אני 5 חודשים אחרי לידה
בה תינוקת מתוקה.
העניין הוא כך: בעלי ממש ממש שונא את המשפחה שלי
כולל ההורים שלי (שהתגרשו לפני שנתים)
אחיות, אחים, גיסים, גיסות..
הוא ממש לא מסוגל לראות אותם, בתחילת הנישואין , בשנים הראשונות עוד הגענו אליהם בכוח!! כי צריך...
נשואים כבר 8 שנים.
בשנתיים האחרונות אחרי שהתגרשו אמא שלי מזמינה אני מתחמקת ולא מגיעים.. וכבר לא מזמינה.. הסברתי לה שבעלי לא אוהב להתארח..
למפגשים בשנה האחרונה הייתי מגיעה לבד עם הילדים, כל פעם תירוצים שונים למה הוא לא בא..
עכשיו אחרי הלידה הם רצו לבקר והוא ממש לא מסוגל, טוען שיש להם עין צרה, מקנאים בנו, חפרנים, יורדים עלי וקשה לו לראות זאת, ביקורתיים..
תאמת שגם אני לא ממש אוהבת אותם עד עכשיו שמרתי על קשרים קרים ממש, פעם בשבוע וחצי/ שבועיים שיחה.כי הם ההורים שלי נטו!!!
אחרי הלידה פתאום יותר מידי טלפונים של חפירות, כל יום כמעט, נטו לחפירה לא מהתענינות ואהבה , ככה אני מרגישה.. לא נתתי להם לבקר אותי בטענה כי לא מתאים לי...
ככה חוץ מאמא שלי שהגיעה לבית חולים לבקר פעם אחת אחרי הלידה ומאז רוצה לבוא עוד.. לא ראתה את הנכדים כמעט שנה! ואחרי הלידה כמעט כל יום טלפון!! ותמיד פעם בשבועיים מדברים שיחה קרה שוב כי צריך...!
שמרתי על קשרים קרים בשביל הכיבוד הורים נטו. לא אוהבת אותם לצערי, לא אפרט את כל הטראומות של החיים....
בקיצור השאלה היא האם לשמור על קשרים קרים או הכי טוב להגיד להם דוגרי לא רוצים קשר.. לא מתאים לנו.. איך אומרים דבר כזה??? הם לא מבינים רמזים, כל מפגש איתם אח''כ בעיות בינינו בעלי טוען שהם ממש מזיקים לנו ולקשר שלנו וילדים שלנו. אמא שלי טוענת שאנחנו מנתקים את הקשרים עם המשפחה..
מה עושים?? קשר קר עד עכשיו גרם לבעיות בזוגיות שלנו, אני יודעת שזוגיות מעל הכל!!! וזה הכי חשוב לי!
אבל איך לתקשר איתם??? כמו שציינתי גם אני לא אוהבת את הקשר.. האם במצב כזה יש מצוות כיבוד הורים?
הגיע למצב שכבר אין כוח להתחמק לא רוצים לראותם כלל.
אין לי כוחות לטלפונים ולהודעות שלהם!!!
אציין שבעלי התייעץ עם מורה הוראה בתחום שאמר לו לעשות מה שטוב לאישה וירגיע אותה,
מחכה לעיצות..
בבקשה!!!!!