בעקבות השנה האחרונה (הבת שלנו גם בגן שפתי וגם בתהליכי אבחון וטיפול בליקויי דיבור) התחלתי לחשוב בעצמי על ללמוד את התחום.
למה? יש לי עסק קטן שכרגע הוא בחיתולים אבל הוא ממש לא שאיפת חיי (כשלמדתי חשבתי שכן, בפועל הוא לא משאת נפשי ואפילו די משמים).
אז למה קלינאית תקשורת? בגלל הבת שלי, מקצוע נהדר למי מעוניין לעבוד עצמאי, לא כרוך בישיבה ממושכת מול המחשב, מקצוע שאתה באמת יכול להשפיע ולא רק להתפרנס ממנו והכי חשוב - תמיד יש עבודה. רק להבהיר - אני לא מחפשת לעשות מלא כסף, מספיקה לי הכנסה צנועה עם אפשרות לקבוע לעצמי את שעות העבודה (אף פעם לא התאמתי למשרות שכיר של 9:00-17:00).
למה לא? הלימודים מאוד אינטנסיביים (מהבוקר עד הלילה במשך 3.5 שנים). אי אפשר לעבוד תוך כדי וגם כמעט בלתי אפשרי לגדל ילדה קטנה תוך כדי. בעלי חושב שזה לא ריאלי ובכלל במצבנו הנוכחי (הורים לילדה קטנה) אין לנו את הפריווילגיה להיכנס ללימודים כאלו כרגע.
מצד אחד הוא צודק, זה מאוד אינטנסיבי ואני אפילו לא בטוחה שזה יתאים לי. מצד שני, התחום שלי כרגע די משמים אותי וזה 100 אחוז בשביל להכניס כמה גרושים לחשבון. אני לא מוצאת בו משמעות או עניין רב.
שלא תבינו לא נכון - חוץ מעבודה אני משקיעה בתחביבים (אפילו נוסעת במיוחד לעיר אחרת כדי ללמוד נגינה) אבל זה לא מפצה על תחושת חוסר שביעות הרצון מהעבודה שלי (וזה אפילו מתעצם כשאני רואה כמה בעלי אוהב את העבודה שלו וכמה החניכים אוהבים אותו ואיזה קשר יש להם..)
אם מישהי מכירה את התחום מקרוב או שיש לה תובנות אשמח לשמוע
️