קצת ארוכים אבל מצחיקים... תקראו

~שנ"ש ישבנו כזה בשיעור חברה במעגל... וזה היה עם מורה שכל הזמן רק מדברת עם הידיים ומעיפה אותם לכל הצדדים וזה.. ואני כזה ישבתי מולה, וכל פעם שהיא לא הסתכלה עלי אני הסתכלתי על התנועות שלה וחיכיתי אותן , וכולן מסתכלות עלי ומתפוצצות מצחוק... וכל שניה היא עוצרת את השיעור ושואלת "אפשר לדעת מה מצחיק?" ואף אחת לא עונה לה... ככה זה היה מלא פעמים...
וככה עשיתי במשך שעות והייתי בטוחה שהיא לא רואה אותי, ואז פעם אחת שכולן נקרעו מצחוק, היא כזה מסתכלת על עלי שעה ולא מדברת... ואז היא אמרה לי "אביה, אם את מחפשת דרכים להתקבל בחברה- לרדת על אחרים זו לא הדרך. צאי החוצה בבקשה" וכולן התגלגלו על הרצפה מצחוק...
זה היה מביך- אבל אחד המצחיקים שזוכרים עד היום

~לפני כמה זמן המורה אמרה לי משהו שעיצבן אותי בטירוף, אז אני כזה עושה לה בקול תינוקי כזה:
"נה נה נה נה נה נה נה..." ומוציאה לה לשון...

ורק אז קלטתי מה עשיתי, אבל זה כבר היה מאוחר מדי...
היא הסתכלה עלי כזה במשך שעה, כי זה שיא הלא מתאים לי... היא רגילה לזה שאני הילדה הכי בוגרת בכיתה (כמו שהיא אמרה באסיפת הורים לאמא שלי: "הבת שלך יותר מדי בוגרת לגילה..." פחחחחחחח.)
זה היה מצחיק

~לפני כמה ימים יצאנו כמה חברות לאכול ארוחת ערב ביחד.
טוב, היה סבבה, כבר ישבנו ואכלנו, ופתאום נכנסו זוג ערסים שחבל על הזמן...
האלה "הדתיים לייט" -חצאית עד חצי הירך לבת, כיפת קרמבו לבנה כזאת של החילונים, שרשר לבן....
קיצור, ערסים.
ואז חברה שלי כזה לוחשת- צורחת: "פסססט, איזה ערסים"
והם שמעו את זה, גמרו לאכול בשניה ויצאו החוצה כדי לעשן

... וגם כדי לברוח מאיתנו

~לפני כמה חודשים, היינו בשיעור ספורט... חשוב לציין שהמכנסיים +חצאית שלבשתי באותו יום היו גדולים עלי.
אז בסוף השיעור התלבשנו, והמורה קראה שמות.
ב ד י ו ק כשהיא הגיעה אל השם שלי- נפלו לי החצאית והמכנסיים שמתחת.
והמורה כזה: "תרימי מהר, תרימי מהר, נשמה"
ואני כולי הייתי אדומה...

ממ. אם אני אזכר בעוד אני ארשום. תודה על הקריאה והסבלנות