דברים שיושבים לי על הלב:פנאט2 המשודרג

כולם במחנה הד"ל אמרו שצריך להכנס ללבנון ברגלי בלי קודם כל לשטח את השטח מן האויר ועכשיו אתם באים ומזדעקים על אולמרט ימ"ש וקוראים לו רוצח על זה שהוא הלך לפי עצתכם!!! בושה

(אגב המפלגה היחידה שהציעה קודם כל לשטח טת השטח מן האויר ורק אז להכנס ברגלי היתה (איך לא) ש"ס)

מפז"לניקים תאכו את הכובע... רוצחים

בגלל זה לא בוחרים מחד"ל..מוריה
בס"ד

בעיה של מי שהיה פרייאר ובחר מחד"ל!!
די!!פלפלתי

תפסיק לעשות כאן תעמולה לש"ס כי זה לא ילך.

ותפסיק להגיד אתם ולהכליל כאן את כולם בקטגוריה אחת כי יש כאן אלף דיעות ולא כולם אמרו את מה שאמרת..

וסתם כי זה לא יפה..

יאללה להתנצל..

לא אני לא מתנצל כי מה שנכון נכוןפנאט2 המשודרג
וכך קרה לכול מי שבחר בממלכתים
אבל זה לא לעניין מ שאתה עושה..פלפלתי

וזה לא פייר..

ומזה קשור לממלכתים ריבונו של עולם?

ותפסיק להאדיר כאן את ש"ס אחרת אני יתחיל להתחרפן - כי לא חסר להם..

מה אני נראית לך ממלכתית? וברוריה? ומוריה ו.. ו... ו...

אז יאללה - בלי שטויות..

כפי שבטח הבנת אני נגד ממלכתים\מפדלניקיםפנאט2 המשודרג

ולא נגד מרזליסטים (ובכלל בבחירות שהיה משעמם אצלנו בדוכן של ש"ס הלכתי לעזור לנציג של מרזל )

וכאן הדפקטיביות שלך;סבא גפטו

כי להצביע בבחירות זה להצביע למדינה שהתכתיב שלה - הוא חוקה דמוקרטית - מנוגדת לחוקה היהודית התורנית.

וכמו שעם הרב אליהו וכו'.. לא ידעו את הסיפור עם הרב אבינר עד שלא יצאו כמה "משוגעים" וגינו אותם ואח"כ אמרו שצדקו, גם כאן, בסוף יגלו שהרב עובדיה וכל שאר הרבנים, פשוט לא יודעים לבד מה קורה בכל מקום בלי שהם נמצאים שם.. והמבין יבין... הוא פשוט לא מודע באמת למה שקורה בממשלה.

אגב, אני בקשר טוב מאוד עם הנכד של הרב עובדיה. אז אני באמת מכיר מקרוב את העניינים. הבן של הרב אברהם יוסף.

נו אז מה התשובה לעזוב את המדינהפנאט2 המשודרג
ולהקים מדינת יהודה?? (אפילו אני לא עד כדי כך דפוק) צריך להשפיע על המדינה שתהפוך למדינה הלכה
מותק מותק....סבא גפטו

הקוקינקים (הם לא באמת כאלה.. הלוואי והם היו קוקניקים באמת...)

אמרו "נשפיע מבפנים".. החיילים ה"'קוקניקים".. השפיעו מבפנים (הצבא..) לרעה..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וידוע שאם יש לך לג'ורא, אם תשים בו ג'ריקנים של סבון טוב.. זה לא יעשה את זה טוב! זה בעצמו יהפך לחרא! עם כל הכוונות הטובות של שס באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכולם! הם מושפעים לרעה ממקום הזימה/המינות/הכפירה החילול ה' הגדול והנורא שיש בכנסת המינים!!!! ולכן אסור להיות שם ולנסות להשפיע. כי אתה מושפע. מי שמתכופף קצת.. הוא מתקופף!!!!!!! (קוף).

זה מראה כמה אתה לא מביןפנאט2 המשודרג

מדינת ישראל היא דבר טוב ויש את הממשל שהוא דבר רע ומטומטם ואת זה לא משנים ע"י הוספת אור אלא ע"י הסרת הרוע

ממש ממש לא.. אדרבא, אתם כל הזמן נדפקים ורואיםסבא גפטו

עוד נקודה לא טובה במדינה.. היינו צריכים לתקן כאן... וכו'..

היו צריכים מההתחלה לבנות שלטון יהודי - הלכתי!
ומכאן מתחילות כל הצרות!

בנית שלטון כלשהו, ולא על בסיס מחייב הלכתי (שהיה אפ' לעשות אותו! אם היינו רוצים. כי אין דבר העומד בפני הרצון. בוודאי שזה רצון הקב"ה! אז הוא היה עוזר לנו - ובעיקר לא נתמקד בעבר - אלא עכשיו!!!! להקים עכשיו בכל זמן נתנון!!!!!!!!) אתה בנית מנגנון בעל הרס עצמי. יהרוס את כל היהודים ויברח לגרמניה עם הויזה שלו.. מבין?

המדינה כאן, קמה ע"י כופרים ומינים! ולא פלא שהרה"ג הצדיק באמת! דובר אמת! שנרצח נפשית ע"י שלטון הערב-רב הרב עוזי אזולאי משולם הי"ו - אמר שכדאי לצאת מכל הישובים ולבנות מחדש. כי הם נכבשו בצורה לא יהודית - ויפונו. ועתידים להיכבש בצורה יהודית!!

חבוב - זו לא תיאורהי - לא דיבורים בעלמא - עובדות! המדינה - סתירה לתורה! וגם סטירה לתורה! ולעם היהודי!!! להקים מדינה יהודית ועכשיו!

אין אור במדינה - שמוששתת על חוקים לא יהודיים!!

מסכת גיטים פרק אחרון:פנאט2 המשודרג

עשרה יוחסין עלו מבבל כהני לויי ישראלי חללי גירי וחרורי ממזירי ונתיני שתוקי אסופי כהני לויי וישראלי 

כל הראשונים שעלו הם האנשים ברמה הדתית הכי נמוכה שהיו בבבל (מה שנקרא היום חילונים) ועובדה שאחרי כמה שנים שנחמיה ביקר בארץ הוא ראה שכל מי שעלה עם עזרא הם מחללי שבת ובכל זאת עזרא ונחמיה לא עזבו את מה שהם הקימו אלא תיקנו אותו

אתה לא הבנת!סבא גפטו

לכן אני לא הולך לחסל את החילונים!
אבל צריכים לעשות הפרדה בין החילונים לבין הערב-רב. קרי, השמאל ה"רדיקלי". המלחמה שלנו היא בערב רב (מילות הגר"א).

ברור שצריכים לקרב את היהודים החילונים, שלצערינו במשך הדורות, לא עמדו בנסיונות (מן הסתם שגם אנחנו בגלגלולים קודמים). אבל יש סדרי עדיפויות. אני קודם אדאג למדינה יהודית, ואז אקרב את היהודי. כי אם לא, ייתכן שעוד יחוקקו חוק דמוקרטי של "שידול קטין לשמירת מצוות".. אז קודם נעשה חוקה יהודית - שמחייבת שידול יהודי - שלא יפריעו לנו! ואז... נוכל לקרב - ואם יתאפשר תוך כדי - עדיף!!!!!

אגב, נקודה קטנהו לא בדיוק קשורה. בזמנו עזרא קילל את יהודי תימן שנשארו בתימן ולא רצו לעלות לארץ. קילל אותם שיהיו עניים.

הייתי מציע לך אגב, לקרוא את תנחומה סוטה (פרק ח) סוף.

ובנוסף הוא קילל אותם שכל הזמן יהיה מחלוקתפנאט2 המשודרג

בינהם

את השמאל הרדיקאלי צריך לחסל אך גם את זה בלי להתנתק מהמדינה

מותק, אתה יודע איך אתה גורם לכך שתהיה שולט?סבא גפטו

איך תוכל לחסל אותם? איך תוכל לעשות מדינה יהודית? איך תוכל להשפיע באמת?

אם אותם מקומות שמהם יוצא הקול לציבור, בידיים שלך. קרי, העיתונים (הראש של מעריב, קובע את הדיעות השמאלניות במעריב... ידיעות וכו'... הוא שולט! הוא בעל ההון!!) הכנסת (מי שנמצא בכנסת, שומעים אותו -אבל אסור להיכנס)

אתה צריך להיות ממוקם בחלונות כאלו.

רק תשים לב - אל תלך עם ראש בקיר ועיניים עצומות!!!!

הרב כהנא ניסה להשפיע - חיסלו אותו

הם גרמו לכך באופן עקיף (והחדירו אנשים בין היתר לשורות הציבור ה"דתי" וגם "חרדי" - מתועד!!) נגד מרזל, כי פחדו שהוא ישפיע למען מדינה יהודית תורנית - קרי; חיסול הדמוקרטיה [אין מצב ששתיהם יחיו פה בדו קיום! או זה, או אמת, או שקר! אין אמצע!!!] - וחיסלו אותו [מהבחינה שהוא לעולם!!!!!!!!!! לא יצליחו להיכנס לכנסת! כי כשהם רואים שמישהו עם כוונות טובות (מבחינתנו) יכול להשפיע עליהם, הם חוסמים אותו.

שס ויהדות הכסף, משחקות לידיים שלהם, אתה יודע את זה [לפי מה שאתה כותב] לא פחות ממני. קח שאין להם בעי'ה לתת להם להיות שם ועוד להציג את עצמם ולהתיימר שהם "אנחנו גם דואגים לדתיים במדינה.... ולשרותים הדתיים"....

הם לא יתנו לך לעלות במעלה הסולם ולהיות ראש עיתון כמו מעריב - כי למשל, יום ליום, הם יהרסו אותו (עם השיטות שלהם) אם הוא יתפוס את כל שכבות הציבור! [ערוץ 7 לא מזיז להם, כי גם הוא משחק לידיים שלהם. מתרפס כמו כלב. סליחה על הביטוי, אבל עכשיו פיטרו את ערן שטרנברג רק בגלל דעותיו הקיצוניות [ולמען האמת, בגלל שהוא הקליט את הספדה של שושי גרינפלד על אחיה הי"ד וזה עיצבן את השב"כ וערוץ 7 מפחד מהשב"כ!!!!] - לכן אתה צריך להתנתק מהם! דרכם, לא תצליח!!!

ושלא נטעה את עצמינו, ושלא נשקר לאפחד. אני למשל ממשיך לקנות עם כסף המדינה, כי אין לי אחר. אבל להם, אין זכות קיום כאן, הם לא כמו הבריטים, הם יותר גרועים! הם ערב-רב. נפשית, זה יותר קשה להילחם בהם!!! הלכתית, חשוב יותר!!! פיזית, זה תלוי אם אנחנו בדיבורים, או במעש! [תפילה ופעולות! כמו יעקב אבינו ע"ה תפילה, דורון, ומלחמה! א"א למנוע גירוש רק בתפילות בכותל מיליון פעם.. צריכים להילחם! ואז ה' יעזור!!!]

לסיכום: כדי להשפיע, לגרום למדינה יהודית, אתה צריך להיות בראש! ולשם כך, אתה חייב, אם אתה לא רוצה, להתנתק מהמדינה ומשורותיה. ולהתנתק ממנה הם לא יתנו לך. רק אם תלחם בהם כמו "שור ואריה" תצליח.

להיות אנשי עסקים, ובעלי הוןאנונימי (פותח)

העיתון מעריב תלוי במפרסמים שלו. אם אתה עשיר ובעל חברות, אתה פשוט לא תפרסם אצלו אם הוא כותב לא לטעמך, וככה זה, העיתון מתיישר לפי הקו של בעלי הממון- וזה כידוע קובע את מה שיקרה בארץ (החלטות ממשלה וכו' כמו שכתבת).

עובדה, שכל העיתונים תמכו בהתנתקות, כי האיש שאחראי על חלוקת הכסף של הפירסומים הממשלתיים (שזה המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כסף) הוא מקורב לא זוכרת איך לשרון והכנופיה שלו (אדלר קוראים לו).

אז קדימה, לכו לעשות כסף. למען כולנו!

תגובהסבא גפטואחרונה

אז אולי, במקום לעבוד ברעיית צאן? [שנהייה אמיתיים; מס' האחוזים שנצברת בעבודת רעיית צאן למען חיזוק היישוב בא"י פחותה בהרבה מרמת האחוזים במידה ונהייה בעלי עיתונים/בכירים בתחום ההיי-טק וכו'...] ילכו לעבודות שמכניסות קצת יותר? או הרבה יותר? לא בגלל שאנחנו בעלי תאווה לממון [שכולנו רוצים במידה כזו או אחרת] אלא בשביל שנוכל להתקים כאן ולקיים מדינה יהודית...? - נקודה למחשבה. ובמיוחד לב' מאמ"ל שמתחתנות עוד לפני שנולדו. והבעלים? לא נראה לי שהם בעלי חברות מובילות בתחומים כמו אינטרנט/עיתונים ועוד.

וכשבעלי הכסף, האלו שרוצים לפרסם, הברירה היחידה שלהם זה מעריב? ומעריב יכניס רק דיעות שלו? חייבים להיות ראש מעריב. זה לא מעשי [או אולי כן, אבל די אידיוטי לחכות זמן רב כ"כ] לבנות עיתון בסדר גודל של 1,230,000 קוראים מידי יום (ידיעות למיטב ידיעתי).

כן....סבא גפטו

שס תמחו בהסכמי אסלה - בלעדיהם לא היה עובר

שס נכנסת ומשתפת פעולה עם ממשלה שחוקי היסוד שלה עם עקירת סממנים יהודיים

עם גדלותו של הרב עובדיה א"א להתווכח. בעל זיכרון פונומלי בצורה לא רגילה אבל הוא מגיע בסופו של דבר למסקנות הפוכות. עיין בדיאלוגו בינו לבין עצמו לגבי מסירת שטחים. הביא אולי 300 מקורות. אבל בסופו של דבר מותר למסור.. קשקשן! 10 פעמים תמך בהסכמי אסלה ומספר פעמים דומה התנגד.

אתה מקשקש אלי ישי לא מבין בצבא יותר ממך. ואתה לא מבין. עם כל הצער צריכים להבין שבמלחמה נהרגים. צריכים להגדיר בכלל למה נכנסים ללבנון. ורק תקיפה (כיבוש) קרקעי! יביס את האויב. כך היה בכל מלחמה בעולם!!!!!! (ועל תיקח את הירושימה והנגאסקי זה לא יהיה חכם)

דם ילדינו יותר אדום מדם ילדי האזרחים הלבנונים

מוסר? בהחלט - אבל יש סדרי עדיפויות. דמי אחיך צועקים אליך מן האדמה (ברוב החיילים והאזרחים שנרצחו שותפים הרוצחים והממשלה ושס כמובן. הם שגרמו לאפשר למחבלים לטבוח ביהודים)

צבא כבר מהסרט!

שלטון הכופרים... שלטון הכופרים - חוקה דמוקרטית - נגד התורה -== שלטון כופרים = אתה תומך בשס שבשלטון כופרים? == צבוע

חשוב לקרוא את התגובה הקודמת!סבא גפטו
וכתבתי את העניין עם אליישי כי הוא אמר שזה...סבא גפטו

סכנה שחיילינו יכנסו ללבנון.

למיטב ידיעתי בירושלים נרצחו יותר יהודים. אז... קדימה.. חוץ מזה שלבנון זה חלק מארץ ישראל - עד טורקיה.

גם עירק שלנו אז בוא נצא שנינו ונכבוש את עירקפנאט2 המשודרג
נכון! והרב שלך לא בדיוק תומך.. למה? = פחדןסבא גפטו

או יותר נכון - יהודי גלותי.

כמעט כמו סאטמר.

לדחוק את הקץ...

שמעתי אותו באיזה שיעור לקראת הבחירות מתפאר שבאילת תנועת שס כ"כ עשתה הרבה.. שיש שם מקווה לנשים עם שיש ברצפה כמו אצל האחשוורוש... ממש מקדם את הגאולה.. עם הכסף הזה יכל לתרום לעוד הרבה עניים (שמשום מה בזמן האחרון יש כמה עסקנים בשס שלוקחים את הרוב לעצמם). חבוב, חבל עליך. אתה לא באמת מתמצא בנבכי שס.

אה אז בוא רק נדאג לעניים ורק לא"יפנאט2 המשודרג
ושאת כל שאר המצוות נזרוק לפח למקרה שאתה לא יודע ש"ס דואגת גם לעניים וגם לטהרה באותה מידה ובאמת מאיפה לך "המידע" שש"ס דואגת רק למקוואות ולא לעניים הא ?! אתה בדקת כל עיר ועיר  
תגובהסבא גפטו

א. כתבתי לך שאני בקשר טוב מאוד עם הנכד של הרב עובדיה. (שבמקרה, או שלא, (רק מה' מקרה) הוא עסקן של מרזל). כך אני יודע. וזה רק מקור אחד. והוא מאוד עוסק בענייני אל-המעיין ועוד דברים של שס.

ב. בדיוק זה העניין! אתה לא יכול רק "עניים" כסף לישיבות (שזה טעות של הבערך 400 שנה האחרונות. דווקא בעיקר אצל האשכנזים מאירופה שאומרים ש"תורתו אומנתו". והם עדיין לא בגדולת הרשב"י.. זצוק"ל זיע"א. ומובא בספרי ההלכה ואם אני לא טועה גם בשו"ע שמותר ללמוד מקצוע חול בשבת! ובכלל כל הגדולים בני העבר היו עובדים עבודת כפיים!!!! לא רק ישיבות.. אין טעם להיחנק בתוך כובע וחליפה.. מביאים את הגלות לארץך.. פוויההה!!!) או לגנוב קצת כסף לישיבות (ובצדק במידה מסויימת) מכנסת המינים. יש סדרי עדיפויות.. למנות להם מלך לבנות בית הבחירה.. לכבוש את הארץ.... וכו'... ויש את המצווה שהיא למעשה היום, "מצוות א"י שקולה כנגד כל המצוות" ובעוד כמה שנים לא תוכל לקיים את המצווה של ת"ת (תומכי תורה לאברכים) או לעניים או טהרה וכו' בארץ ישראל - אם לא תלחם על הארץ!!!! ומצוות גירוש כל הלא-יהודים זה מצווה מהתרי"ג ע"פ הרמב"ן. וכמה מביאים למה הרמב"ם לא מנה את זה בספר המצוות. מתרצים את זה (ואני רק כותב מילים שבכלל לא מסבירות) שלפי הרמב"ם זה לא בגדר מצווה. אלא חיוב פשוט. כמו שצריכים לנשום, כדי לחיות. (ממש ככה!!).

ג

קיצור, ש"ס צריכה לתקן את הדרכים שלה. ב"ה יש לה כוח - ולעבוד טוב!!!

נכון מאוד ולפי זה ש"ס הולכתפנאט2 המשודרג

כל החכים של ש"ס לפני שהם היו חכים הם (רובם) לא היו תלמידי ישיבות ההפך חלקם הם בוגרים של בנ"ע (ישיבות תיכוניות) וכולם היו בצבא  וכולם אומרים שמי שלא לומד תורה חייב לצאת לעבוד

אם הבנתי אותך נכון,סבא גפטו

אז בבעניין הזה באמת מגיע לכם "ישר כוח" גדול! אשרם ואשרי חלקיהם. אבל הם צריכים להמשיך לךתקן את עצמם. (כמו כולנו). אבל חשוב שיהיה עבודה ותוך כדי תורה. ותורה תוך כדי עבודה. (ולא בסגנון בנ"ע). כי בנ"ע זה להביא "מעשרות" למדינה... מהעבודה..... אתה מבין? מצויין!

אני לא קשור לבנ"ע (עבודה זרה)פנאט2 המשודרג
אני בכלל אריאלניק
וואי וואי וואי יש לכם זכרון סלקטיביפנאט2 המשודרג

מי היתה המפלגה החרדית היחידה שהתנגדה לגירוש אההה

אני שמעתי בעצמי את מרן אומר שאסור לגרש יהודים אז אל תמציא שטויות

גם מרן אומר שצריך להכנס ללבנון אך רק אחרי כתישה אווירית

ורגע ----- אם ש"ס לא היו בשלטון הכופרים אז מי היה דואג לדת במדינה?? אתה??

די כבר עם ש"ס!! מהפלפלתי

נראה לך שנהיה שסניקים?  לא! בחיים לא!

אז תהיה ענייני. אין טעם לדוש בשטויות.

אם יש מטרה לכולם, אם יש מה לשפר, תביא נסכים או לא ונמשיך הלאה -

אבל אתה סתם מלכלך..

לא באתי לשכנע אתכם\ן להיות ש"סניקיםפנאט2 המשודרג

רק רציתי להעצים את צביעות המפז"ל

את הצרותפלפלתי

שהמפד"ל יודעת לעשות אנחנו כבר מכירים בעל פה,

אבל זה לא קשור לסגנון שכתבת, האשמת כאן את כולם..

ודבר ראשון תמצא לי כאן 5 מפדלניקים - ואז נתחיל לדבר..

כי לא נראה לי שיש כאן..

אז מחילה אם הובן שהתכוותי לכולםפנאט2 המשודרג
התכוונתי רק למפז"ל
אתה מבקש סליחה..אבל אני יודע.. ששש...סבא גפטו

כולם באמת מושחתם!

יש יותר - ויש עוד יותר!

יש מה שנקרא "הרע במעוטו" ויש לי דעה לגבי מישהו. אבל לא אתן שבח כאן. (טעם הלכתי. אם אתה דתי, תבין למה).

כל הכבוד אבל אתה עדיין חוטאסבא גפטו

כי אתה צריך לצאת נגד כל הרע ובכללם שס.

שרותים סתומים

שמוק!סבא גפטו

שמוקליק!

הסכמי אסלה (עצם קיומם) איפשר לתכנת ולקיים את הגירוש האחרון!

בגירוש האחרון? אז התנגדו... אז למה עכשיו נכנסו? ועוד שחוקי היסוד הם עקירה!!! עז מה, ברגע שיגידו גירש הם יצאו מהממשלה? צבועים! איסור תורה!

לא ממציא שטויות. אבל אתה לא בקיא לגבי הרב שלך. תשאל את אבא שלך או מישהו כזה על המכתב שהרב עובדיה כתב על מסירת שטחים (שלא במקרה גורמת לגירוש יהודים...) בכלל לא הבנת. הוא חכם. אבל מגיע למסקנות מוטעות.

לגבי התמיכה של הרבעובדיה בשס הוא לא ידוע מה קורה שם. כמו שהאלה מיהדות הכסף (גם שס לא פחות גרועה.. הכסף משנה מתרץ הכל...) אומרים לרב אלישיב שזה (הגירוש) "מנוי וגמור" ולכן מותר להימנע (שזה שותפות) או לתמוך (בכלל כפירה) בגירוש כזה או אחר, כך שס. הרב עובדיה חכם. אבל לא יודע מה קורה שם בפנים.

אל תקרא לו מרן כי אתה צוחק עליו... היחיד שיכול להיקרא מרן הוא מרן הבית יוסף. מרן, זה אחד ש: מ-פי ר-200 ן-רבנים. הוסמך מפי מאתיים רבנים. וגם לגבי הבית יוסף זה היה 199 ולכן יש כמה שיצאו נגדו. שהוא לא בגדר "מרן". אבל זה לא הדיון. הרב עובדיה לא הוסמך ע"י שום מאתיים רבנים מוסמכים (לא צריך עד ההתחלה.. חשוב שזה יהיה מוסמך מוסמך ע"ע הלכה יהודית). אולי יש 200 שתומכים בו.. יסמכו עליו בעתיד.. אבל לעת עתה עדיין זה לא קרה. ואל תראה את בורותך - טיפש עלוב.

סליחה... ;פלפלתי

משמרת המילים דורשת שתיקה במידי.!!!!

מזה האוסף הזה? לא מתאים לך..

משמרת המילים שלך עדיף שקודם תלחם בהומואים.. אח"כסבא גפטו
באנשים שלפחות יש להם כוונות טובות. (גם אם מעשים לא רצויים). אבל באנשים שהכוונות שלהם לא רצויות אז... יאללה!!
מזה קשור בדיוק? אפשר להבין?פלפלתי
חוץ משאתה עצבני וזורק הכל עלינו...
קשור בגלל, שנוח לך לשבת בבית לכתוב במחשב על איזה אסבא גפטו
אחד שהיתה לו פליטה (נכונה. אם כי, לא היתה צריכה להיכתב). ולצאת נגד חילול ה' הגדול, קשה לך. אז יאללה.. יש מצוות לא פחות חשובות.
אז תן לי להבין עדיף שהערבים ומרצ היו נכנסים במקוםפנאט2 המשודרג

ש"ס והיו נפתחות חנויות חזיר וכנסיות והממשלה לא היתה יכולה להלחם בחיזבאללה בגלל שהערבים נמצאים בממשלה ,,, זה עדיף?? (אגב ש"ס היא המפלגה היחידה שלא מחויבת לתמוך בגירוש)

ומי אתה שתדבר על מרן הרב עובדיה יוסף ? אהה יא מושתן תסתום את הפה הטמא שלך לפני שאתה מדבר על גדולי עולם

ומה שכתבת בסוף לגבי מרן זה מראה את הבורות שלך כי מר"ן אפשר לקרוא רק לבית יוסף אך "מרן"  בתואר של כבוד אפשר לקרוא לכול אחד מגדולי הדור וגם הענין של המאתיים ה"סומכים" זה נאמר למליצה בעלמא שמתוך 200 גדולים בהלכה שהיו באותו זמן ספרו של מרן התקבל ביותר

זה עדיףףףףףףףףףףףףףסבא גפטו

זה עדיף שהם היו נכנסים. כאן יש גם כמה "דוסי מחמד". זה מקשה להילחם בקיום הממשלה. אם הם לא היו ההמלחמה בעז"ה היתה מתקבלת בציבור יותר ברורה. שהכל שם מושחת. כאן, יש עוד קצת לא "קצת טוב" אלא "קצת פחות רע" (קרי: שס).

אה.. בשם הרב עובדיה אתה גם כותב כאלו מילים... הבנתי אותך.. "מושתן".. לך לך.. הרב עובדיה היה צולב אותך. (זה צורה יהודית לענישה לאחר החנק. היו תולים בצורה כזאת).

שס לא התחייבה לתמוך. אבל היא נכנסה לממשלה שקמה (וזה חוקי היסוד שמוקקקקקקקקקקקקק) להרוס התיישבות יהודית להרוס קידוש ה' לגרום לחילול ה'. אז היא מנסה לתפוס טרמפ, ולגנוב כמה גרושים. בשביל איזה מקווה לנשים עם רצפה של שיש של אחשוורוש.. הבנתי. אולי זה גם קשור לפקס של הרב אבינר....

לאאאא!!! צריכים להיות אמיתיים עד הסוף! לא להכניס כינוי "ר'" או "רב" לכל אדם. ולרב גאון, לשים "הרה"ג/הרה"צ" בהתאם אליו. אבל מרן, זה לאדם שהוסמך ע"י מאתיים רבנים. וגם אם אתה חושב שיש כאלו שמוכנים.. אז שיעשו את זה. עד אז.. זה עדיין לא קרא. והוא לא ייקרא "מרן".

ומה שכתבת לגבי הבית יוסף ממש מראה את הבורות שלך. טמבל. באמת היה את הסיפור עם ה199 לך לך.. לשיעורים של הרב עובדיה. אולי הוא ייתיחס אליך וילמד אותך.

אתםפלפלתי

סתם מלכלכים את הפה- וצונחים רמות בלי שום סיבה-

וזה לא שייך לעניין שאותו אתם רוצים להסביר או לקדם-

אז היו שלום -

נתראה בשרשור אחר..

אולי תלבן את הנושאים החשובים? [יותר מלשמור על שפה]סבא גפטו
נקיה? תודה
וחוץ מזה שאין עניין לדאוג לדת במדינה. ההיפךסבא גפטו

ההיפך. כי אז אתה מראה להם שיש אפשרות לד-קיום הזה בין דת ומדינה (דמוקרטית).

וזה בניגוד מוחלט לתורה היהודית. "סור מרע ועשה טוב". אין מצב שהם ביחד.

גם אם זה יגרום זמנית ל"מדינת יהודה" (ולא משנההשם. אלא התוכן) ומדינת ישראל. בסופו של דבר, היו דברים כאלו מעולם, ו:בסופו של דבר.. ופדה כנהומך יהודה וישראל. בעז"ה.

להתנתק מהמדינה באמת. להתחבר לתורה. להתקדם לגאולה.

יא עם הארץפנאט2 המשודרג
אתה לא מבין מה יקרה אם יהיו שתי מדינות?? אתה יודע איזה פילוג יהיה בעמ"י אם דבר כזה יקרה זו רשעות לשמה
מצאנו בהיסטוריהסבא גפטו

שהיו דברים מעולם.

אנחנו לא רוצים פילוג.

אבל זה כורח המציאות.

וכאן זה עניין בין ערב-רב (יהודים שגוירו ע"י משה רבנו שהצטער שגייר אותם) שאנחנו נילחם בהם, לבין יהודים שומרי תורה ומצוות. וזה לא הפילוג.. הגר"א מווילנא (שלא סתם נקרא "גאון) מביא בספר קול התור - את ההגדרה ואיך נזהה ואיך צריך להילחם בערב-רב. הייתי מציע לך ללמוד. הוא היה "קצת" לפני הרב עובדיה. ו"קצת" יותר גדול ממנו.

הפילוג יהיה כביכול עם היהודים החילונים. שהם צמאים בתוכם לתורה. גם אם זה לבינתיים בתת-מודע. וכשיהיה אלטרנטיבה יהודית - אז הם יבואו אלינו!

כתוב בתורה "והורשתם את כל יושבי הארץ.. אח"כ פסוקים "ואם לא תורישו.. והיו לשיכים בעיניכם ולצנינים בצדיכם וצררו אתכם".. אתם שס מאפשרים לגוים להיות בארץ! צריכים לגרש את כולם! כשיש מלחמה אין גרים! גרים נוהג כשהיובל נוהג - בכנסתתתתתתת!!! מקום שאמור להיות מקום יהודי יהודי - אתה לא נלחם בפועל (והורשתם - כל המפרשים: רש"י רלב"ג סופרנו אור החיים ועוד בסגנון הזה על המילה: וגירשתם/ואבדתם/והשמדתם/וביערם וכו' ככה נלחמים בפועל!!) אז אתה מתיימר להציג את שס כמפלגה דתית???? ומה קורה? יש פיגועם.. כי לא מגרשים אותם.

אתה גם לא אומר הלל ביום העצמאות אההפנאט2 המשודרג
ברור שלא!סבא גפטו

והלל אומרים רק בנס שקרה לכלל ישראל - ובארץ ישראל. אבל כאן, היה זה לא לטובת עמ"י. היינו מחכים, שכל הפאשיסטים (בן גוריון) כל הקומוניסטים (שמיר) ועוד, היו נמוגים, והיינו מקימים שלטון יהודי

אם היית מחכה אז במקרה הטובפנאט2 המשודרג

היית חלק מהר האפר באושוויץ ! גם אני לא חושב שהמדינה זה "אתחלתא דגאולה" אך ללוא ספק זה שלב חשוב בגאולה

ואתה יודע מי אשם  שלא הוקמה מדינה דתית אנחנו הדתיים

תגובהסבא גפטו

ממש לא! ברוך ה' היו כמה יהודים שנלחמו שם. ובאמת, זו היתה הטעות שלהם. שלא נלחמו. אבל כמו שנאמר "פיתחו לי פתח...." אם היינו מראים רצון להילחם ולקדש שם ה' בשואה, ולמנוע חילול ה' - הקב"ה היה עוזר לנו! ואין התחשבות של צבא גדול יותר מאיתנו... "אל תירא ואל תיחחת"!!!!!

אכן. זה שלב חשוב. לא לטובה!!!

מי אשם? צודק!! אבל אתה נותן לגיטימציה להמשך הקיום של החטא הזה!

תקרא את מה שכתב הרב שמחה טייכטעל זצוק"ל הי"דפנאט2 המשודרג
בספרו "אם הבנים שמחה"
סליחה, אבל יש לי הרגשה שדווקא אתה לא קראת!סבא גפטו

ובכל זאת "המלצת" על זה...

דווקא - תודה לאל קראתי (כמעט הכל) את הספר.

חשוב לציין, רב יהודי חרדי חסיד שהיה בין המתנגדים הרציניים, ובעד "דחיקת הקץ" וכו'.. מוכיח את כל היהדות החרדית/חסידית באירופה על הטעות מביא מיליון מקורות - הלכהל מעשה שמותר וחובה ומצווה לבנות מדינה יהודית [תורנית! זאת הטעות שלך!!! אתה קורא מה שנוח לך. כמובן, שהוא לא אמר לחסל את החילוניים. איתם. אבל את השלטון עצמו, הוא עמד על כך שצריכים שלטון הלכתי], לבנות את ביהמ"ק מותר, חובה ומצווה ועוד. ובאמת, היהודים החרדים היום, פשוט עשו כאילו הוא לא היה. ושם, הוא היה נחשב רב גדול מאוד ומוביל מאוד!!

לסיכום: הייתי מציע לך לקרוא בעיון את ספרו!!

ויש את הבחינה שסבא גפטו

שהקב"ה עשה את זה (מדינת ישראל) לא בזכותנו, אלא שיהיה כבוד יהודי. כדי שבסין ידעו שיש מדינה יהודית.. אבל אנשים אומרים "מאחר והכל מאיתו יתברך בהכרח הכל לטובה".. לא נכון!

"הנה אנוכי נותן לפניכם היום את החיים ואת המוות את הטוב ואת הרע. ובחרת בחיים". יש לנו אפשרות לבחור. הקב"ה מציע לנו לבחור בטוב/בחיים. אבל יש מצב שאנחנו גורמים לגירוש יהודים  בעוונותנו וכו'.. זה לא שהקב"ה גורם להכל! אנחנו!!!!!!!1 הוא שולט! הוא יכול להחליט בכ"ז שלא... אבל אנחנו גורמים לזה!!!!

ובקשר לפסק של הראיס (הגדול והצדיק הרב עובדיה - זה מתוך כבוד ראיס-נשיא) הרי ידוע ש: "חילול ה' דוחה פיקוח נפש". ואם יש מצב שיווצר חילול ה' או שיהיה מצב של פיקוח נפש (הסכמי אסלה) למנוע חילול ה' חשוב יותר מהפסק העלוב של "פיקוח נפש דוחה שטחים" שהשטחים כאן זה חילול ה'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה הקשר??פנאט2 המשודרג
לבין מה שענית לבין מה שכתבתי
לא קראת לא הבנת... תקרא - תודה. בשבילך! בשביל עמ"י (ל"תסבא גפטו
קראתי ולא הבנתיפנאט2 המשודרג
אז תקרא שוב. ואם אתה רוצה, תגיב לזה. חבל שנרד ברמה (ל"תסבא גפטו
אולמרט הציע לשטח את הכפרים?! לפי ההלכה- זה מהתכלת דומה לים
שצריך לעשות. לשטח את הכפרים!
אבלעינב
ממתי המדינה הזאת היא מדינת הלכה? מתי בפעם האחרונה אולמרט או שרון או כל בנאדם אחר במדינה הזאת הקשיב להלכה? אני לא זוכרת שום מקרה כזה...
לא אמרתי שהמדינה היא מדינת הלכהפנאט2 המשודרג
אמרתי שצריך להפוך את המדינה למדינת הלכה
ממש קל לעשות את זהעינב
כמה פעמים אמרנו את זה? אולי מליון!!! אולי אפילו יותר. מישהו הקשיב לנו? לא! אז קל לדבר וקשה לבצע. אני לא אומרת שצריך להתייאש מזה ולנסות משהו אחר. לא! אבל אתה לא יכול לצאת בהצהרה כזאת, ולהתנהג כאילו זה באמת כל כך קל ופשוט.
הראש של הפנאט בעיקרון טוב. אבל יש לו מסקנות מוטעותסבא גפטו

באמת צריכים לפעול! (כפי שכתבת)

אלא שאנשים חושבים שתוך כדי אפ' לפעול דרך השלטון. מקור הכפירה באלוהַ ובתורה הקדושה. ועל זה אמרו הגדוילים "סור מרע ועשה טוב" א"א לעשות טוב (מדינה יהודית הלכתית באמת!) אם יש "רע" אם עוד לא סרנו מהרע. שהוא אבן נגף! ואם משתמשים בו אפי' למטרות טובות - זה מפריע למהלך של הגאולה!!!! ואנחנו נידפק.. במקום לעשות את גאולה "אחישנה" (מה שאנחנו מצווים) אנחנו נעשה את זה "בעתה" בזמנה (כמו סאטמר.. בסוף... עד אז נסבול ונסבול...).

צודקעינב
אז יאללה, צריך להשתפר (כאילו שזה ממש קל... גם אני מתחילה להגזים)
המדינה דה דבר טוב אז רק דרך המדינה אפשרפנאט2 המשודרג
להפיל את הממשלה
המצב הנתוןעינב
הוא שהמדינה לא כל כך טובה עכשיו. שורה תחתונה מדינה זה דבר טוב. עכשיו תבדוק מה עם המדינה שלנו...
טעות. נקודה חשובה!סבא גפטו

כדי לשרוד/לקיים רצון הקב"ה (מכמה בחינות)/ועוד צריכים שיהיה שלטון יהודי הלכתי. אפ' לקרוא לזה מדינה.

המדינה הזאת, לא רק השלטון! נתנתה על ערכים מוטעים! ע"י כופרים! ע"י אנשים שהתנגדו לתורה בכל נימי גופם! שרצחו יהודים בגלל שהם יהודים (וזה כולל: הגנה/פלמ"ח/ש"י ועוד). ובמיוחד, השלטון בא מכוח חוקי המדינה - שחוקיה הושתתו ע"י בוניה! והם חוקים דמוקרטים - מנוגדים לתורה ולמצוות! - סתירה מוחלטת לתורה היהודית! מלחמת חורמה בכל דבר שלהם!!!

ומי נתן להם להקים מדינה ;?? אנחנו ! אז עכשיופנאט2 המשודרג

אנו נענשים על חוסר האיכפתיות שלנו מההתיישבות היהודית בתחילת המאה העשרים

וגם זה לא סותר אצה יודע מי הקים את בית המקדש השני כל ה"חילונים" שבבבל עלו עם עזרא

אתה פשוט לא יודע/מעוות!!!!!סבא גפטו

אותם חילונים, לא בנו את הבית כחילונים! הוא החזיר אותם בתשובה לפני כן! וגם אם הוא היה רוצה לבנות איתם את הבית כשהם עוד חילונים, הם היו בונים אותו, לא כהם רוצים לעשות מחווה טובה לעזרא, או ש"הם מאמינים באלוהים" כי זה ציווי הלכתי יהודי תורני! החילונים היום, קודם כל תכניס להם את המושג של "לבטוח בהקב"ה לא רק "להאמין".. תשאל את הרבנים שלך לגבי ההבדל, אולי תבין. [וגם רבנים בעבר דנו בהבדל הזה. חשוב לבטוח בו, מי שלא בוטח, הוא לא שווה.עיין רמב"ם].

ואין זמן לחכות להם שיחליטו שהם בוטחים בהקב"ה וכו'.. צריכים לקום מעצמך ולעשות את זה! והם יצטרפו!!! הם צמאים לכאלו דברים!

לא אמרתי שזה קל ההפך זה מאוד קשה אבלפנאט2 המשודרג
אסור להתייאש
זה ברורעינב

אם יש לך עוד הערה... לעכשיו:סבא גפטו

אז תכתוב. תודה.

כי אני צריך לזוז.

המשך יומהנה ומוצלח לכל בית ישראל וכלל עמ"י.

ותפילה לשלום כל עמ"י ובמיוחד לאלה בחזית. חיילים/אזרחים כאחד.

רק ליהודים!

להתראות!!!עינב
תודה גבר - אתה אחלה!!! יהודי יקר!סבא גפטו
בקשרק להודעה הראשונה שלך פנאט תכנסדב

תגיד אלי ישי עשה שירות צבאי? (ובגלל זה הוא יכול לעזור לצבא?)

דבר שני ימח שמך וזכרך (כן הכונה אליך פנאט(מבחינתך אין בעיה לומר על יהודי ימח שמו אז אני סומך עליך)

ועוד כמה דברים יש לי לומר לך אבל אני לא רוצה לבייש אותך

אתה דפוק!!אנונימי (פותח)
מה אתה מזלזל בו ככה? לעת עתה הוא נדמה לי משתמש בשכל שלו פי אלף יותר ממך!
ובכלל לפי החתימה נראה שאתם מאותו מקום. אתם שונאים אחד את השני? לא חבל?? !!! אסור!
ובכלל, אתה דפוק. החתימה שלך נוגדת את קו המחשבה הנובע מההודעה שכתבת לפנאט.

קצת תכבד אותו.

פנאט - זה אני.. שדנתי איתך. מחר אולי נמשיך אני עסוק. [ניק שני].
מוריה- תרסני כאן כמה אנשים...תכלת דומה לים
תשטוק שמתה אנימכאל 2 3
אומר לכולם דפוק ואני אומר לך תשטוק כלב בן כלב(אני לא רצתי לקלל אבל אתה כול הזמן אומר לכולם דפוק אז אמתי בהם אחד ולדמית אני ילמד אותך מזה)
כן אלי ישי עשה שירות צבאי(סד קרבי (למרבה האירוני'הפנאט2 המשודרג

במלחמת לבנון הראשונה)

ודביר מחר אני רואה אותך אז כדאי שתזהר בדבריך לפני שאני אפוצץ לך ת'ראש (אם לא מחר אז בשבת בסניף...)

עיין נושא אני דב לשעברדבירק
לשעבר ;מכאל 2 3
פשאלה. חשבתי שזה אתה. אבל גם לה: המשך יומהנה סבא גפטו
שה' ישבור....שומרוני
עם רמת דיון ודיבור כמו שלכם - אני לא טורח לקרוא את מטר הקללות שנכתבו כאן....
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך