מישהו היה אתמול בחוצות היוצר?עינב

היה מהמם!! הכי כיף היה בהופעה של טיפקס (אמרתי לאמא שנראה לי שקובי אוז (שהוא נמוך שזה מפחיד) הוא בנאדם עם המון אנרגיות שהוא חייב להוציא בדחיפות כי הוא כל הזמן קפץ ורקד על הבמה), ואבא ואמא שלי גרמו לי להתענות!!!

בדוכנים של האוכל היו שלושה שלא יכולתי לעמוד בפניהם. הדוכן של הקרפים הצרפתיים, דוכן של מלאן סוגים של שוקולד ועוד דוכן עם שני מפלי שוקולד (אחד לבן ואחד חום), שטובלים בהם מן עוגיה כזאת ממש טעימה. אמא לא הסכימה לקנות לי מהדוכנים האלה כי- "שוקולד זה לא אוכל", ואני פשוט התענתי לראות את כולם אוכלים את זה!!! אמרתי לאמא שזה לא בסדר שהם מעמידים אותי במצב כזה, ושאלתי אותה"נראה לך שאם אני אאסוף הרבה אומץ ואלך לבקש מהמוכר שוקולד, הוא יתן לי?". היא אמרה שלא. אוף!!!

איפה זה?מוריה
בירושליםעינב
כנראה שאפ'חד לא היה....פו הדב
לאאיש-זאב
אבל זה נשמע נחמד.
נכון, מי עוד היה שם?פו הדב
לא יודע,זה בתוכן ההודעהאיש-זאב
על מוצאי שבת,גלעד?
מממממה?פו הדב
על מוצאי שבת אתה על המחשב?איש-זאב
כן, וגם אתה, אם לא שמת לב...פו הדב
היו שם המון דברים יפיםעינב
היו דוכנים של אנשים מכל העולם (אפילו מהוואי וממדגסקר) עם כל מיני דברים יפים, וגם דוכנים של אנשים מהארץ. בדוכן של ארגנטינה למשל, היה כלי נגינה חמוד כזה שנראה כמו קסילופון, אבל מנגנים בו בידיים והוא עושה קולות ממש ממש יפים. בדוכן של הודו היו כלי נגינה ענקיים ומדהימים, וגם המון נרגילות וכריות. היו עוד המון (בדוכנים של ישראל היו בעיקר תכשיטים) אבל אני לא זוכרת עכשיו בדיוק מה...
אני מכירהפלפלתי

את זה אבל בשנים הקודמות זה היה על רמה יותר גבוהה -

והיה יותר מעניין...

בשנים האחרונות הם סתם קשקשנים..

הייתי הולכת לראות רעיונות וללמוד שיטות עבודה.. לפעמים אתה קולט..

אני זה הגיוניאיש-זאב
עליך התפלאתי
אל מי זה היה?עינב
גלעדאיש-זאב
ההודעה למעלה על המחשב
אההעינב
הבנתי
מתי היה החוצות היוצר הזה?איש-זאב
נשמע ממש כיף
מי זה גלעד??????וידאל
אהההה....אז למה אתם קוראים לא גלעד ולא פווידאל
ככה הוא ביקש מאיתנועינב
וכן, חוצות היוצר זה באמת ממש כיף. רק חבל שלא הייתי כשהייתה את ההופעה של מתי כספי...
תסתכל בחתימה שלו ותבין הכלאיש-זאב
אני מצטרף לכל מילה שלו אולי אני יוסיף את זה פעםוידאל
בקשר לכינוי היציאתי שלו?עינב
לא......וידאל
רק לזה  אם ירדתי עליכם- זה לא אישי, אני עושה את זה לכולם.
וואי נשמע ממ"ש כיף.חרדייה מאשדוד!
מה עשית במקום כ"כ לא דתיפנאט2 המשודרג
לא חייבים להסתגר בתוך עצמנואיש-זאב
או שזה היה בצחוק.
זה לא היה בצחוק כללפנאט2 המשודרג

אנחנו כדתיים צריכים להיות רק במקומות של דתיים שהולכים ע"פ ההלכה

זה לא חומרא זה עיקר הדין

ממממ????איש-זאב
אז אסור לי ללכת בארץ ישראל?לטייל?לשוק?
צודק.. דורש הסבר רציני דחוף.פלפלתי
אתה מה זה לא קשורפנאט2 המשודרג
ברור שמותר לטייל בא"י אך רק במקומות צנועים וקדושים לטייל בא"י לא שווה אם בדרך אתה נכשל בדברים אלו ואחרים
אהההאיש-זאב
אז אסור לי ללכת לכנרת,כן? שלא לדבר על ללכת לעשות טסט שנתי שמא תהינה שם בחורות לא צנועות חלילה וחס?ושלא לדבר על לסוע בכבישי ארצנו,למקרה ובצידי הדרך תהינה פרסומות שאינן מתאימות לרוחנו?
אתה לא יכול להתעלם מהמציאותעינב
ולא ללכת לטייל או ללכת לעיר כי יש שם בנות לא צנועות. ככה אתה בורח מהמציאות, לא מתקן אותה
אני שאלתי את פנאטאיש-זאב

נשלח לי בטעותאיש-זאב
זה מה שניסיתי להעביר לפנאט
אם לדוגמא יש חנות של בגדים בקניון (מקום לא צנוע)פנאט2 המשודרג

ויש חנות של בגדים שהיא לא בקניון לאן תלכי ?? (התשובה ברורה)

שיש לי אפשרות ללכת ברחוב לא צנוע ויש אפשרות ללכת ברחוב צנוע אני אבחר ללכת ברחוב הצנוע אם אין לי אפשרות אז בלית ברירה אני אלך ברחוב הלא צנוע תוך שמירה על העיניים

וסליחה לא הבנתי מה זה קשור ל"לתקן את המציאות" אם יש חנויות חזיר אז אני אוכל שם כדי "לתקן את המציאות" הרי זה עבירה וזה עבירה , מאי שנא אכילת חזיר מראיות אסורות?

לא כל כך ברור לאן אלךאיש-זאב

ונתעלם רגע מזה שאני לא קונה בגדים בכלל ואין לי שום כוונה להתחיל עם זה עכשיו,אני אלך לאיפה שיותר זול,ואם אני בדרך לקנות עוד כמה דברים בקניון אז את הבגדים אני אקנה כבר שם (וגם כאן זה קשור למחיר),בקשר לחופים נפרדים,אין לי כוח(או יותר נכון,לאבא שלי)לסוע עוד כמה קילומטרים,כידוע לך,דלק עולה כסף,והלילה הוא לא זמן טוב לעשות קורס מזורז בניווט,במיוחד שיש ילדים קטנים שכבר מתחילים לבכות.ומה בקשר לנסיעה בכביש,יש פרסומות לא צנועות שאוי לעיניים שכך רואות!האם זה אומר שאני אמור להפסיק לבקר את סבא וסבתא שלי בתל-אביב?ומה עם אבא שלי?יש מצוות כבד את אביך ואת אמך,לא?וביקור חולים,סבתא שלי נמצאת בהושפיץ (ככה כותבים את זה?),אני אמור להפסיק לבקר אותה מחשש לראיית בחורות שחושבות שיש משהו יפה בללכת עם שני סנטימטר וחצי בד על הגוף שלהן?ואבא שלי, מה עם העבודה שלו (הוא עובד במגדלי עזריאלי)?

בקשר לחנויות שמוכרות בשר חזיר,ברור שלא לאכול בהם,מה זה היה קשור לכאן?

טוב נתחיל בזה שיש הבדל בין איסור ברור(חוף מעורב)פנאט2 המשודרג
לבין חשש(הליכה ברחוב\ העבודה של אביך) ויש עוד הבדל בין הכרח (עבודה) לבין דבר שהוא אינו הכרח (ללכת לים) אם אתה יודע שיש ברחוב מסוים פריצות ואתה יכול ללכת ברחוב אחר (שהוא אותו אורך של הרחוב הפרוץ) אז אם אתה הולך דווקא ברחוב הפרוץ אתה נקרא רשע(לא משהו אישי) אם הרחוב הצנוע יותר ארוך מהרחוב הפרוץ אתה יכול ללכת ברחוב הפרוץ (תוך כדי שמירת העיניים)
תוכן ההודעה הגיוני ואני מסכים איתואיש-זאב
בקשר לכותרת לא כול כך,הסברתי לך בקשר לניווטים.ומה עם השוק?בשוק אני יודע שיהיו כאלה לא צנועות במיוחד,אני אמור לקנות במכולת שיעלה לי פי אלף יותר יקר?
אהה,ושכחתיאיש-זאב
בהליכה ברחוב,ברגע שאני הולך בתל אביב,כמעט בטוח שאני אראה בנות שלא בדיוק טרחו להתלבש,אבל מה,זאת המציאות ואי אפשר להתעלם ממנה,נכון,אני לא אלטוש בהן עיניים,אבל אני גם לא אלך עם מגני עיינים של סוס. 
א. יש בכנרת חופים נפרדים (אם אתה הולך למעורבפנאט2 המשודרג

אז מצבך קשה)

ב. לא דברתי על חשש שאולי דיברתי על מקומות שבטוח יש שם פריצות ואתה בוחר  ללכת למקומות האלו אם אתה חייב ללכת ואין לך שום אפשרות אחרת  ואתה לא בטוח אם יהיה שם פריצות אז אתה יכול ללכת תוך שמירה על כללי הצניעות 

איך אתה יכול לשפוט מצב רוחני של אדם?עינב

אתה לא הקב"ה או משהו כזה. איך אתה נותן לעצמך זכות לשפוט אותו ולהעמיד אותו במצב רוחני כזה או אחר?

דבר שני - אתה די מקצין את זה. אף אחד לא ילך לאכול במסעדה שהאוכל בה טרף כדי לתקן את המציאות, אבל מותר ללכת ברחוב גם אם יש שם בנות לא צנועות, ואם אתה מספיק חזק אתה תשמור על העיניים שלך. ברור שאם יש לך ברירה ואתה יכול לבחור ללכת ברחוב אחר שיש שם אנשים עם יותר יראת שמיים כדאי ומומלץ שתלך שם, אבל אם אין לך ברירה אתה לא תעשה את זה. אתה לא יכול להתנהג כאילו המציאות שמסביבך לא קיימת. אתה יכול לקבל את המציאות, לא להסכים איתה ולמחות נגדה, אבל להתעלם ממנה זה בכלל לא מועיל 

אני יודע שמיותר לכתוב את זהאיש-זאב

אבל אני חייב.

מסכים איתך.

חחחחחחחחחחחחחעינב
חחחחחח ג'וקר.. המציאות הכריחה..פלפלתי
עוד לא הבנתיעינב
מה זה ה- ג'וקר הזה. יש הסבר?
מצטרףאיש-זאב
ומחכה לתשובתו של פנאט
אפ.....פפ.....-נטע-

מה אתה רוצה?.?? שנסתגר בבועה של עצמנו??????

ומה עם ללכת לגור בתל-אביב כדי לחזק???..

אולי דוקא הנוכחות שלנו בדברים שלאו דוקא לדתיים.....מראה לכולם שהדת זה לא דבר רע וחונק.......ושאנחנו יודעים להנות וטוב לנו!!!!!!!!

שלא תבינו לא נכון אני לא אומרת שצריך ללכת למקומות מעפנים שלא מתאימים כדי להראות נוכחות דתית...

אבל לא להסתגר בעצמנו..........!

אבל את יודעת איך זה נראה ההופעות האלו?תכלת דומה לים

לא צנועה, זבל.. בקיצור "שיקצה"..

למה לנו לטמא את עצמינו בזה?

זה דווקא בכלל לא היה נורא כל כךעינב
לא היו לו מילים לא יפות בשירים (חוץ מבשיר אחד שהוא לא התכוון לשיר, אבל מישהו לחץ עליו) ואני לא ראיתי שם אפילו מישהי אחת לא צנועה, כי כולם לבשו בגדים חמים. היה קר. נכון שאנשים רקדו מול הבמה, אבל כשאני אומרת 'רקדו' אני מתכוונת לזה שהדבר היחיד שראו זה את מחיאות הכפיים שלהם
מסכיםאיש-זאב
חחח היה איזהחרדייה מאשדוד!אחרונה

אדם אחד שהציב דוכן של הנחת תפילין ועמד לידו הרבה שנים.

יום אחד מגיע אליו אדם ושואל אותו: איך אתה יכול לעמוד ככה שנים, מעלייך יש תמונה לא צנועה, ואז היהודי ענה לו, מה? איזה? מעולם לא ראיתי...

מה זה בכלל חוצות היוצר????????פטרוזיליה
זה המון דוכניםעינב
של אנשים מכל העולם וגם מישראל שמציגים ומוכרים המון דברים אומנותיים ויפים. יש שם גם הופעות של זמרים ולהקות מוכרות
יפה שמעתי על זה אבל לא הייתי!!דורוש=]
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך