בהחלט קרה לי יותר מפעם אחת שמריבה שלנו גרמה לי לתגובה כזאת (גם בתקופת הדיכאון אבל לא רק)
ורק רק מולו, היטבת לתאר את זה שמול בן הזוג שלי אני בכיף חשוף שלי רגשית.
מזמן שמתי לב לזה שהוא הכי מטלטל אותי, לטוב ולמוטב.
ואני כן בדעה שהוא צריך לבוא לפייס, וזה תפקידו, ואם הוא לא עושה את זה, אז צריך לפתח שיח (אחרי שמשלימים כמובן) ולעשות "רשימת מכולת" לעניין

ואשתף עוד לטובת הפותחת
מבין שנינו אני זאת שיותר ורבלית ויותר מוחצנת רגשית (כמה מפתיע אה? בכל זאת אני האישה חחח)
זה ממש קיצוני אצלנו, בעלי עבד על עצמו המון בזוגיות שלנו בקטע הזה, הוא היה קיצוני אפילו לגבר. ועברנו תהליך.
פעם פעם, זה היה אחרי הרבה מהמריבות, שיחה שלי איתו, על מה הוא עשה לא טוב, או מה הוא **לא** עושה.
גדלנו, זה עבר לשיח על איך אני רוצה אחרת
ממש, רשימת מכולת. אם אני מגיבה ככה, תעשה ככה, ואם אני במיטה בוכה, תבוא, אל תתעלם. וגם אם באת ואמרתי לך שאני לא רוצה לדבר, זה לא בגלל שאני לא רוצה, זה בגלל שאני צריכה שתעזור לי לרדת מעץ הרגשות שטיפסתי עליו. זה היה פירוט של מה לעשות ברחל בתך הקטנה. תחבק ותתנצל, ותהיה חירש למה שאני אומרת. מה **כן** תעשה.
וכשגדלנו עוד קצת, והוא התחיל ליישם, היה לי מאוד קשה לקבל, כי בהרגשה זה: הוא לא עושה את זה מרצון ומהבנה, הוא עושה את זה כי יש לו רשימת מכולת.
גדלתי גם מזה, גדלנו ביחד. היום המריבות שלנו ממש מקסימות

ואני מחכה שיבוא לממש את הרשימת מכולת, ונותנת לו, מתרפקת על זה ומשלימה ממש מהר.
ב"ה טפו חמסה, יש מריבות, אבל הפיוס מגיע מהר וטוב
לפותחת, מקווה שעזרתי בעוד נקודת מבט (המקורית מהממת בכיוון מחשבה שלה, ואני מאוד מאוד נהנית לקרוא את התגובות המושקעות שלה פה והמלאות חכמת חיים, נתתי עוד צד)