בעלי סטודנט עם עבודה חלקית ככה שמגיע באיזור 2 הביתה. ואז רוצה לאכול וללמוד. הילדים הגדולים אוספים אותם ב4.
ואני מבואסת כל היום מהלבד הזה ואין לי חשק אפילו להתלבש כי מהכלום בגדים שהיו לי, כמעט כלום עולה עליי בגלל שמידת החזה עלתה בטירוף... ומכל מה שניסיתי להזמין באינטרנט, החזרתי הכל... לא החמיא לי בכלל. ושוב חזרתי לשכב במיטה ואין לי כוח לפתוח את הארון ולראות את אותם בגדים שלא עולים עליי. וזה החסם הראשון למה אני לא יוצאת.
שלא תחשבו שאני באמת לא יוצאת... היינו שבת אצל ההורים ובחמישי אני הוצאתי את הילדים... ואני יוצאת. רק שאני ממש לא מרוצה מהמעט בגדים שיש לי ללבוש. בכלל אני לא מרוצה מהבגדים שלי ומאיך שאני נראת...
והכל יושב גם על זה שאנחנו כמובן עדין אסורים (אצלנו חודשיים זה מינימום אחרי לידה...) ונמאס לי מזה שזה שאנחנו אסורים מנהל אותי ואני נותנת לזה לתסכל אותי ולהיות מבואסת מזה.
וזה גם יושב על זה שאני לא מסוגלת לחשוב על לקבוע לנו דייט כי ברור לי שזה יהיה ערב גרוע שהתינוק יצרח כל הערב (ברור תיש זה גם יקרה בליל טבילה)
אחד הדברים שהכי קשים לי אחרי לידה זה שהתינוק תמיד מקום ראשון. א"א ללכת לשום מקום בלעדיו. א"א לעשות כלום. הכל סובב סביבו ואני נדחקת לפינה, הזוגיות נדחקת לפינה...
אז תבינו למה אין לי טיפת חשק לגשת לארון. שכמו שכתבתי אין שם שום טיפת נחמה...
אני פשוט בבית כל הזמן המטפלת האישית של התינוק.
ויבואו נשים שיגידו שזה מה שאמור להיות וזה ככה, האמא היא המטפלת של התינוק וזה טבעי... מעולה רק שאני נדחקת לפינה...
וחוששת שיהיה סרבן כמו אחיו. ולא מתחשק לי גודש כשאצא לאן שאצא..
), וגם נחמד להתכרבל איתו, ממליצה על פיתרון כזה לזמנים כאלו 😌
בעלך מכיר את המושג משכב לידה?