אני יעדיף לקבל 80 שלי ולא 100 של זאת שלידי.
זה בדיוק מה שאמרת מוסר עצמי, אפ'חד לא ידע שהעתקתי, אבל מספיק שאני יודעת ומרגישה זבל עם זה.
.....סבתא רוחלהאחרונה
עדיף לקבל 0 במבחן ו100 ביושר מאשר לקבל מ100 במבחן ו0 ביושר!!!!!  בהצלחה!!!!!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך