רציתי להכין מעקודה (או מחמר בלשון אחרת)
ובמתכון היה כתוב שכדי לטגן בהתחלה לשים נייר אפייה בסיר ולשמן גם למטה וגם מהצדדים...
רציתי לחסוך לי את המאמץ והנייר אפייה
ואז נזכרתי שראיתי שאפשר לטגן עם מיונז (וזה לא עושה טעם לוואי) ומה שיפה בו שהוא נשאר במקום ולא נוזל.
אז מרחתי שכבה דקה של מיונז למטה ובצדדים עד הגובה הנחוץ, חיממתי עד שהתחיל לבעבע וזה באמת נשאר במקום ולא נוזל כמו שמן, ושפכתי על זה את הבלילה.
יצא גם מטוגן טוב וטעים!! וגם חסכתי לי עבודה עם נייר אפייה

)
)
