זה קצת ישן אבל...חושבת בלב

מה אתם אומרים על זה?
אנחנו באמת מפחידות?

האישה הזאת מחפשת להפוך כל דבר בחיים שלה לתופעהחושבת בקופסא
העיקר היא רק אישרה את הטענה נגדה "אני מפחידה!? אני בסך הכל פוקדת עלייך מה לעשות בכל מיני מצבים בחיים שלך, אז תכיר לי תודה לעזאל!!!"

זאת גם גם נשמעת כמו שיחה שהיא אמורה לנהל עם בעלה, לא עם יושבי האינטרנט. זה נהיה ממש טרנדי היום, לקחת כל דבר שקורה בחיים האישיים שלך, ולחשוב שזאת תופעה חברתית רחבה שצריך למחות נגדה ברחובות של יוטיוב רבתי.

אם זה מטריד אותך, תנסי לחשוב אם את באמת מאיימת על אנשים בחיים שלך ואיך להפסיק את זה. אני מניחה שאת בחורה שפוייה ולא מפחידה שלא צריכה לדאוג בגלל שאורית נבון רבה עם בעלה ועם צוות ההפקה שלה לפני 4 שנים.
לדוג'חדשכאן
עכשיו היית נשמעת מפחידה
כן, אנשים בורחים ממני בצרחות אימים חושבת בקופסא
היא לא מפחידהחושבת בלב

היא בסך הכל עוזרת לכם לממש את הפוטנציאל

חחחחושבת בלב

יש משהו במה שאת אומרת אבל את גם עושה משטויות תופעה:
" זה נהיה ממש טרנדי היום, לקחת כל דבר שקורה בחיים האישיים שלך, ולחשוב שזאת תופעה חברתית רחבה שצריך למחות נגדה ברחובות של יוטיוב רבתי."
או שהפירוש המילולי של טרנדי זה לא תופעה

מהזה מטריד?
ברור לי שאני לא מאיימת אבל התחלתי לחשוב אולי בגלל שאני לא מאיימת זה מאיים
זה באמת סרטון עם מסר לא מדוייק משהו
אבל בגדול, אני כן חושבת שיש נטיה לנשים לרדת לפרטים הקטנים
ולכן קל להם לזהות יותר על מה צריך לעבוד, כשזה נוגע לעצמן זה מעולה
(האמת גם לא תמיד, אם הם יודעות איך לעבוד ולא סתם לגרום לעצמן לרגשות אשמה
ודכאונות)
אבל כשזה נוגע לאחרים/לבעל שלהם, לא תמיד זה כייף לשמוע את האמת.
צריך לדעת איך לעשות אתזה,אם ומתי ובצורה נכונה

לא יודע עדיין אף משודכת לא שלחה אותי לקניות מבקש אמונה

אבל אני חייב להודות שאם יגידו לי להפסיק לאכול שווארמה זה באמת נשמע מפחיד

ישר בורח ממנה והולך להתחתן עם השווארמה 🌯🌯🌯

חחחחושבת בלב

זה או אני או השווארמה, תחליט

אני שמעתי על כמה נשים שאמרו "זה או אני או הסגריות"
והאישים שלהם באמת הפסיקו לעשן

זה לא מצחיק זה קצת עצובהפי
למה עצוב?חושבת בלב

ברצינות, הבנאדם עשה סדר עדיפויות
מה יותר יעזור לי בחיים/מה עדיף לי?
אותה או את הסיגריה וכנראה הגיע למסקנה שאותה.

כיהפי
זה לא אמור להיות קיצוני והיא לא אמורה להחליט לו על החיים זה אמור לבוא ממנו
בכלל לא מצחיקאלפיניסטית

זה אשכרה נכון, זה או היא או שהיא תמות מסרטן ריאות . 

מי שמעוניין להרוג את עצמו שיהיה לו לחולי, אבל שלא יהרוג אנשים אחרים

זה דווקא משהו שאני יכולה להביןחופשיה לנפשי
למרות שאני לעולם לא אציב לבעלי אולטימטום בנושא למרות שזה עלול לםגוע בי באופן ישיר

(אוי כתבת למרות פעמיים, בלעכס)
יש בזה משוסבכי החשתי
לא הייתי רוצה שזה יקרה אצלי, ואני מודע לכך שזה עלול לקרות, אבל אולי אני מהאלה שאומרים אצלי זה לא יקרה.
לא הבנתי למההפי
אנשים צופים בזה בכלל
לגבי האם בנות מפחידות .. לא יודעת אולי לפעמים . גברים הרבה יותר
במה גברים יותר מפחידים?סבכי החשתי
אגב, אני חושב שעצם זה שכל אחד מהמינים מנסה להתנער מההאשמה הזו, זה כבר מראה על כך שגם אם התופעה קיימת, ניתן לתקנה בנקל
רק נוכחותהפי
מפחידה .. הקול .. הסגנון .. הדיבור בחתך ..
הביטחון ..הדעה החותכת... הגבריות בקיצר
אותו דבר הנשיותחושבת בקופסא
הפתיינות, המניפולציות הרגשיות, הדיבור המתקתק, הדעה הפכפכה, הנשיות בקיצר.

אפשר להציג את שני המינים בצורה ממש מזעזעת שבאמת נכונה לאנשים מסוימים, אבל זה לא אומר שום דבר על גברים/ נשים בכללותם, עוד יותר על המושג של "גבריות" או "נשיות".
המושגים האלו לא מפחידים בפני עצמם, תלוי איך אנשים שונים משתמשים בהם.

גבר גברי מבחינתי זה חייל ששומר על המדינה, אבא טוב לילדים שלו שנותן להם מסגרת וביטחון, לא איזה פושע אלים ומפחיד.
כן אבל היא דיברה על מפחיד 🤔חדשכאן
לא על דברים שליליים בכללי
1.90, גוף גדול, שיער מקרוזל קצת ארוך, קול בס רועםנוגע, לא נוגע
כשנשמעים ציוצים מעזרת הנשים הוא רק צריך להגיד "שקט" וכל הבנות עם הראש בסידור עד סוף התפילה.

כשזה אדם קשוב, ערכי ועם מידות טובות, התכונות הגבריות והנשיות הן לטובת המין השני (בדוגמא שלך- כיף שיש מישהו שאחרי דיון יודע להיות החלטי. בדוגמא של חושבת בקופסא- כיף שיש מישהי שיודעת לדחוף אותך לעשות מה שאתה יודע שצריך לעשות אבל אין לך כ"כ כח)
אממחושבת בלב

תלוי איזה.
מי שמפחיד אותי אני אתרחק ממנו
ואולי זה ההבדל...

אנחנו צריכות להיות לפעמים מפחידותהשתדלות !
זה נראה לי חלק מהקטע חח

אבל לדעתי זה מפחיד בקטע בריא, כי הוא יודע שהוא רוצה לעשות את מה שאשתו מבקשת, אבל לחשוב שהיא מפחידה זה גם קצת לצחוק על הסיטואציה תוך כדי...
זה לא באמת באמת פחד.

מישהו פעם אמר לי שאני מפחידה דווקא צחקנו על זה ביחד, שעשע אותי וגם היה כיף לגלות שאני לא נתפסת רק כ'עדינה' ו'רגועה'.

קיצר, גם בסרטון היא מתייחסת לזה באופן סאטירי, ומקצינה בכוונה עם הקול והמבטים. לא לקחת ברצינות..

ההבדל הגדול הוא זה אם זה ברוח טובה שזה בהחלט הגיוני שזה קורה, או לא- ואז זה בעיה...
בעיקרון זה הולך ככה:כלי פשוט
גבר, אתה רוצה להתחתן, נכון?
אז תשרת אותי.
הרי זה הרצון האמיתי שלך, לא? (מי לא רוצה להתחתן?..)

וכמובן כמובן (מקדים תרופה למכה) - "זה לא נקרא לשרת, כי מה אתה לא רוצה לתת לאשתך?"; "אם אתה כ"כ סובל מזה אז אל תצא לדייטים. תעשה רק מה שטוב לך"... ; וגם, "אם אתה מתייחס לזה ככה- אז מי תרצה אותך?"
בקיצור.. הבנתם

מזעזע. אבל אין מה לעשות, צריך לכבד את הגישה הזאת כדי להתחתן בשנת תשפ"ג...
חחחחושבת בלב

כי מה זה בעצם 'עוזרת לו לממש את הפוטנציאל?'
מה הפוטנציאל? להתחתן עם אישה ולעשות מה שהיא אומרת לו לעשות.

מבין מה אתה אומרסבכי החשתי
אחח אני לפעמים תוהה אם אגשים יום אחד את הפנטזיה הגברית שלי, להגיע הביתה לדוד דלוק, להתקלח ולשבת על כורסא(שהיא רק שלי ואף אחד לא מעז לשבת עליה) עם ספר טוב כשלאפי מתגנב ריח מטעמים כאשר אהבתי על הגז. מעניין אם יש לזה עוד תקווה בימינו.
אין תקווה, חוץ מלהתאסלםנוגע, לא נוגע
בעקרון אם תיתן לאשתך את הצרכים הנפשיים שלה, תרוויח מספיק כסף ואשתך תהיה מאלה שסבבה להן עקרת בית- זה יכול לקרות.
חח אמאלה איזה מגזימיםהשתדלות !
יש מלא אנשים שחיים ככה היום, ומלא בנות שרוצות לחיות ככה...

מי לא תשמח מזה שבעלה שמח מהאוכל שהיא תכין לו?;)
טוב... יש כאלה שלא, אבל בכלל בכלל לא כולן

העניין של לעשות טוב אחד לשני זה לגמרי הדדי, קצת צורמת לי קריאת ההתמסכנות הזאת... מתנצלת, אבל זה עולה יותר מדי בפורום..
אני לא רוצה לחיות ככה, כמו מוסלמי. מחפש את האמצעכלי פשוט
אבל יותר קל למצוא או ככה או ככה. אין אמצע.
לא הבנתי את ההיגיון...השתדלות !
מה הבעיה לחפש בנות שרוצות להפעיל בית? שרוצות לדאוג לילדים ולבעל? שרוצות שיהיה טוב למשפחה? שלא דואגות *רק* לעצמן ולצורך הנפשי שלהן?
זה באמת כל כך מסובך?
רק חשוב להבין שאין שום סתירה בין זה לבין אישה שהיא גם עובדת,

וממש לא לכתוב שאתם מחפשים "אישה שעושה רצון בעלה "😶

אם לדעתך זה או זה או זה, אז בהצלחה... אני רק אומרת שחבל, וגם חבל לאשתך אם תתמרמר מזה שהיא לא דואגת לך לפי התפיסות שלך...
לא הבנת בכלל..כלי פשוט
אני לא רוצה שאשתי תשרת אותי, ואני לא רוצה להיות משועבד לאשתי.
אני רוצה את האמצע, אבל כנראה הוא לא קיים (=בחורות שמסכימות להתנהלות ממוצעת - כלומר באופן כזה שזה יורד מרמת הדיבורים "האידיאליים" לרמת המציאות והמעשים)
להתמסכן זה אף פעם לא טובסבכי החשתי
מסכים
צחקתי כמובןנוגע, לא נוגע
אבל אני לא חושב שאנחנו מדברים על אותו מקרה (לפי התגובה שלך בהמשך).
ברור שיש הרבה נשים טובות, אבל מה שהוא תיאר שהוא רוצה, כנראה לא מעשי עם אישה עובדת (פשוט כי מבחינה טכנית זה קשה מדי).
אז בעצם השאלה היא מה עושים (בהנחה שיש מספיק כסף) כדי שאישה תסכים לחיות באורח החיים שהוא תיאר, כלומר שהמימוש העצמי העיקרי שלה יהיה כעקרת בית.
יצא לי להכיר כמה בנות כאלהסבכי החשתי
אני חושב שזה גם מאוד טבעי לאישה, לא סותר שיש גם נשות קריירה קליבריות שהחברה צריכה אותן בחוץ, אבל לפי הבחירה המקצועית של רוב הנשים במשק אתה רואה את הנטייה שלהן לכיוון הזה
צריך להבהיר עוד משהוסבכי החשתי
לא מדובר במשרתת, ממש לא. כמו שאתה לא רק ארנק או כרטיס אשראי, עקרת בית זה אמא, זה לב.
יצא לי להכיר אחד שגדל ככה והוא אמר שזה עשה לו מאוד טוב שאמא שלו היתה כל הזמן בבית
נראה לי שצריך להיזהר מסטיגמותמאותרת

אני מכירה לא מעט בנות שבחרו מקצוע שאולי פחות טריוואלי (שפחות משתלב על פניו מאשר מקצועות אחרים),

אבל מוכנות להקריב את המקצוע בשביל הקמת בית,

מה לעשות שבנתיים זה מתעכב והן מתקדמות.

זה שהיום הן קריירסטיות - לא בהכרח מעיד מה הן יהיו בעתיד.

ויותר מזה, יש לי לא מעט חברות שנשואות תקופה ארוכה, והיום נמצאות במסלול של הסבה - רובן מהוראה לדברים אחרים (נניח הייטק, סיעוד) - וזה כמובן עם ילדים קטנים בבית וכו'. יש לי חברות גם במקצועות תובעניים, אבל הן לא עובדות משרה מלאה, כך שהן נמצאות בבית עם הילדים.

ולכן אני לא חושבת שנכון מראש לפסול מישהי לפי המקצוע שהיא בחרה בו, אלא לנסות להסתכל על המכלול - כולל מה השאיפות לעתיד.

כן שאיפות לחוד ומציאות לחודסבכי החשתי
לא אומר בקטע שאני לא מאמין שזה יתממש, אלא בקטע שהמציאות מורכבת ולא הכל שחור לבן. אם זה אילוצים, אם זה שינוי תפיסה, יכול להיות גם שיש עוד דרכים לממש את השאיפה כפי שאת אומרת. מה שכן, מודה שיש לי רתיעה מבנות שאומרות שהן רוצות להיות נשות קריירה. לא רק בהשפעה של זה ביחס לילדים, גם בכללי, אני ישר מדמיין את עצמי כמו האבות האלה בכתבה של 'כאן', היו שם יותר מדי סצנות עם כביסות.
אני עכשיו עובדתהשתדלות !
ולומדת, מלאאא
כמה דברים במקביל, כמה לימודים ועבודות במקביל- כדי שבעתיד אני אוכל להרוויח יותר ולעבוד פחות, להיות יותר בבית, לנהל את הבית, לדאוג, ואחד החלומות הגדולים שלי זה שכל פעם שבעלי יחזור מהבית יהיה ריח טוב ואוכל חם. שיהיה בית, שיהיה הרבה זמן של משפחה.

לא צריך בית ענק ולא צריך מלא דברים יקרים, זה עניין של בחירה- ואז גם לא צריך לעבוד כמו משוגעים. חיים טובים ופשוטים זה לא משהו שאנשים לא רוצים.
וברור שאם בחור רוצה מישהי בבית הוא צריך לחשוב על פרנסה ועבודה.
צריך קצת היגיון וסדרי עדיפויות.
בכל זאת, אנחנו חיים בעולם גשמי...

וברור שיש גם בנות שזה לא מתאים, ויש גברים שמעדיפים להיות יותר בבית ולדאוג לצרכים של הבית, ולפעמים אנשים גם יעדיפו לשכור עוזרת בכל החלק הטכני של הבית, שזה לגמרי בסדר-כשזה תורם לשלום בית זה לגמרי שווה את זה.

יש הרבה פתרונות
אשרייך. כל הכבודנוגע, לא נוגע
אז בעצם אצל הרבה אימהות עבודה זה יותר אילוץ מאשר ערך, ככה שאם לא תהיה בעיה כלכלית הן יעדיפו לא לעבוד?
לאו דווקא אילוץהשתדלות !
עבודה שמספקת, שמוסיפה טוב לעצמן ולעולם,
שתורמת להן להיות נשים שמחות יותר, פעילות יותר, חיות יותר.
הרבה גם יקחו עבודה שמתואמת עם השעות בהן הילדים לא בבית מתוך המחשבה הזו שיהיה נוח יותר להיות איתם.
הדיון המקורי היה בעקרון על סדר העדיפויותנוגע, לא נוגע
במקרה של התנגשות.
אבל כנראה זה כבר מאוד אינדיבידואלי.
אני הגבתי על כל התגובותהשתדלות !
שאומרות שנשים שרוצות בית זה דבר שלא קיים...

בתור אחת שרוצה את זה, ועוד המון חברות שלי, צרם לי לקרוא את זה...

זה הכול
לא נראה לי שמישהו פה אמר את זהנוגע, לא נוגע
אבל בכל מקרה אני סתם נכנסתי לדיון שלא ממש קשור אליי
כתבו כתבו...השתדלות !
אבל לא נורא, דווקא ההתפתחות הייתה טובה

בכל זאת... כשכותבים בפורום כל אחד יכול להגיב
לא חושבתחופשיה לנפשי
בעבודה עצמה יש ערך, לרוב האנשים לא טוב להיות בבית כל היום גם אם יש מה לעשות(היי שלום זה עליי) אולי לעבוד פחות שעות ביום זה משהו שרוב האנשים שואפים אליו
נכון, אבל גם לגדל ילדים זו עבודה ועם ערךנוגע, לא נוגע
אפשר לומר שעצם היציאה נצרכת ורוצים שאם כבר היא כבר תהיה בשביל דבר ערכי או שרוצים משהו ערכי בסגנון אחר מעקרת בית
לכן כתבתי לצאת מהבית ולא לעבוד דווקאחופשיה לנפשיאחרונה
אני אישית לא ממש מחפשת עבודה ערכית או משהו כזה אני מחפשת עבודה שאני אסבול בה כמה שפחות
מצאתי מקור חדש לגביי דיון עתיק שלי פהאני הנני כאינני

והאחד שהשקעתי עליו הכי הרבה מאמץ...

מלאכיות או רגלים על הקרקע? - לקראת נישואין וזוגיות

מאיפה המקור?פצל"פ
הספר 'אהבה' של הרב גינזבורגאני הנני כאינני
יפה, במיוחד לאנשי פרק ב' כמונו שכבר "ריאליים"מתוך סקרנות

ו"לא מתלהבים משטויות"...

הכי טוב זו מלאכית עם רגליים על הקרקענוגע, לא נוגע
אני מעדיף איזה אוגית ירוקה כזאתelicoאחרונה
אני לא אוהב את זה בכללמשה

כלומר, ברור שיש בזה אמת ולא קטנה בכלל, מצד אחד. אבל המשמעות של זה היא שאני עכשיו צריך להגיע לקשר כשאני "מושלם" (או לפחות עוטה מסכה של כזה). וזה לא נכון, כי החסרונות שלי והדפיקויות שלי יצופו בקשר כל עוד הוא קרוב מדי. למעשה, זה במידה רבה מבוא למערכות יחסים קצרות ומתחלפות כאשר עולה פגיעות או חיסרון.

זה בסדר לרצות להשתפר כדי להיות בן זוג ראוי יותר. אבל זה לא בסדר לצפות "למושלמות". אנחנו לא. לעולם לא נהיה. מלאכים יש בשמים ואמא שלי טוענת שאם בן הזוג טוב מדי אז אלוקים לוקח אותו.

מקומות "חוויתיים" בבית שאןאני הנני כאינני
מחפשים מה לעשות ברביעי בבית שאן, אטרקציה זוגית שווה/מעניינת וכדומה. עדיפות למקום סגור.

רעיונות?

חחחחחחחחחחחחחחחחח אין כאלה 😂צדיק יסוד עלום
בפרטי
חחחחח זה היה באינסטינקט שלי להגיב והתאפקתי פתית שלגאחרונה
היה איתי בצבא מישהו מצחיק שגר שם אם זה עוזרנוגע, לא נוגע
זה נהיה טרנד?הפי

לדבר עם בחורה ולברוח?

2 נשים שלוותי השבוע היו מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי.

אם אתם לא מתכוונים לצאת לדייט תגידו את זה מראש

ולא ברור לי איך גבר שמגדיר את עצמו דוס עושה שטויות כאלה.

ובעצם דוס או לא לא מתנהגים ככה

לא סתם שולחים הודעות בוואצפ לבחורה שהעבירו לך את המספר בשביל שידוך ..ואז בורחים .

איך זה גורם לשדכן גם להרגיש?

ולא סתם קובעים עם בחורה דייט ומבטלים באותו יום

שלא נתחיל לדבר על שגרירים/ שליש/ וחבריו

ששם בכלל פותחים הודעות מדברים ואז יום אחרי נעלמים .

מדוע?

אני תמיד אומרת אף בחורה לא כועסת שלא רוצים אותה בחורה כועסת כי הראו לה שרצו אותה (בואי נקבע דייט )

ובסוף הלכו בלי הסבר בבום

אני כבר התרגלתי לזה שיש כאלה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ..

ואני אומרת את זה בכאב אם אדם בוחר להתנהג ככה או ניצלתי.. עוברת הלאה ..

אבל לא כולן לוקחות את זה ככה

יש בנות שלא רוצות לשמוע על דייטים בזמן הקרוב בגללכם..

באמת קחו אחריות.

גוסטינג זה גועל נפש

אתם גועל נפש

השרשור מופנה לאדם שבורח/ מבטל דקה 90 בלי לזכור שיש צד שני לסיפור.

אדם אשר לא יודע לבטא את רגשותיו ..

נכון לא תמיד אפשר להביע מה אתה מרגיש אבל אפשר שיהיה לך עמוד שדרה . אל תגיד סתם דברים .. מזה??

(אפילו הודעת נימוס יהיה מתאים .. מצטער על הזמן שלך.. בכל זאת אני חושב שלא מתאים .קשה?

אפשרי גם אם לא מסתדר הכל בסדר .מידות יש פה צד שני לעזאזל 

דרך ארץ

כנל הפוך!! כלפי גברים

מעצבן ממשארץ השוקולד
פעם אחת קרה ליאביעד מילוא

התחיל איזה קשר והבחורה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה

קרה גם הפוךבחור עצוב
דיברתי עם מישהי איזה שבוע ופתאום פשוט נעלמה מעל פני האדמה. לא הגיבה להודעות. כלום.

אחרי חודש פתאום שלחה הודעה משום מקום. הגבתי לה ביובש שתבין שלא מעוניין. 

תגיד לה ברחל ביתך הקטנההפי
ההתנהגות הזו של היבוש לפני חודש לא היתה לעניין
לא בא לחנך אותהבחור עצוב
רק חתכתי וזהו. 
הלוואי עליadvfb
אם אחרי כל הבירורים זה מה שהתגלהintuscrepidam

אזי צריך להודות לה' יתברך ששמר את נפשך.

היה כנראה צריך את הבירור בשביל שני הצדדים, אך ברוב חסדיו ה' חסך לך את כל הפגישות והסבל מהבחור.

ואני לא אומר את זה רק מהצד של הכל לטובה וכו', אלא פה באמת רואים את ההצלה עצמה ישר.

לדעתי החלק שקשה זה שבסיטואציה כזו אפשר לומר לעצמך למה אני שוב פעם בסרט של להתבאס מקשר שהיה רלוונטי והתברר שלא…

התופעה שנקראת "גוסטינג"משה

נפוצה הרבה יותר משנדמה לך. ולתחושתי נשים מעיזות להתנהג ככה יותר מאשר גברים. אבל זה בסדר לטעון גם הפוך.

נשים תמיד צודקות, גברים תמיד טיפשיםצדיק יסוד עלום
בעולם המודרני? כןמשה

בעולם הקלאסי זה היה הפוך.

יחי הפמיניזםצדיק יסוד עלום
אף אחד לא דיבר דווקא על שגברים עושים את זהמבולבלת מאדדדד

הפי כתבה בלשון שנוח לה לכתוב, כי בזה היא נתקלה.

וכנראה בגלל ההערות המעצבנות של כולם פה בפורום (לא דווקא אתה) היא גם כתבה בסוף במפורש שזה מיועד לשני המינים.

תפסיקו להיות מעצבנים ולצאת מנקודת הנחה שהבנות תמיד נגד הבנים. זה ילדותי ברמות. 

נשים עושות את זה גם וזה ילדותי ברמותהפי
זה אכן מזעזע, אבל תשמחו שלא התחתנתם/ן אתו/המתוך סקרנות

מי שלא מסוגל להיות רציני ולעמוד מאחורי מה שבוחר לעשות, לכאורה גם בנישואין יתנהג כך (גם בנישואין יש הרבה דרכים לעשות גוסטינג וד"ל).

" מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי."מוקי_2020

איך שלא מסובבים את זה,

זה אומר שהן עושות משהו לא נכון ( שזה -שונה- ממשהו שבאשמתן).

עכשיו אם אחרי שירגעו ויתאפסו, יעשו בדק בית ויגידו "אוקי, איך נמנעים מהקרקס הזה שאני מתפרקת בגלל בחור שאני בכלל לא מכירה" ויבצעו צעדים 1,2,3 שקרקס כזה לא יקרה יותר - מעולה. זה נקרא החיים.  יש תקלות. משתפרים ומשתכללים לפעם הבאה.

אבל...אם הן יהיו עכשיו בחרדה או בהפסקה ויתנו כ"כ הרבה כח לצד השני...

אז ...אולי באמת עדיף שקודם יטפלו בעצמן יסודית כי בזוגיות אמיתית המצבים יהיו פי 8000 יותר מורכבים מזה.

אה עכשיו זה המשחקהפי
שנתפסים על מילים מוצאים אותם מההקשר? 
הוא לא התכוון בכוונהקעלעברימבאראחרונה
תזכורתadvfb

גם לגברים יש רגשות

סופריקה

נכון ומדוייקאדם פרו+
קשקוש נאו-שוביניסטיצדיק יסוד עלום

תורידו את הראש בבקשה, בנות חוזרות מפורקות מעלבון אחרי דייטים

קצת יותר רגישות

נכון בנות יותר רגישותאביעד מילוא

אבל גם בנים רגישים אני אחרי הדייטים חזרתי  מפורק  מזה שלא התקדם

אני כמובן צוחק מגזים ומתמרמרצדיק יסוד עלום
בנות תבעו בעלות מלאה על הקושי שבדייטים. רק הן מסכנות ורק הגברים מזעזעים ולא רגישים
חד משמעיתהפיאחרונה
עד כאןכְּקֶדֶם

מי יודע כבר כמה קשרים הלב הזה חווה

וכמה אמרו לך שאתה זוהר ושאתה משהו אחר ושהעולם צריך אותך באמת. ואיך זה שאתה כזה כל כך? והלוואי שהרגע הזה אתה ואני לבד יהיה לתמיד.  ושאם היה אפשרי הייתי נשארת איתך לנצח אבל אנלא יכולה להקים איתך בית. ועוד אינספור פתגמים מאינספור שהלב שלי נתן להן להיכנס בלי מעצורים. והן הביטו ברהב ונגעו בקצהו ונחרדו ונעלמו.

ולהבדיל גם קשרים עם חברים טובים מאד שהחליטו שדיי.

אה וגם הוא, שאמר לעולם דיי. גם איתו רציתי להגיע הכי רחוק שיש יותר מהכל וגם אתה מתי שככ התקרבתי אליך טרקת לי את הדלת בפרצוף. כמו כל האחרים.

ואולי אני באמת תמים ונאיבי אולי לא הרגשתם אליי כמו מה שאני הרגשתי ומרגיש אליכם עד היום. אולי באמת ניצלתם כל רגע אתי רק כדי לחוות עוד קצת , כמה שמתאפשר.

אבל הגיע הזמן שלי. שעכשיו אני איעלם.

הגיע הזמן שאומר לעולם - דיי.

התוהו קדם לעולם. 

נוגע, לא נוגע

עצוב וכואב לשמוע

קצת מניסיון, יש אנשים שהעבודה הרוחנית שלהם זה להסתנכרן עם העולם וללמוד להתהלך בו. ואם זה מנחם, אחרי העבודה הזאת אתה מרגיש אחרת, טוב יותר ורגוע ושליו, ושלם עם עצמך.

שתרגיש טוב במהרה בעז"ה, ותמצא את מקומך ואת רעייתך

נעמת לנו… חבל שאתה מחליט לעזובפ.א.
וואלה לא קלטתי שזה שרשור פרידהadvfb
כתיבה יפהאדם פרו+
מבטאת את ההרגשה
כואב ממשארץ השוקולד
מאחל רק טוב
חבר יקרכל היופי

עוד לא הגיע זמנך להיעלם.

הלב שבע אכזבות אבל יום אחד יהיה טוב יותר ותמצא את מקומך.

הסימן הכי טוב בעיניי לטוב ולכנות - הוא אנחנו עצמנו.

האם אתה מרגיש טוב ואהבה כלפי אחרים?

אם כן, בוודאי שיש עוד כמוך שאינם רק נצלנים.

כל אחד מאיתנו מסתובב בעולם הזה עם שריטות וקשיחם משל עצמו, החיים מורכבים ללא ספק.

אבל יש ויהיו רגעי אור.

אנחנו נוטים להבליט את החושך כי הטוב הוא המובן מאליו, כי אנחנו בנויים להתגונן מהרע.

אבל מה שזה אומר בתכלס, גם אם לא תמיד מרגישים ככה, שהטוב הוא הרוב. מקיף אותנו בלי שנרגיש.

מותר ליפול לתהומות, זה בסדר להרגיש, אבל לזכור שיש אור בקצה, שהנפילה הזו לא תהיה לנצח.

חולה עליךךךadvfb

אחלה כתיבה

הצורך לשים גבולות הוא צרך הכרחי.

לאחרונה באמת עלתה התובה שזה גם נותן קרקע פוריה לדברים שיצמחו ויפרחו.

יש שני צדדים יראה ואהבה.

היראה שמתבטאת בשימת גבולות והיא נותנת בסיס יציב. 

על גבי הבסיס היציב אפשר לפתח ולהצמיח כל פעם את האהבה.

אז בהחלט - די! שמים גבולות! מתוך כך בעזרת ה' הרבה שפע ברכה והצלחה!!

בהצלחהברוקוליאחרונה
איך עוברים את הפגישה השנייה?אביעד מילוא

יצאתי עם בחורות מקסימות אבל אף פעם לא עברנו את הפגישה השנייה (נחתך תמיד על רקע שהן לא היו בשלות לשידוכים ונכנסו לזה מתוך לחץ חברתי)

💁🏻‍♂️אבטיח ברזילאי

ענית תשובה מאוד מרגיעה בסיפא, פשוט תצא עם בנות שלא נדחקו לפני בשלות לדייטים.

אם זה גורף אז או שמאגר ההצעות שלך מזעזע או שיש סיבה אחקת וזה היה רק התירוץ. זה לא נורמטיבי סטטיסטית שעם כל הבנות לא עוברים מאותה הסיבה את הדייט השני.

נוטה לחשוב שזו לא רק "חוסר בשלות" מצידן, ושאם תהיה איתך אווירה נעימה וכיפית הן ימשיכו

זה לא שאין איתי אווירה נעימהאביעד מילוא

אני לומד מטעויות ומשתפר ומבין איך לעשות דברים פעם אחת התעלמנו מהטריגרים ובפעם אחרת זה צץ משום מקום

מחזק אותךאבטיח ברזילאי

קשה הזיווג כקריעת ים סוף

ההשתדלות היא לא רק לוגיסטית אלא גם להשתפר בתדר, ללמוד מטעויות וצעירויות, לקרוא את הבחורה, לרצות להיות נעים...

בהצלחה

יוצאים עם בחורות בשלות יותר…מבולבלת מאדדדד
אולי כדאי גם לחפש בחורות גדולות יותר
^^^ארץ השוקולד

ואם ההצעות ברובם הגיעו מאותו מקום/שדכן/שדכנית כדאי לשתף אותם ולהבין מהם איך להתמודד עם זה.

בהצלחה

גדולות? זה פרופורציונאלי...elicoאחרונה

לגודל שלו.

וסליחה, אבל, אולי בוגרות יותר?

כפי שכבר אמרובחור עצוב

לצאת עם בשלות יותר.

כדאי רק לוודא עם עצמך \שיחה עם חבר שבאמת זו הסיבה וזו לא גרסה מנומסת שלהן ל"זה לא אתה, זו אני". 

משקיעים יותרהפי
ומנגד משדרים נחת נעימות
אולי לבדוק בעדינות את הנקודה הזאת בבירוריםadvfb

אתה מדבר עם החברה שלה ושואל אם יוצא לה לדבר על הרצון לבנות בית וזה משהו שמעסיק אותה.. תוהה לעצמי איך לשאול את זה בדיוק. נשמע לי לגיטימי לשאול.

אם יצאת עם כמה בנות, ואף פעם לא הגעת לפגישה שנייה-לגיטימי?

אולי לא נכון להפנות את האצבע כלפי חוסר הבשלות שלהן, אלא כלפי הגורם האחר בעסק?

אולי כדאי לברר עם מי ששידך, שינסה לברר אם יש משהו ספציפי וקיצוני בהתנהגות שלך שמרתיע.

יש לי בכלל סיכוי?מה כבר ביקשתי

אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...

לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.

עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).

הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.

זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".

מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."

וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?

זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...

ביטחון עצמי כן חובהזיויק
לדעתי
לבנותמישהי 1
אני מנסה לשדך כמה שרק אני יכולה ואם יש לי עצה בשבילכן היא שהתמונה שאתן מעבירות תהיה הכי וואו שיש
הרגע בדיוק הגבתישפלות רוח

שבתמונה רואים א' ובמציאות מקבלים ח' הנה, עכשיו אני מבין בגלל מי. אז לא בנות, אל תקשיבו לה, גברים לא סובלים את זה.

ולגבי להפסיק לבקש תמונה-בעד, מסכים שאין צורך בתמונה גם מונע הרבה עוגמת נפש(משני הצדדים), וגם נותן צאנס אמיתי להכיר

אולי יעניין אותך