{}אנונימי (פותח)

אולי זה המקום והזמן לפתוח קצת איזה סדק בלב,לשפוך מה שעושה מועקה.

המ,אז לגביו,

כולם אומרים לי שחלאס,זה עבר תגבול ואני צריכה להתרחק כי אין לו גבולות (לפרוטוקול,יש לו. בדקתי.) ובלהבלהבלה. (זה שהיא אמרה לי אתזה היום זה היה הלם על האומץ שלה,כאילו מי את.חצופה.) אבלאבל, אבל. הוא מתוק באמת,והוא דואג לי. והיום בכלל.. שהוא אמר שרואים לי בעיניים משקעים מהעבר שיושבים עליי, "כאילו מה כבר יכלת לעבור,את כולך צעירה" ושרואים עצבות עמוקה בעיניים,רק מי שמסתכל עמוק. כי מסביב אני מפזרת המון שמחה,ואני דיי צוהלת ומצחיקה.

אז מה אני אמורה לעשות,שכל מה שבאלי זה לשבת איתו ולדבר? באלי שיידע מי אני.

אבל לא. אני לא יעשה את זה.

בקיצור,אני מבולבלת. טוב לי וכיף לי ונעים לי,וכולם מסביב אומרים לי ההפך.כאילו אני עיוורת.

לגביה,

זה לא יחזור להיות כמו פעם. אני יודעת. ועצוב לי על זה מאוד. ואני לא יודעת מה אני אמורה לעשות כי אני ככ הכי משתדלת לשמור על הקשר שלנו בוער,ולפעמים מרגיש לי שאני היחידה שמתחזקת אותו כי לה יש מיליון חברות סביבה ואני יותר לבד,ואנחנו רחוקות אני יודעת,ולי יש את המגבלות שלי, ועדיין הייתי מצפה ממנה ליותר. יותר התעניינות בי,יותר רצון שניפגש,יותר דיבורים עמוקים, יותר יותר. וזה כבר לא כמו פעם,אני כבר לא יכולה לבוא ולהגיד לה "שומעת,ישלי המון דברים דוגריים לומר לך וטא טא טא טא בום". כי די. אנחנו לא בנות 15 כבר ממזמן.

(פתאום צף בי זיכרון צולף מהיום ההוא שהיינו בירושלים, והרגשתי איך אני מדשדשת מאחוריה, מחפשת עולם בהיר,אולי נטוס לשם,נטייל שם.. ואיך היא ככ בטוחה בעצמה, ככ פתאום רוצה להתחתן, ככ יציבה,ברורה,חדורת מטרה.

ואני? אני רחוק משם. ככ ככ ככ רחוק.)

נוכל פעם לגשר על כל הפערים בינינו? אני לא חושבת..כי ככל שהזמן עובר הפערים גדלים,ואני לא מרגישה ממנה איזה רוח נושבת שנלחמת עלינו. וזה עצוב לי בלב. עושה לי דמעות מלוחו יותר מים המלח. אני באמ אוהב אותה ברמה שאין לזה מילים שיתארו.

{}אנונימי (פותח)

ולגביי?

הו.

אני נמצאת במטוטלת,ככה מרגיש לי. כאילו מאניה דיפרסיה אבל זול כזה, בלי מאניה מוגזמת ובלי דיפרסיה שואבת. ועדיין,כאילו אין לי שליטה על המצבי רוח שלי,העולם מכתיב לי איך להרגיש,הסיטואציות שאני נקלעת אליהן. ואני לא רוצה לחיות ככה, לא רוצה לחיות מתוך תחושת תהייה כזאת. רוצה תחושת שליטה. במיוחד על הרגשות שלי.

ובסדר,עכשיו אני לא ממש בתקופה נוראית,אבל מידיי כמה ימים צץ בהבלחה רגעי משבר שתוקפים אותי ומשביתים אותי במיטה,חבוקה עם נהר של דמעות. ופאקינג אין לי שליטה על זה.

ו..ו,(אוף יש ככ הרבה לומר ולסדר תראש וככ הרבה מלחיץ שאולי ידעו מי אני. מטומטמת.) ו,אחרי המפגש השבוע,ירדה אצלי משמעותית מפלס הקנאה המטורף שקפץ פלאים כשראיתי תמונות שלה באינסטגרם. כי היא סך הכל,ילדה מסכנה בעולם. ואין לה אף אחד שדואג לה אז היא נראת ככה חופשייה ועושה מה באלה ועגילים בכל הגוף וקעקועים וחברים וסטלה כל היום. אבל תכלס? ריק לה.אני בטוחה. אני מכירה את ההרגשה הכי מקרוב שיש. ואני בטוחה שלבד לה וריק לה. וכמה סמים יכולים למלא חיים שלמים?הם רק מרחיקים לרגעים את הכאב השחור והמזעזע שבולע אותך כל החיים.מעלימים לרגעים ונעלמים בעצמם. משאירים חור בגוף ובלב ובראש. משאירים כאב עצום יותר משהיה.

אבל,יש לי בלב עדיין פיסה טהןרה ששמורה לה,שברגע שהיא רק תתייחס,היא תקבל את כולה ואולי אפילו תכבוש עוד פיסות לב. היא רק צריכה לרצות,כי נשבעת שהלב שלי פתוח בשבילה 24/7.

עכשיו,לעמים אני תוהה לעצמי,אם כל ההתחשבשות הזאת שלי עם עצמי בתוך ערימת מחברות לא נגמרת זה טוב. כי כתיבה זה הפלא הרפואי שלי,ואין לי חיים בלעדי זה כי שם אני במרגוע,ובפריקה,ובכאב,ובשבר,וזוהר,וזכות,וגעגועים,ועומקי עומקים. אבל 1-חרדות רציניות כל היום שבדוק אנשים קוראים לי אותי כשאני לא נמצאת. כי מה הבעיה לפתוח תמגרה ולקרוא הכל לפי הסדר? 2-לא עושה לי טוב ככ לקרוא אותי מפורקת מפעם,כאילו לפעמים כן,אבל לפעמים לא..לפעמים זה עושה או געגועים לכאב של פעם, או רצון לברוח ולחזור למי שהייתי, או בכי מטלטל כי...כי. 3-כשאני מתעסקת יותר מדיי בעצמי אני שוכחת הכל. אין תודעת זמן. אין טלפון. אין אוכל. ואני שוקעת לבפנים. אולי יש בשה מין התמכרות. אף פעם לא חשבתי על זה.

ואם כבר מדברים,אז ציפיתי משבוע שעבר להיות משמעותי יותר,שנמצא לנו איזה דקה וחצי לדיבור שהוא רק שלנו,שאולי נתבונן שתינו במה שהיה..במה שאולי יהיה.. והיא התחמקה אני חושבת. אז אולי אני צריכה להפסיק לרדוף אחריה ופשוט להניח לזה. אם היא תרצה שנדבר הרי אני אשמח מאוד. ואם לא,אז באסה.אבל לא.

ודבר אחרון,זאת הייתה הכתיבה הכי נחמדה שלי בזמן האחרון.אולי טיפ לחיים,לפלוט פשוט למקלדת מחשבות מעורפלות ולבדוק אם יצא מזה משו חוץ מלב נקי.. האמת,זה הרבה פחות סוחט כוחות מאשר דפים ועט ואותיות שלי,שאפשר לפענח בגרפולוגיה..

עכשיו טוב לי עם עצמי

אני הולכת להכין שוקו רותח ופוך ובקבוק חם וחיבוק לעצמי,מגיע לי מאוד

{{}}אנונימי (פותח)אחרונה

(גיליתי לו שאני מעשנת.

אוףףף אני כזאת מטומטמת!!מזה הרצון המפגר הזה לגלות לו הכל?!

ילדה טיפשה ככ.

אין לי פיסת אלוהים קטנה בעולם הזה.הכל חשוף וחושף וטריגרי ובעעעעע.)

ווהווומקפיצים נטושים

הרבה זמן לא הקפצתי פורום, מקווה שהתגעגעתם!

זה שינוי חדש לי. זה אחראנונימי (פותח)

פתאום קלטתי משהו אדיר

בקטע לא כ"כ טוב

יש בי יכולת מדהימה להיטמע בין אנשים,לגלגל שיחה כיפית כאילו אנחנו חברים וותיקים,יכולת מדהימה להיטמע בחברה,להתאהב על הבריות. אני באמת מודה על היכולת הזאת לקדושבורכו באמת מרגישה שאוהבים אותי ולא סתם יענו בלי גאווה יש על מה.

אממה

פתאום אני קולטת פה מהפורומים,אני פה מאיזה גיל 14 ועכשיו אני זקנה מידיי ואשכרה התקופות הכי יפות שמילים התגלגלו ממני היה כשידעתי שיתנו לי פידבק על השיר הזה,בכללי,הלבוש היה משתנה בהתאם לסביבה,לא כי פיצול אישיות,כי זה מה שהכרתי כשי שיאהבו אותי. ניראלי. זה היה הקסם שלי,להתאים את עצמי לכל אחד ןךהיות כל אחד על מלא ולא מזייף. כלכך מלא שאיבדתי את עצמי בטירוף.

האם באמת אני העמוק שלי כ"כ חבוי ונסתר שאפילו אני לא מכירה אותו???

הדיבור שלי פה,זה כי אני מחכה דיבורים של אחרים. של ר

ושל ש שאני מתפעלת מהן בגלוי ובסתר. איפה אני? איפה אני מוציאה אותי לחוץ? איפה איבדתי אותי בדרך? איך זה קרה הצילו.

מחשבות חדשות שמעולם לא חשבתי הגיעו אליי

זה מלחיץ

זה כנראה משהו צריך להשתנות מהיסוד.

ועכשיו השאלה היאאנונימי (פותח)

אם ללכת לישון וכנראה לקול מסטולה או לא לקום לשיעור בכלל

או לקום עכשיו לטול ידיים ולהתפלל,ללמוד משהו ולנמנם עד רבע לתשע.

עשרת ימי תשובה בכלל

מה

היי!אנונימי (פותח)אחרונה

אבל פתאום אני קולטת שהתיישב לי על הלב זה שאני דוסית,שאני רוצה להיות דוסית.

ששמירת שבת זה הדבר הכי מתוק עלי אדמות.

שבעלי בעזרת השם יהיה דוס עם גוזמבות ויהיה לנו מלא ילדים קדושים וטהורים.

זה חתיכת שינוי!

הייייייי

{וואו.}אנונימי (פותח)

המקום הזה עושה לי זכרונות ומילים שצפות ועולות מתקופות הרבה פחות טובות.

וואו.

ככ הרבה זמן לא הייתי פה. ככ הרבה זמן טוב לי מאז שחזרנו הבייתה. שיש לנו בית. ורגןע לי בלב.

וואי אלוהים.

מחר אני צריכה להחזיר להם תשובה. וככה הרבה דברים מתערבלים לי במוח והופכים לי את הלב.

מפחדת לגלות שאני בוחרת כי חשוב לי מה שהוא יחשוב עליי. שאני רוצה להוכיח לו שאני באמת דוסית,אפילו שלא.

מפחדת לדעת שאני בוחרת כי היא דחפה אותי לבדוק שם,כי היא ככ מאושרת אם אסגור.

מפחדת להבין שהגעתי לשלב האמיתי,שהבחירה היא קריטית והיא מנתבת לי את החיים.

שכל רגע העתיד מונח לי מול העיניים.

הבית שאקים. האיש שאעמוד לצידו החופה. החינוך שאאמין בו

לרגע עולה בי גועל. לרגע עולה בעתה. לרגע חום ונעימות עוטף אותי.

ומתי זה הרגש הנכון???

איך יודעים להגיד כן. כן זה המקום שלי שנה הבאה. אני לא אבטל אתכם כמו שנה. כן. אני אשים חצאיות שנתיים. אפילו שכבר שלוש שנים אני עם מכנסיים. אפילו שרק לאחרונה חזרתי לשמור שבת וכל שבת היא מלחמה מטורפת.

עעעאעאיייי השם

תן בי כוח

בבקשה

{}אנונימי (פותח)

כואב לי הלב בעוצמה של זיעזוע עמוק ממה שהעיניים שלי ראו ושהאזניים שלי שמעו.

(אין כולם מתים כאן. היא מתה. שוטרת מתה. מת הוא מת. כולם מתים.

יש כאן מישהו עם סימן חיים?

מישהו?

סימן חיים?

בבקשה???)

נובה.

{}אנונימי (פותח)

והכל בצבע של הלב

יותר אנלא חושבת פעמיים

רוקדת מתוך הכאב

{}אנונימי (פותח)

חיכיתי שמישהו יראה אותי

ישאל

את בסדר? הכל טוב אצלך?

שעה אני יושבת כאן אף אחד לא שאל

ופתאום היא שאלה

וחברה שלה עם הכלב דאגה לי.

ומה אם הייתי אומרת שלא?

שהכל לא בסדר?

שאין לי בית,שאני מתפרקת,שבעלה של שיראל פצוע קשה,שכל היום מתים חיילים על ימין ועל שמאל,שאני מאבדת שפיות במלחמה הזאת.

היא הייתה נשארת לשמוע? להקשיב ללב? לחבק אותו?

{}אנונימי (פותח)

ותראי כי טוב.

כי יש טוב

ואת טוב

והעולם בטוב

{}אנונימי (פותח)

חשוף. זרוע קדשך. וקרב קץ הישועה.

נקום. נקמת. דם. עבדך.

מאומה הרשעה.

{}אנונימי (פותח)אחרונה

חנוכה.

חג של אור.