מצטערת לתקוע כאן שרשור עצוב.אנונימי (פותח)
אווייי!!!!דוסית גאה!
הייתי אומר לא לשים על האיומים שלואלישע בן אבויה
הלכתם לייעוץ?שמחה ואמונה
מה ה'שר לרבנים עכשיו?golani
*הקשרgolani
לקבל ברכה מהרבשמחה ואמונה
ברכה כן.golani
ממש לא נכון!זלמן לוי
לא חשבתי שזה פשוטאלישע בן אבויה
נ.ב.אלישע בן אבויה
אל תגזים.golani
וזה יכול להתחיל תהליך שיתקן את הקשראלישע בן אבויה
לספר לאנשיםנועמיק
כל הכח שלו לאיים ולהרוס לכם את החיים נובע מזה שאתם מתביישים שידעו על זה.
ככה הוא כבר לא יוכל לאיים עליכם.
דבר שני,חייבים להראות לו-שההורים שלך לא עובדים אצלו.זה דבר שכל ילד מבין בערך בגיל 3 חודשים,אבל בגלל שהרגילו אותו שכל מה שהוא רוצה(אם זה לא המצב,אני מצטער שחשדתי)הוא כבר לא מבין את זה.צריך להרגיל אותו מחדש,שהרצון שלו לא משפיע באופן ישיר על המציאות.יש עוד דברים חשובים חוץ מרצונו.את זה עושים על ידי זה שמתנים(מלשון תנאי)דברים שהוא יקבל,בפעולות שהוא יעשה.מתחילים בדברים ממש קלים,כמו שצריך לשים את הצלחת בכיור אחרי האוכל,או משהו דומה,ולאט לאט מכניסים לא לראש,שכל דבר שהוא רוצה,דורש עבודה ממישהו,ושגם הוא צריך להשקיע כדי לקבל את זה.
אז כן,חייבים מתי שהוא להתחיל להתנהג בקשיחות(גם אם בהתחלה בתחומים מאד מצומצמים)ועדיף כמה שיותר מוקדם.
דבר שלישי,ללכת ליעוץ.
אם את רוצה,יש סיפור של חיים ולדר על הנושא הזה בדיוק.אני אחפש ואגיד לך איפה זה.
בכל מקרה,אל תתני לזה להשפיע עליך.
אל תתיאשי מבית נורמלי,כי יש הרבה אנשים שהיו ככה ויצאו מזה.
אל תקנאי בו על זה שהוא מקבל יחס מיוחד,וכל מה שהוא מאיים מתבצע-כי באמת,המצב שלך הרבה יותר טוב משלו:הוא לא יכול כרגע להסתדר בחיים בעצמו,לא יכול ליצור קשר אמיתי עם אנשים אחרים,לא יכול לקבל אהבה מהמשפחה שלו.תשמחי שאותך ההורים שלך הצליחו לחנך לחיים טובים.שאת מסוגלת לראות גם את הרצון של אנשים אחרים,ולא חושבת שהם רק כלי להשיג את המטרות שלך.
תזכרי שהוא ממש מסכן וצריך לרחם עליו-ודוקא בגלל זה להתנהג אליו ממש בקשיחות.
~~הסנה-בוער
. אנחנו ב-א-מ-ת פה בשבילך, ותרגישי חופשי לפרוק ולפרוק.

תתעודדי.... יש צרות גדולות יותר...יהודי מרמ"ג
תודה לכולם,אנונימי (פותח)
אז..בואי לא נתחיל בגלידה.הסנה-בוער
]. לשאול, ולנסות להתכוון לזה באמת- "איך היה לך היום בבית הספר? מה למדת?" וכו'. אפילו 2 דק' בהתחלה. לתת לו תשומת לב כשזה בא ממך. מה עם חרם?צעיר רענן
אולי לא חרם ממש שלא מדברים זה לא אפשרי,פשוט תביא,תישן,תלך,לא יותר מזה-כל אחד בבית מתייחסים אחד לשני רגיל(ואולי אפילו יותר נחמדים)ואליו ממש כמו אוויר וכשהוא צורח לא להתייחס להמשיך להתעלם!!!אבל אסור להראות אפילו שבריר של התייחסות מיותרת...
התעלמות מופגנת היא יחס לא פחות מצעקות.אלישע בן אבויה
בשום אופן!golani
זה מתכון לאבד אותו לתמיד.....no name102
אבל תראי לו שזה בא מתוכך, כי את אחותו. כי איכפת לךno name102
לדעתי,no name102
כלל ראשון.איציק הג'ינג'י
כשהוא רואה שזה עובד, הוא ימשיך.
זה עובדה.
אל תתיחסו לשטויות שלו.
הוא בן 13, ה' ישמור! והוא מכתיב את הבית?!
תעמידי אותו במקום!
למה מי הוא בכלל?
מאיים? צורח? תצרחו עליו בחזרה, פליק בטוסיק יעזור.
הוא יהיה בשוק.
הכוונה היא- שכלב נובח לא נושך.no name102
איזה המלצות, גי'ינג'י יש'ך עתיד....
~SMILE~
עקרונית:אח..
כזה יותר משוחרר, עם הרבה צחוקים, עם הרבה חיוכים, עם הרבה אהבה...

אל תחיו באשליה-עצמי-
לשלוח אותו לפסיחולג....The Juggler
קבלי חיבוק גדול גדול! מבינה כ"כ-שפרירית
כשאני הייתי בכיתה ז'-ח' אחשלי היה מתנהג כמו אחשלך. אפילו יותר גרוע. זה אפילו הגיע להרבה מצבים שהילד[אז בכיתה ה'-ו'..] הוציא סכין מהמגירה ואיים על עצמו ועלינו. אני זוכרת לילות ללא שינה בגללו. כל פעם שהסכין הייתה יוצאת כולם רועדים ואמא שלי הצדיקה בדרכים שונים ומשונים ניסתה לגרום לו להספיק.
מה קרה בין אז לבין היום? אפשר להגיד שהתרחש נס. כשהיו היה בכיתה ז'(נראלי..) סוף סוף הורים שלי לקחו אותו לאבחון פסיכו-דידקטי, וגילו שיש לו ADHD-שהוא היפר אקיטבי. וב"ה מאז הוא לוקח ריטלין כל בוקר וצוהריים וב"ה מצבו השתפר ועכשיו אנחנו יכולים להיות חברים ממש טובים.[-כשהוא בהשפעת הסם בלבד. ולפעמים זה מאוד מעצבן שהוא לא לוקח ואז אני מציקה לו עד שהוא לוקח. כמו שקרה הבוקר.]
טוב, אז לא משנה אני עכשיו. בטח זה מציק לך כ"כ כי את אוהבת אותו. ואת דואגת לו... תחשבי על זה. אני זוכרת שכל הזמן ניסתי "לחנך" אותו, ולהגיד לו מה לעשות והוא תמיד התעצבן עלי.
המלצות חמות:
-כרגע, תשארי מחוץ לסיפור. אפילו אם זה כולל לא להיות בבית הרבה.אל תגיעי למצבי קונפליקט איתו, ואם קשה לך לראותו מתנהג ככה פשוט אל תהיי בסביבה. נכון, זה קשה. אבל זה יהיה לך יותר טוב. נראלי.
-תתני להוריך לנהל את המאבקים איתו. הם יודעים קצת יותר ממך ואל תתערבי להם בהחלטות. הם לא צכים בעיות איתך כשיש להם מספיק עם אחיך.
-אולי באמת כדי לפנות לפסיכולג? לעשות אבחון? יש מצב שיגלו דרך לעזור לו ולכם! ואם אתם מהאלה שמפחדים מרטלין תדעו שבאמת אין לכם ממה. זה כ"כ יעזור לכם!!...
-אולי יש מקום לראות מה קורה לו בבית ספר? אני יודעת שחלק מהסיבות שאחשלי היה ככה כי היה לו גרוע בלימודים..תראו. אולי יש מקום להעביר בית ספר? להעביר כיתה?
אז זהו, תאמיני שיום אחד זה יעבור. ובע"ה יהיה טוב! תתפללי. זה ניסיון שהק"בה העמיד בה את כל משפחתכם ובע"ה תעמדו בה ובגדול!!
בהצלחה רבה רבה!
הרוסה כנסי...מיסטר דום
-המשך-מיסטר דום
אהבתי את התגובה של נומיק...אנונימי (פותח)
תלתן - רעיון יפה! ועוד כמה תובנות.אודי4
אני עם "נעומיק" ^^מאמע צאדיקה
בנוסף לכל העצות..פעימה
דברי על זה עם חברה טובה..
תפרקי.. תוציאי.. אל תשאירי הכל בבטן- זה יהרוס אותך לא פחות..
חברה שתדע שהמטרה זה לפרוק ולא לומר לשון-הרע[וכשהמטרה היא לפרוק וברור שזה לא למטרת לשון הרע- זה מותר הלכתית.]
כדי שלא הכל יישאר עלייך ואז תהיה לך התמודדות כפולה..
תני לו מכות.דאץ
יש מישהו מהמשפחה/מכרים שהוא קשור אליו חזק?מעפר אני באה
זה לא יעזור בכלום.1hadar1
שלוםאנונימי (פותח)
לגבי מה שהמלצת לעשות:נקדש את שמך..
אווי.........טל!=)אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!