כל עמישראל אחים..[?!] |שאלה על גבול הדיון|בקטנה
יצא לי לדבר על המגוון הרחב של נוער שנמצא בישיבות\ אולפנות.
 מגוון מבחינה דתית, ועל איך זה שתמיד יש את ה'ממש דתיים', ואת אלה שיכולים להיות כופרים ועדין להישאר בישיבה\ אולפנה..
ותהינו עד כמה זה טוב..מצד אחד כולם מתחברים וזה סבבה לגמרי כי אחרי כל כולנו בני אדם, וחברים, ולא משנה איפה ההשקפות עולם שלנו יושבות כרגע, ומצד שני, איזה שם זה נותן למקום שבו אנחנו נמצאים אם יודעים שהחבר'ה האלה בכלל לא שומרים שבת..? ומצד שלישי- למה אכפת מה האחרים חושבים? העיקר שלי טוב עם החברים האלה ולא מעניין אותי מה דעתם בנושא בריאת העולם, היה עוד צד שתקף ואמר ש'ברור שמעניין אותי, לא רוצה לשבת עם כופר בכיתה' אבל על זה לא מדברים כי..טוב נו אם תרצו תוכלו..
ועוד דבר, איך זה שאנחנו יכולים לומר -בבי'ס אני לא רוצה אותו אבל בחוץ- כן לא אכפת לי!,? מה העניין? [כי בבי'ס אתה יכול להשפיע? בינינו- גם ברחוב תוכל..]
בקיצור.
מה דעתכם?
ללכת עם 'כל עמישראל אחים' עד הסוף ולשלב בבתי ספר דתיים, גם כאלה שכפרו בהכל [מצב של לא לעשות בגרויות במקצועות קודש] אבל ממשפחה דתית והשינוי נגרם בבי"ס..ובקיצור, לא דתיים ולא משנה המסביב. פשוט לקבל אותם כי הם אחים..[אחרי הכל ממש לא שומרי מצות לא ילכו מרצונם האישי לבתי ספר דתיים, ואם הם שם זה הורים\ לחץ כלשהו, שגם עליו אפשר לדון..]
או..
להוציא אותם ודי. כי זה 'בי"ס דתי' ואין דבר כזה בלי כיפה אחרי בי"ס, או בגדים לא לרוח האולפנה אחרי הלימודים..
בשורות טובות,
טוב ושמחה
>>>>ii
אם זה גורם לקלקול של ילדים אחרים - לא להכניס.
אם זה לא - מצווה! זה יכול לעזור...ולא אכפת לי מה יגידו.
כל אחד ושיקולו הפרטי.איציק הג'ינג'י
כן זה יכול לקלקל, אך מצד שני אתה לומד לעמוד על שלך.
כך גם בצבא.
אני שמח שעברתי לישיבה שלא כולם שמה דוסים.
למדתי לקבל אנשים כמו שהם.
ודווקא החברים הכי טובים הם לא הכי הדוסים.
אך האם אני ישים את ילדי גם בישיבה עירונית? איני יודע..
מסכימה עם ii.שיראל.
שאלת המיליוןזה אני היועץ
מתוך אינטרס אינסקטיבי הייתי אומרת לך שיש להוציא את הנערים הסוררים מהמוסדות הדתלי"ם,אבל לא אוכל לומר לך זאת,כי אנחנו לא אגואיסטים.
לכן,לדעתי יש להשאיר את אותם הנערים במוסדות הדתיים,מתוך ידיעה שלכל אחד יש את הנפילה שלו,ובסופו של דבר כמעט כולם מתאפסים.
ובכדי לזרז את תהליך ההתאפסות יש לגייס את החברים שלהם ולבקש מהם לעזור להם לחזור לתלם. בצורה זו,אותם חברים ירגישו שליחים עם מחויבות וייקטנו הסיכויים שגם הם ידרדרו במדרון.
וכן,עדיף שילד ייעשן בחטף סיגריה אחת מאחורי בניין בית הספר מאשר שייעשן קילו של השד-יודע-מה.
ועדיף שייתפלח משיעור תורני אחד מאשר שישב על הברזלים באיזה רחוב נידח,כי במילא אין לו מה למהר.

כמובן,לכל דבר יש גבול-אם התלמיד מתחיל לעבור באופן שיטטתי על הקוד האתי של הבית ספר,יש להציב לו אולטימטום מפורש. בכל זאת צריך איזשהו גבול.

ובאמת,שהמשפט "תנועה של עם" יוכיח את עצמו.

כל עם ישראל אחים:מתו"שאחרונה
בס"ד

לאהוב את כולם, לזכור שהם אנחנו, לעזור להם-כמו אחים...-אם אחותי הגדולה נגיד אמעשנת ואני מרחיקה את אחותי הקטנה ממנה כדי שלא תושפע ממנה אז אחותי הגדולה כבר לא אחותי?! לא קשור....
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך