נמצאת לידי ילדה מתוקה בת שנתיים וחצי שבתחושה שלי היא לפחות בת חמש. כזאת קטנה וכבר אני מרגישה שאין לי שליטה עליה. בכל מה שקשור למה ללבוש/ לאכול או כל מה שקשור ישירות לגוף שלה היא מקבלת החלטות בלעדית.. ואני לא יודעת מה זה אומר עלי, אולי שאני מעודדת אותה לעצמאות ומכבדת אותה, בונה לה את הבטחון העצמי.. בהרגשה שלי זה חוסר אונים וחתיכת בית ספר למה מחכה לי בהמשך ההורות..
כרגע הנסיכה הזאת בת שנתיים מסתובבת עם עגיל אחד ועוד אוזן עם אינפקציה שפעם היה שם עגיל ואני לא יודעת אם יש עוד חור.. היא לא נותנת לי להתקרב אליה. גם לא בשינה.. ביד יש לה עקיצה שהתנפחה. כמובן שהיא לא הסכימה לשים משחה ושניסיתי תוך כדי שינה היא התעוררה מזה ובכתה ממושכות.
לאכול היא לא מוכנה כמעט כלום.. וזאת מלחמה יומיומית עם אין סוף שאלות של מה נכון ומה לא שאין לי את מי לשאול.
מאז שהיא קטנה ממש שום אביזר לא מחזיק עליה יותר מכמה דקות. לא סרטים, לא תכשיטים.. זאת אחת הסיבות שעשיתי עגילים. רציתי משהו שישאר שם תמיד והנה זה לא עזר..
אני יודעת שזה שטויות. והעיקר הבריאות. וחוץ מזה שהיא באמת יפה ולא צריכים שום קשת שתוכיח את זה.. רק שלי בלב זה קשה ובא לי לחתך את הבת שלי וכשאני לא מצליחה אני מספרת לעצמי שזה בגלל שזה לא מספיק חשוב לי..
קיצר כותבת את כל זה כשביד שלי יש תינוקת בת חודש כל כך קטנה ותלותית ואני רק מבינה שזה הכל אשליה ומהר מאד גם עליה אין לי שליטה😌

משהו שלפעמים עזר לנו זה לאכול יחד - הילדים וגם אני. הלוואי שתמצאו את הדרך!