אני יודעת,זה נושא שחרשנו עליו המון,אולי יותר מדי,שיראל.

את? שיראל?אח..

ברור שכן...נ.מ.ל
אוקי,אז-שיראל.
אם יש לכם רימון ברמה גבוהה...נ.מ.ל
זה עושה את החברות דבר שטחי.הסנה-בוער
אז תפתחי פייס~~אני~~
דבר הכי חשוב- לדעתי אם יש לך (ויש לך) חיים עשירים בתוכן (ועשירים בויטמינים
) את לא תתמכרי, כי יש לך עוד הרבה דברים בחיים לעשות וזהו לא הדבר היחידי.. כשאת מתחילה להרגיש תלות בפייס העסיקי עצמך בדברים אחרים.
אני לא מבינה את ההסתייגות והשנאה של כולם מהפייסבוק. הפחד הזה הוא זה שיוצר לפעמים את כל הבעיה.. אני פתחתי ואני לא רואה בזה בעיה, וזהו כלי מאוד נוח. בדיוק כמו אינטרנט- כלי נוח אבל גם יכול להיות הרסני. כך גם הפייס וכל הפורומים למיניהם בכלל
דבר אחד מאוד חשוב-~~אני~~
הכי נחמד ופותר את כל הבעיותאני מכור...טל!=)
מכור לפה כמובן...טל!=)
תחליפו אימייליםטל!=)
לא צריך פייסבוק רק בשביל לשמור על קשר...
זה אתה קבעת...ii
אני ממש היתי צריך להתנתק בכוח!!!חיים מנחם
מידת הכעס היא לא רעה?אלישע בן אבויה
בכוונה דוקא את המידה הזו.אח..

שמא טעיתי?אלישע בן אבויה
לא אחי, לא טעית...
אח..

לפחות בטוח שלא בפשט -
ז כיצד--לא יהיה בעל חמה נוח לכעוס, ולא כמת שאינו מרגיש; אלא בינוני: לא יכעוס אלא על דבר גדול שראוי לכעוס עליו, כדי שלא ייעשה כיוצא בו פעם אחרת.
רמב"ם הלכות דעות פרק א' הלכה ז'.
סתירה ברמב"ם?!
(נו, אז 'עוד' סתירה ברמב"ם...
)
רוצה לומד'ס אחי? ככה משהו בבין הזמנים?
סתם, זכור לי שיש עלה זה כמה 'חבורס' טובות. ועיין שם.
תודה על ההארה.
שבוע טוב ומבורך! 
ואם תרצה יש כאן מאמר על זה >אח..
די לראש הכבד..היי אחותי-בקטנה
היי..מישו לרוץ איתו
את תתני לה אופטלגין בעוד שנה?אח..

תודה לכוווולם.שיראל.
אין מצבאביה14
Facebook ו-Twitter כאן כדי להישארמשה
אהבתי את הנאום שמשה הרביץ..דאץ
אח, נראה לי שאתה זה שמכור לערוץ שבע..דאץ
אני בעד רק שתידעי שתימקרי לזהThe Juggler
!תיכון :גם אני אמרתי מה שאת אמרת...The Juggler
אח-מישו לרוץ איתו

שיראל...ד"ר אריק
עוד נק' למחשבה חוץ מההתמכרותבצי.ג
אני בעד להשתמש בטכנולוגיה, באנטרנט וכו' לצרכים טובים ונכונים אבל לא לדברים שלא עוזרים לי, אלא (רק, בעיקר) ההפך.
עדיף לשים את הפייס בבוק...חחח....אביה =)
אחרי שתדברי עם הבנות דודות השלישיות שלךקוקו
ככה זה בפייסבוק.
מתמכרים.
הרבה יותר מערוץ 7.
אי כזה הרבה הבדל בין הפייס לע.7גולי =]
ומה טוב פה?דאץ
לדעתי..נשמה תוהה
פחחחח- גולי, קוראים לי אביה P:אביה14
לי לדוגמא, יש מסנג'ר שדרכו אני מתכתבת עם חברות שגרות רחוק.
(התכתבתי בעבר גם עם חברה שלי שטסה לשליחות לפני כמה שנים)
העניין של מסנג'ר הוא צ'אט נטו, בלי תמונות פרסומים ושאר דברים לא צנועים בעליל שעלולים לקפוץ לך מדי פעם.
(זאת אומרת, בכל פעם שנכנסים יש את החלון הזה שקופץ ולפעמים יש בו קצת תמונות "לא לרוח בית ספרנו" ולא אפרט, אני פשוט בחרתי בהגדרות החשבון שלי שאני לא רוצה את זה בכל פעם שאני נכנסת, וזהו.)
חוץ מזה- המסנג'ר לא ממכר בכלל בכלל (לפחות אותי) ואני משתדלת להכנס אליו כמה שפחות,
לדוגמא כשאני צריכה לשאול/ לבקש משהו מחברה שלי, או שפשוט בא לי לדבר איתה.
אני לא אומרת, היו תקופות שהמסנג'ר היה פתוח 24 שעות ביממה, או לפחות כל הזמן שהמחשב היה דלוק, אבל ב"ה גם מזה נגמלתי...
דבר שלישי- חשבתם פעם שהמסנג'ר יכול לחסוך קצת יותר זמן מהפייסבוק?
כי אם כבר נכנסים לפייסבוק, אז נגררים גם לתמונות של הטיול השנתי שהיה, או לתמונות מהבת מצווה-של-אחות-של-חברה-של-דודה-של-הבת דודה השלישית-של-אמא-של- חברה שלי שהיתה לפני יומיים או.. (להמשיך??)
ונגררים גם לכתוב סטאטוס "אויש באסה מחר מבחן באנגלית" ואז נשארים כדי לראות כמה לייקים סימנו לכם וכמה "חחחחחחחחחח" כולם כתבו, במקום ללכת ללמוד כבר, למען ה'!!!! (מדברת מישהי שהייתה מכורה מס' 1 לפייסבוק ולפני חודש פלוס מינוס נכנס לה הרעיון לסגור אותו ב"ה, אז אל תגידו לי את לא מבינה מהחיים שלך)
מספיק או שצריך עוד נימוקים למה עדיף מסנג'ר? (יש לי עוד כמה
) (בקשר לסקייפ ואייסיקיו אני לא מדברת כ"כ מקרוב כי אין לי, אז אני לא יכולה להעיד)
משהו..אנונימי (פותח)
לא נכוןאביה14
א-ב-ל
וחוץ מזה- בנות בכיתה שלי שבקשר עם בנים רצוף,
העלו תמונות (גם שלי) מכל מיני טיולים, וזה שהבנים הסתכלו על זה- זה ממש ממש לא נעים לי, וחוץ מזה- ולא ראוי בכלל.
דעתי בעניןרעותיי
קצת לא קשור אבל חשוב..אנונימי (פותח)
גלישה בטוחה!! וחג פסח כשר ושמח לכווווולם =]............
111pinhas.dar
טוובבב......הדר*
אם בשבע זאת לא התמכרות...ד"ר אריק
מסכימה^^^^הדר*
אל תעשי!ציטה

חשוב.. כנסי..אנונימי (פותח)
לאינטרנט. היא התחברה תחת שמה ברשת הנסיכה213.
היא בדקה את רשימת החברים וראתה שדוד123 מחובר ושלחה לו הודעה מהירה .
הנסיכה213: שלום. אני שמחה שאתה מחובר! אני חושבת שמישהו עקב אחרי הביתה היום. זה היה ממש מוזר !
דוד123 : את צופה יותר מדי בטלוויזיה. למה שמישהו יעקוב אחרייך? את לא גרה בשכונה בטוחה ?
הנסיכה213: ברור שכן. אני מנחשת שדמיינתי כי לא ראיתי אף אחד כשהסתכלתי .
דוד123 : אלא אם כן נתת את השם שלך למישהו באינטרנט. לא עשית את זה, נכון ?
הנסיכה213: ברור שלא. אני כאילו לא סתומה?!
דוד 123 : היה לכם כדורסל היום אחרי ביצפר ?
הנסיכה 213: כן וניצחנו!!
דוד 123 : איזה כיף! מה את היית ?
הנסיכה 213: אני שיחקתי את הרכז. המדים שלהם כ" כ מכוערים! הם נראו כמו דבורים .
דוד123 : מה שם הקבוצה שלך ?
הנסיכה213: אנחנו החתולים השוויצרים. על המדים שלנו מצוירים נמרים. הם ממש מגניבים .
דוד123 : קלעת משהו ?
הנסיכה213: לא. אני ישבתי על הספסל. אני צריכה ללכת. אני צריכה לסיים ש.ב. לפני שההורים שלי חוזרים. אני לא רוצה שהם יכעסו עלי. ביי .
דוד123 : נדבר אח "כ. ביי .
בינתיים... דוד 123 נכנס לרשימת המשתמשים והתחיל לחפש את הדיוקן שלה .
כשהוא עלה הוא הדגיש אותו והדפיס. הוא הוציא עט והתחיל לרשום מה הוא יודע על הנסיכה213 עד עכשיו .
שמה: מיכל
יום הולדת: השלישי ליוני 1994
מדינה: ישראל.
תחביבים: כדורסל, שרה במקהלה, החלקה על הקרח וקניון .
בנוסף למידע הזה, הוא ידע שהיא גרה בחולון בגלל שהיא ממש היום סיפרה לו .
הוא ידע שהיא נשארת לבד עד 6:30 בערב כל יום עד שהוריה חוזרים מהעבודה . הוא ידע שהיא משחקת כדורסל כל יום חמישי אחה " צ בנבחרת הבית-ספרית, והנבחרת נקראה בשם החתולים השווצרים. המספר האהוב עליה 7 הודפס על החליפה שלה. הוא ידע שהיא בכיתה ח ' בתיכון ע "ש הרצל .
היא ספרה לו את כל זה בשיחות שהיו להם באינטרנט. עכשיו היה לו מספיק מידע
כדי למצוא אותה.
מיכל לא ספרה להורים שלה על התקרית שקרתה לה בדרך חזרה מהמגרש באותו יום .
היא לא רצתה שהם יעשו סקנדל וימנעו ממנה לחזור לבד הביתה מהמשחקים. הורים תמיד מגיבים בצורה מוגזמת. ושלה היו הכי נוראים. זה גרם לה לחלום שהיא לא הייתה בת יחידה. אולי אם היו לה אחים ואחיות, ההורים שלה לא היו מגוננים מדי .
ביום חמישי, מיכל שכחה מהמעקב אחריה .
המשחק היה בשיא הפעילות כשהיא הרגישה שמישהו בוהה בה. באותו רגע הזיכרון הזה חזר אליה. היא העיפה מבט ממקום מושבה בספסל וראתה גבר מביט בה בהתעניינות. הוא נשען על הגדר וחייך כשהסתכלה עליו. הוא לא נראה מפחיד והיא מהר מאוד שכחה את הפחד הפתאומי שהרגישה.
אחרי המשחק, הוא נשען על הגדר כשהיא דיברה עם המאמן. היא שמה לב שחייך שוב כשהיא עברה לידו. הוא הנהן והיא חייכה חזרה. הוא ראה את השם שלה על החולצה מאחור וידע שמצא אותה .
בשקט, הוא הלך במרחק בטוח מאחוריה. הם עברו רק כמה רחובות עד הבית של מיכל. וכשראה איפה היא גרה הוא חזר מהר למגרש למכונית שלו. עכשיו צריך לחכות. הוא החליט לאכול משהו לפני שיגיע הזמן לחזור לבית של מיכל. הוא נסע לחנות מזון מהיר וישב שם עד שהגיע הזמן לעשות את הצעד הבא.
מאוחר יותר אותו יום מיכל הייתה בחדרה כשהיא שמעה קולות בוקעים מהסלון .
" מיכל, בואי רגע " אמר אביה. הוא נשמע כועס והיא לא הבינה למה. היא נכנסה לחדר וראתה את האיש מהמגרש יושב על הספה .
" שבי" אביה פתח ואמר " האיש הזה סיפר לנו משהו מאד מעניין עליך".
מיכל התפלאה. איך הוא יכול לספר להורים שלה משהו? היא לא ראתה אותו לפני כן אף פעם .
" את יודעת מי אני, מיכל?" שאל האיש.
" לא" ענתה מיכל.
אני קצין משטרה ואני מתכתב אתך באינטרנט. דוד123. אומר לך משהו ?
מיכל הייתה מזועזעת . " זה לא יכול להיות! דוד הוא בגילי! הוא בן 14 ! והוא גר באילת!
הזר חייך "אני יודע שסיפרתי לך את כל זה, אבל זה לא נכון. את רואה, מיכל , יש אנשים ברשת שמעמידים פנים שהם ילדים. אני הייתי אחד מהם. אבל לעומת האחרים שעושים זאת על מנת לפגוע בילדים ולהזיק להם, אני שייך לקבוצה של הורים שעושים זאת כדי להגן מפני טורפים. אני באתי לפה כדי ללמד אותך כמה זה מסוכן לדבר עם אנשים ברשת. את סיפרת לי מספיק עלייך כך שיהיה לי קל למצוא אותך. את סיפרת לי באיזה בית ספר את לומדת, את השם שלך! את קבוצת הכדורסל שלך, והתפקיד אותו את משחקת. המספר והשם על המדים שלך רק אימתו שמצאתי אותך .
מיכל הייתה המומה " זאת אומרת שאתה לא גר באילת?" הוא צחק
" לא, אני גר בתל אביב. זה גרם לך להרגיש בטוחה זה שאני גר רחוק, לא?!"
היא הנהנה .
" פעם הבת של חבר שלי הייתה כמוך. רק שלה לא היה כל כך הרבה מזל כמו שלך יש. הבנאדם מצא אותה ורצח אותה כשהיא הייתה בבית לבד. ילדים חונכו לא לספר לאף אחד כשהם לבד, אבל הם עושים את זה כל הזמן ברשת. האנשים הלא נכונים גורמים לך להוציא מידע קצת פה, קצת שם ברשת. לפני ששמים לב, סיפרת להם מספיק כדי שימצאו אותך אפילו בלי להיות מודעת לכך שסיפרת .
אני מקווה שלמדת לקח ממה שקרה ולא תעשי זאת שוב .
תספרי לאחרים על זה כדי שגם הם יהיו בטוחים "
" אני מבטיחה"
באותו ערב, מיכל והוריה עשו חגיגה משפחתית על כך שמיכל ניצלה ממה שיכול היה להיות מקרה טראגי .
הסיפור מבוסס על מקרה אמיתי.
וואי זה ממש מפחיד דרך אגב(כנסו)דוסדוס!!!
סמיילי-----הדר*
בשביל זה בדיוקעין שלישית..
וואי אתם משגעים אותי זאת חשיבה מעוותתרעותיי
מה שרע בפייסבוק הואgolani
אכן כך!דניאלה .ד.
מהמתןד
פייסבוקאנונימי (פותח)
אל תשימי על אף אחד..לוקסוס
גם בהמצאה מטורפת יכולות לצוץ בעיות- בכלופן להיזהרהדר*
לא כדי לך לא יוצא מזה דברים יותר מידי טובים..שובי אמונה
שטויות במיץ.דאץ
למה לא???<יוני>אחרונה
גם לי יש וזה לא דבר כל כך גרוע כמו שחושבים על זה,
ואל תהיו מטומטמים- שכל אחד ילך אעם האמת שלו והדרך שלו ויש בזה הרבה דברים טובים ואפילו הרבה מאוד דברים טובים.
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילהאחרונה
שלוםטאטע מלך העולם
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
אמממטאטע מלך העולם
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
בד"כ זה כן סותריהודי חסידי
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
כן...יהודי חסידי
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
וואי תודה!טאטע מלך העולם
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...
בדידותהרשפון הנודד
למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?
לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.
אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?
אתה לא חבר בתנועת נוער?
זה לא זההרשפון הנודדאחרונה
זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)
...הרמוניה
א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך?
מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?
תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.
ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...