שמעו פדיחה..okey
היה יום אחד שחיכיתי לטלפון מאוד חשוב.. וממש חיכיתי לו.. ושפתאום צלצל הטלפון אז הייתי בטוח שמי שמתקשר זה מי שרציתי וישר פתחתי  ת'טלפון והתחלתי לצעוק על מי שבצד השני כל מיני דברים בגלל שהטלפון התעכב.. ובסוף זה לא היה מי שרציתי.. וזאת היתה דודה שלי והיא מזה נבהלה... הבנתם איזה פדיחה??

וגם היתה פדיחה נוספת מעין זאת.. בד"כ אני שולח שאלות באסאמאסים לרבנים.. עכשיו אחד הרבנים שאני שולח אליו את האסאמאסים הוא  בספר טלפונים שלי   ליד רב מסוים מהישיבה שלי...ובמקום לשלוח לרב שבד"כ אני שולח אליו שלחתי לרב ההוא מהישיבה והרגשתי פדיחה .. כי שניה אחרי זה הוא התקשר אליי והוא מכיר אותי ואיך אני יסביר לו.. הרגשתי מתפדח..

(בסוף שלחתי לו אסאמאס התנצלות...)   נכון פדיחה??.. זה קרה לי לפניח חודש בערך ואני עדיין צוחק...
כחחחח גאון גאון..=]מוריה!!
גם לי יש פאדיחה..בת מלך<=
התקשרו אלינו לבית, ובדיוק החזקתי תפוח, ואז במקום להגיד שלום, 
בירכתי אותו "ברוך אתה ה' אלוקינו.." וואי זה היה פאדיחה, ואמא שלי הסתכלה עליי, לא מבינה מה אני רוצה ממנו.. 
חזק....גם לי יש..בטח קרה לכולם:אביה...
התקשרתי למישהו ולא שמתי לב בדיוק כשחייגתי למספר, וכשענו - שכחתי למי התקשרתי!
אז אני כולי מגמגמת..."אהה......לאיזה משפחה הגעתי?"
חחח....ואני שעות מנסה להזכר....

ועוד אחת, התקשרתי למישהי אחת והייתי בטוחה שהתקשרתי למישהי אחרת...ואז כשהיא עונה (השניה) אז אני בבלבול: "הי! מה את עושה אצל ---" והיא "אני בכלל לא אצלה..אני בבית" ואני "איך זה הגיוני - התקשרתי אליה!"............

עזבו.....טלפונים....מי צריך אותם בכלל?!
אווץ'... פאדיחותת..(=א.ש=)
חחח...זה קורה לי המון!ד"ר אריק
בס"ד
"היי אריאל!ממצב?"
"ב"ה , מה איתך?"
"מעולה, ב"ה..."
אחרי איזה 10 דק'
"אריאל, את יכולה להביא לי את אבא?"

מה????????????????????
הייתי בטוחה שזה אבא שלי, וחפרתי לו על מה היה באולפנא וכל מיני שטויות כאלה! יאו!זה היה פדיחה, כי זה היה חבר של אבא שלי, מאז הוא עושה לי.
"אריאל?זה יואב!!!מה המצב?"
חח..קורה לי פולללל שלחתי פעם אסאמאסגולי =]
לחברה וזה נשלח לאיזה בן מזל שזה היה מהשבט כי כתבתי בסוף אוהבות הראה תארו לכם שהייתי כותבת אוהבת אביגיל...לא נעים...
מכירים את זה שפוגשים מישו,אפשר לתקן
וישר הוא שואל אותך איזה שאלה, לדוג: איפה היית אתמול?
בלי לשאול מה נשמע, או משו כזה.. אז בלי לחשוב עונים לו: ברוך ה'... בהתלהבות...
(כי רגילים שהשאלה הראשונה היא מה נשמע, מה קורה, וכו..

זה קורה לי מלא...
שיא הפאדיחה, מכירה אוצה מקרוב...~SMILE~
*אותה~SMILE~
גם לי יש אחת:The Juggler
אני ואח שלי הלכנו בקניון עם בנות דודות שלנו...
וחיפשנו את המדרגות הנעות שעולות למעלה ולא מצאנו אותם.
אז עלינו במדרגות הנעות שיורדות למטה נגד הכיוון שלהם(חשבנו "אף אחד לא מכיר אותנו כאן, מה זה משנה??") ואז כשעלינו במדרגות הנעות שיורדות למטה ראינו מישהוא מהישוב שלנו שהסתכל עלינו....

ועוד אחת:

אני אח שלי ובנות דודות שלי היינו בקניון(כן,עוד הפעם...)
ואז רצינו ארטיקים אז קנינו. ואח שלי לקח ארטיק קרנץ' נסטלה ואז אמרו לנו לשלם סכום מסוים,אז חישבנו לבדוק שהם לא טעו וראינו במחירון שנסטלה עולה 6 ש"ח והיא חייבה אותנו על 9 ש"ח אז אמרנו להם שהם טעו והם אמרו לנו שהם לא טעו אז התווכחנו איתם איזה 10 דקות ואז הם הראו לנו במחירון שחוץ מנסטלה כתוב גם קראנץ' - 9 ש"ח

חחחחחחחחחח..........

חחח...י'קרועים..=]ספרו עוד...=]שיראל:)
חברה שלי פעםאנונימי (פותח)
התקשרה לאבא שלה, והוא היה בנסיעה על דיבורית.. והיא התחילה לשפוך בפניו שיש לה לחץ נורא קשה בלימודים ובלב בלה בלה.. והיא דיברה במילים נמלצות כאלה.. ואז בסוף שאלה אותו כזה : "אז אני יכולה מחר להישאר בבית??" אז אחרי כמה זמן אבא שלה אמר "אהם.. הטרמפיסטיות בהחלט אומרות שמגיע לך.."
ואי, עדיף שאני אשתוק.הסנה-בוער
בס"ד
קרו לי כמעט כל הפאדיחות האפשריות עם הודעות
גמאני אשתוק פאדיחות....פזוש
קרה לי אתמול...זלמן לוי
עבדתי אתמול באינטרנט רימון, ההיתי צריך להרים דוכן שלהם ברמי לוי בשער בנימין, ולנסות לשכנע אנשים לעבור אליו... (לא משנה שאני בכלל מתחבר ממחשב נייד על חשבון השכנים...)
בקיצור עוברים שם אלפי אנשים ביום, וכל אחד חושב שאני צריך לזכור אותו... (תחשבו על זה שההיתי שם יומיים..) ויש שם אנשים שהולכים וחוזרים אז שאלתי, אותם כמה פעמים.
היה אחד ששאלתי אותו כמה פעמים, ואז פעם אחת הוא אומר לי שאלת אותי כבר 10 פעמים... לא ידעתי איפה לאכול ת'עצמי, אבל זה עוד כלום אחרי שעה, שוב פעם תפסתי אותו.... לא ידעתי כבר מה לעשות...
העיקר שזה נגמר כבר...

והיה עוד משהו, אני ואחותי ההינו בבית, והיה איזה פרסומת ברדיו ששרו את המספר טלפון שלהם, ואני כבר ידעתי ואת זה בעל פה, ובדיוק מישהו התקשר ועניתי לו, ובמקום שלום, אני כזה ממשיך את הפרסומת.. עד שקלטתי... ואז אני ואחות נקרעו מצחוק...
לי היה הפוך...ת.מ.
מישהי שלחה לי הודעה (שהייתה עלי...) במקום למישהוא אחר
אבל אני ידעתי שהיא אמורה לשלוח לו את זה אז זה עוד בסדר...
אבל היה עוד פעם שהיא שלחה לי במקום למישהוא אחר אבל לא קראתי אותה כי היא כתבה אותה עם שם בהתחלה אז ברגע שראיתי את זה מחקתי ת'הודעה ושלחתי לה שהיא שלחה לי הודעה במקום לאותו מישהוא....
פעם אחת~~אני~~
דיברתי עם חברה שלי בטל' ואז נשפך על השפופרת הקולה ששתיתי והיא אמרה שבצד השני של השפופרת (יענו בבית שלה) פתאום מהחורים של השפופרת יצאו נחילים של קולה.
מאז בגלל הצלקת שנותרה בנפשי הרפובליקה האמריקנית מממנת לי ריפוי בקשקוש ע"י כתיבת שטויות. חזקו ואמצו
ריפוי בקשקוש??? חחokeyאחרונה
thzu jnusv! הסנה-בוער
*איזו חמודה! הסנה-בוער
סתכלו פה..אחד השירשורים הקורעים..שיראל.
חחח.... זה ממש כישרון!!!!אביה =)
פאדיחה חדשה חדשה ממסע פסח...הללושי
אני וחניכות שלי בירידה שרות בשיא ההתלהבות:
"פדואלניק לא מחליק בירידה.." במנגינה מעצבנת כזו..
ולפי חוק מרפי - בעודי שרה במרץ, החלקתי את החלקת חיי מול מלא בנים!!!!
והם התפוצצו מצחוק מול הפרצוף שלי...
וכשניסיתי לקום,גרמתי לעוד 3 חנכות להחליק...
פאדיחה!!
להחליק כשאני שרה "פדואליניק לא מחליק בירידה..." - אני לא אשכח את זה להרבה זמן!!
(בעצם,הרגל שהתעקמה לי לא תשכח את זה... היא כואבת עד עכשיו!!!!)

אאוץ',פאדיחה.גמלי יש--ואחת עם חצאית
כשהייתי בכיתה אבא שלי בא פעם אחת לבית ספר שלי ואז בהפסקה ראיתי מישו מאחורה שנראה ממש כמוהו אז רצתי אליו מאחורה וחיבקתי אותו כזה חזק חזק ואז הוא מסתובב אליי ואני רואה שזה בכלל הבעל של המורה שלי!!!!

אנחנו בית כזה שכל הזמן יש בו אנשים,חברים של אחים שלי וכאלה..קיצור בוקר אחד קמתי,כולי עוד בפיג'מה,מכנסיים וזה,פרצוף כרית לגמרי,כל האיפור מרוח(לא היה לי כח להוריד אותו לילה לפני)והשיער פרוע,אני יורדת לי לאט לאט במדרגות כדי ליטול ידיים ופתאום אני קולטת בסלון שלנו איזה 5 חברים של אחשלי הגדול יושבים ובוהים!אז הסתובבתי מהר לרוץ למעלה ונתתי חליקה במדרגות!!ואחד מהם קם כדי לעזור לי לקום כי קיבלתי מכה מזה חזקה ברגל,והיו לי דמעות בעיניים...קיצור-אחת הפאדיחות הכי מפדחות שהיו לי!הם זוכרים לי אתזה עד היום.

עוד משו-פעם אחת הייתי באיזה חנות,ואז באתי לצאת והתחיל לצפצץ(אתם יודעים,מהאלה שברגע שמישו גונב משו-מצפצף)קיצור והחנות כולה מפוצצת אנשים ולא הבנתי מאיפה זה ואז קוראים לי כזה,ולא הבנתי מה רוצים ממני-שעה אני מתווכחת איתם שלא לקחתי כלום,והם צועקים עליי-ואז התעצבנתי והסתובבתי לצאת וקלטתי שנתפס לי משו בתיק ובגלל זה זה ציפצף..כמה בלאגן עשיתי שם!!

משו שקרה לי אתמול-
חברה שלי סיפרה לי שידיד ממש טוב שלה בא לאיזור שלנו מתישו השבוע והיא הולכת לפגוש אותו,ואז אתמול התקשרתי אליה והיא ענתה לי ואז שאלתי אותה מה קורה וזה ואם היא באה אליי,והיא כזה ענתה במין מלמולים  אז שאלתי אותה אם היא איתו והיא אמרה שכן ואני כזה"יאוו איזה כיף...איך ידעתי!!"שעה ככה וזה..ואז היא עושה לי"מוריה,את על רמקול"---ואני רציתי לקבור את עצמי אז מהר אני אומרת"אה______ מנשמע?הכל טוב?"-כאילו לו..אז בסוף איכשהו יצאתי מזה אבל זה היה מזה פאדיחה.

עוד משו,לא כ"כ פאדיחה אבל..
פעם ישבתי באוטובוס בדרך הביתה,ואז אני קולטת איזה ילד קטן חרדי מסתובב על הכיסא שלו ומתחיל להיסתכל עליי שעה,ולבחון אותי..בהתחלה התעלמתי אבל אחרי מלא זמן נופפתי לו לשלום ,והוא ממשיך לבהות ואז הוצאתי לו לשון-והוא ממשיך לבהות!!ואז אמרתי לו"כן חמוד,אתה צריך משו?" והוא  "לא" חוצפני כזה של ילדים ואני  "טוב,אז אולי כדאי שתשב במקום שלך כמו שצריך ותפסיק לבהות בי?" וא אמא שלו מסתובבת אליי ואומרת לי "אולי כדאי שתחנכי את עצמך ולא את הילדים שלי?"
היה מה זה באלי להתחיל להתווכח איתה על רמת החינוך של הילדים שלה אבל לא היה לי כח..

פחחחחחח. פאדיחות זה התחום שלי (:אביה14
קצת ארוכים אבל מצחיקים... תקראו 

~שנ"ש ישבנו כזה בשיעור חברה במעגל... וזה היה עם מורה שכל הזמן רק מדברת עם הידיים ומעיפה אותם לכל הצדדים וזה..                                                                                                                              ואני כזה ישבתי מולה, וכל פעם שהיא לא הסתכלה עלי אני הסתכלתי על התנועות שלה וחיכיתי אותן ,  וכולן מסתכלות עלי ומתפוצצות מצחוק... וכל שניה היא עוצרת את השיעור ושואלת "אפשר לדעת מה מצחיק?" ואף אחת לא עונה לה... ככה זה היה מלא פעמים...
וככה עשיתי במשך שעות והייתי בטוחה שהיא לא רואה אותי, ואז פעם אחת שכולן נקרעו מצחוק, היא כזה מסתכלת על עלי שעה ולא מדברת... ואז היא אמרה לי "אביה, אם את מחפשת דרכים להתקבל בחברה- לרדת על אחרים זו לא הדרך. צאי החוצה בבקשה" וכולן התגלגלו על הרצפה מצחוק...
זה היה מביך- אבל אחד המצחיקים שזוכרים עד היום 

~לפני כמה זמן המורה אמרה לי משהו שעיצבן אותי בטירוף, אז אני כזה עושה לה בקול תינוקי כזה:
"נה נה נה נה נה נה נה..." ומוציאה לה לשון... 
ורק אז קלטתי מה עשיתי, אבל זה כבר היה מאוחר מדי...
היא הסתכלה עלי כזה במשך שעה, כי זה שיא הלא מתאים לי... היא רגילה לזה שאני הילדה הכי בוגרת בכיתה (כמו שהיא אמרה באסיפת הורים לאמא שלי: "הבת שלך יותר מדי בוגרת לגילה..." פחחחחחחח.)
זה היה מצחיק 

~לפני כמה ימים יצאנו כמה חברות לאכול ארוחת ערב ביחד.
טוב, היה סבבה, כבר ישבנו ואכלנו, ופתאום נכנסו זוג ערסים שחבל על הזמן...
האלה "הדתיים לייט" -חצאית עד חצי הירך לבת, כיפת קרמבו לבנה כזאת של החילונים, שרשר לבן....
קיצור, ערסים.
ואז חברה שלי כזה לוחשת- צורחת: "פסססט, איזה ערסים"
והם שמעו את זה, גמרו לאכול בשניה ויצאו החוצה כדי לעשן ... וגם כדי לברוח מאיתנו 

~לפני כמה חודשים, היינו בשיעור ספורט... חשוב לציין שהמכנסיים +חצאית שלבשתי באותו יום היו גדולים עלי.
 אז בסוף השיעור התלבשנו, והמורה קראה שמות.
ב ד י ו ק   כשהיא הגיעה אל השם שלי- נפלו לי החצאית והמכנסיים שמתחת.
והמורה כזה: "תרימי מהר, תרימי מהר, נשמה" 
ואני כולי הייתי אדומה... 

ממ. אם אני אזכר בעוד אני ארשום. תודה על הקריאה והסבלנות 
הפדיחה של החיים- טרמפ עם יולדתעוקר הרים
הייתי צריך לצאת מהבית בטרמפים ב23:00 בלילה ואני רואה את שכנה שלי נכנסת לאוטו, אני שואל לאן היא אומרת להר הצופים, אז חשבתי לעצמי "מרחק הליכה מגבעה הצרפתית מה יותר טוב מזה".
היא הלכה משם שנייה ואני נכנסתי למושב האחורי (מתוך שלושה זה היה רכב מסחרי) ופתאום מגיע בן של שכנים אחרים עם אשתו עם צירים לפני שהספקתי להיחלץ הם נכנסו לרכב וגם אמא של היולדת  נכנסה.
תחשבו על הסיטואציה אני תקוע במושב אחורי לפני היולדת ובעלה ובמושב קדמי שכנה שלי ואמא של היולדת.
כל הדרך היא קללה כל רמזור וגנחה, ושתי הנשים נותנות לה עצות של בנות "תנשמי עמוק, תחשבי על הילד". 
ואם בעלה ניסה להוציא מלה ישר הן קפצו עליו "אתה בן מה אתה מבין".
מזל שבכניסה להדסה יורד כל מי שלא קשור, ירדתי שם ונמלטתי בריצה עד גבעה צרפתית.

אין דברים כאלה
ועוד פאדיחה של חברעוקר הרים
הוא היה באיזה אירוע נפרד עם אמא שלו וכשהוא רצה ללכת משם הוא ניגש למחיצה ואמר לאמא שלו "יוצאים"?
והייתה שם בחורה שהייתה בטוחה שהוא מתכוון אליה
חחחח ........~H.L~
מכירות =}צעיר רענן

וואי איזה צחוקים !! פעם אחת מכרתי איזה משהו קיצר עברתי בין בתים(רחוב של מפוצצים בכסף =] ) משפחה אחת פתחה לי אמרתי להם בלה... בלה... תקנו וזה , הם ענו לי מצטערים זה יקר מידי נפלט לי דיי אל תהיו קמצנים חחח פדחיאות של החיים!!!!!!!

עוד פדיחה שהיה לי במכירה   פתחו לי אמריקאים יודעים רק אנגלית(ואני ואנגלית = ) דיברתי איתם באנגלית עילגת הם חשבו שזה עולה 5 שקל במקום 50 =] וואי גם כך היה קשה לי לשכנע אותם ...

אם אני אזכר אני אכתוב עוד ...

וואי נקרעתי מצחוק! גמלי יש--~אעירה שחר~
*יום אחד כזה יצאתי מטרמפ, וסגרתי כזה תדלת. פתאום אני קולטת תידית ביד שלי...ואת האישה נמרחת מצחוק

*נכון יש תמכוניות האלה שאם לא חוגרים זה מצפצף?!
קיצר,יום אחד עליתי על טרמפ, ושעות לא הצלחתי לחגור,וזה מצפצף וצורח שעות, ואני מרוב לחץ עוד יותר לא מצליחה..קיצר אני קולטת תנהג כזה מסתכל עלי,לא יודע מה לעשות ..אחרי שעה הוא כזה אומר לי,תביאי לי,אני יחגור אותךD:

חחחחחח גדוולל!זה אני היועץ
פדיחה של חבר::::::The Juggler
הלכתי למקווה ועמדתי להיכנס ואמרו לי השעון השעון עניתי להם : הוא נגד מים(המבין יבין)
היה לי משו...okey
אבל אני לא יודע אם  זה נקרא פדיחה זה יותר בעסה מאשר פדיחה ... פעם אחת קמתי מוקדם כדי להגיע בין הראשונים לתפילה ואז אני מתארגן ונשאר לי רק לשיםאת המשקפיים ולצאת.. קיצר אני מחפש 10 דקות את המשקפיים.. ואחרי 10-15 דקות אני מגלה שהם על העיניים שלי.. איזה בעסה...

עוד אחת..
כל ליל שבת אחרי הסעודה יש לנו שיעור בפרשת שבוע בבית כנסת.. ובשבת האחרונה אחרי השיעור יצאתי מהבית כנסת ושרתי לעצמי את השיר "יה אכסוף" (במנגינה של חסידות קרלין-למי שמכיר..)  ושהגעתי לבית הרביעי התחלתי לשיר אותו בקול-כמעט בצעקות "ה-ש-ב-ת   נ-ו-ע-ם   ה-נ-ש-מ-ו-ת" וכו' והרחוב היה ריק חוץ מחנות אחת שפותחת בשבת לצערינו ושורצים שמה כל הזמן ערסים למיניהם.. אבל זה היה בצד השני של הכביש.. אז לא שמעו אותי.. אבל הפדיחה היא שבאמצע ששרתי כמעט בצעקות באו מולי שתי נשים והם הסתכלו עליי במבט כזה מוזר וזה היה פדיחה.. עד עכשיו אני חושב עלזה...

יש לי עוד כמה שאזכר בהן בלנ"ד אכתוב אותם...
פדיחה שהיתהחסה :)
בעז"ה

פעם אחת אני עולה לאוטובוס (מפוצץ) אחרי יום לימודים מטיש, ואני כהרגלי הולכת לסוף של האוטובוס פיטעום אני רואה מישהי לחלקית השניה יושבת בסוף האוטובוס ונראת לי מוקרת, אני שועת חושבת מי זו עד שנפל לי האסימון שזו אחותי.

ומשהו שרקה לחברות שלי: פעם אחת אם רצו אחת אחרי השניה ואחת באה להכנס לכיתה אחת ובדיוק הרב עמד בדלת והיא עוצרת עם ידים עוד שניה נותת לו חיבוק והחברה השניה ממשיחה לרוץ ועצרה קצת מואחר, ואז החברה הראשונה הדקה את הידים שלה סיביב רב והוא כלו קפו לא מבין מה קרה.
יש ליאנונימי (פותח)
טרמפים והודעת
אבל עדיף שלא בגלל.............................
לגבי סמסים, לי יש אחת נוראית ><דאץ
חבר שלי הוא נכד של ראש ישיבה דיי ידועה (יש כאן כמה שלומדים שם מהגולשים..), ויש לי תא המס' של סבא לו, אז עבדתי עליו שאני הולך לשלוח לו "היי (: **** זאת ישיבה טובה", והוא כזה "בטח, נראה אם אתה שולח.." ולחצתי, והייתי בטוח שישיהי עוד שלב עם מספר, וזה שלח לרב בטעות!!!
יאהאא, רציתי שהאדמה תאכל אותי.
אווווהווווווokey
זה מזכיר לי מעשה שטני שעשיתי פעם לחבר שלי שיושב לידי בכיתה... לקחתי לו את הפלאפון והחלפתי את המספר שלי עם הראש ישיבה שלנו.. (כלומר המספר שלי היה עם השם שלו והמספר שלו היה עם השם שלי) ואז התקשרתי מהר וניתקתי והיה רשום לו "שיחה שלא נענתה -מרן רה"י" והוא נכנס ללחץ.. זה היה מצחיק.. אבל לא יכלתי לעמוד בפיתוי וגיליתי לו שזה הייתי אני..
יאללה נוג"היסטים ספרו עוד פאדיחות..בת מלך<=
פאדיחה כיתתיתעוקר הרים
בסוף השישית כשכבר האולפנא עקרונית בחופש המורה לשל"ח שלנו לקח אותנו לסיור, ובחזור קיצרנו דרך השטח של האולפנא.
 המורה היה כולו בסרטים של צבא- "אם אתם גברים כולם רצים עד סוף הדשא וחוזרים תוך 30 שניות" וכדו'
בסוף הוא אומר "אם אתם באמת גברים תוך שתי דקות כולכם בשלשות על הגג של המכולה הזאת"
תוך דקה וחצי היינו שם מסודרים בשלשות, פתאום אנחנו רואים מתוך המבנה של האולפנא שתי בנות מסתכלות עלינו המומות, התנדפנו משם תוך 10 שניות.
פאדיחה...~SMILE~
מכירים את זה שאתם שפוכים מיום לימודים ויש לכם נסיעה באוטובוס לבית אז אתם מנצלים את החצי שעם הזאת לשינה הכי טובה שיש...
קיצר, יום אחד נרדמתי ולמזלי התעוררתי שלוש דק' לפני התחנה, ואז בדיוק כשצריכים לרדת הנהג דופק ברקס ועם המזל הנחאס שלי היה יום גשום...
טוב, אל תפנטזו יותר מידי, לא נפלתי כי נאחזתי בידית של הכיסא אבל כשהאוטובוס מפוצץ ואתם קמים חצי שפוכים וכמעט מחליקים...דיי מפאדח.

עוד אחת?!

יום אחד התיישב לידי חייל גמור מת מעייפות ומהכניסה לעיר שלי עד התחנה אני מנסה להעיר אותו כי אני צריכה לרדת אבל הבנ"א לא רוצה לקום. עד שחבר שלו לא ניער אותו הוא לא קם.
זה יותר פאדיחה שלו כי הוא הסמיק....

אפשר פאדיחה של אחרים?!~SMILE~
פעם עשו לנו הרצאה בבצ'פר אחרה"צ ואז חברה שלי נכנסה לבצפר וכולה צועקת "בטח הרב הזה סאטלן ברמות" ואת מי היא קולטת ממולה?!
אין צורך להמשיך....

אויי זה קרה לי המווון...okey
:*)הרועה
פעם עליתי על אוטובוס ולידי התיישבה מישהי, כל שניה היא נרדמה והתעוררה ועם הסיבובים של האוטובוס היא בד"כ עשתה את זה עלי עד שזה היה ממש לא נסבל אז ביקשתי ממנה שתעבור היא ליד החלון.. 

פדיחה...בעזרת ה'!!
יש לנו בבית אינטרקום(ז"א שכאילו מתקשרים לבית ומזדהים)
קיצור יום אחד באתי הביתה ולא הייתי מרוכזת ובטעות שאלתי מה השעה
במקום מה נשמע....

פדיחה:The Juggler
המנגינה בפלאפון שלי כשאני מכבל אסמס זה :"אסמס אסמס לא סובל אסמס ללהלהלהלהלה הוהאוהאוהאוהא ההההה...." בכיצור היתי בערוה משפחתי של סבא שלי ושכחתי לשים את הפלאפון אל שקט ואז אמרו לחבות פלפונים ודקה אחרי בדיוק כשסבא שלי מדבר כיבלתי אסמס פדיחה (כולם הסתכלו אלי כאילו נפלתי מהירח)
יאהההההההההאנונימי (פותח)
יאייי כמה אני מחפשת את הצילצול הזהההההההה ......איזה מגניב הואאאאאאאאא
אגב פדיחות יש לי קטע שאני נופלת ומועדת אני צועקת אייהההההה בקול רעם פעם ההיתי במיניבוס עם חברה ומעדתי ואמרתי אייהה בקול והיא כזאת מתפדחת שלא ידעו שאני חברה שלה חחחחחח
הגעתם אל המומחיתזה אני היועץ
יש לי מאגר של פאדיחות,ותקצר היריעה אם אתחיל לכתוב את כולם. אז נכתוב על שתי הפאדיחות שלדעתי מחזיקות בכתר:

*שנה שעברה עבדתי באולם אירועים בתור מלצרית,פעם אחת באמצע האירוע איזה מלצר אחד שם מגש על הרצפה,ואני בלי לשים לב דרכתי עליו ו וווואפפ-עשיתי צניחה חופשית. עוצמת הנפילה היתה כ"כ חזקה שהמגש שנפלתי ממנו עף לאיזה שולחן והפיל שני כסאות. לרגע אחד השתררה דממה בעזרת נשים(זה היה נפרד)וחברה שעבדה איתי רצה אליי מהר,כולם היו בטוחים שמינימום שברתי את המפרקת,ולכן הם הודהמו לראות אותי מתפוצצת מצחוק.(ד"א אח"כ באתי להדגים לחברה שלי איך נפלתי,ושוב נפלתי,אבל לכל הדואגים-האירוע המשיך ואני בסדר.)

*עוד אירוע,שולחן של אנשים טובים (הביאו לי על ההתחלה טיפ של 30 ש"ח). כשבאתי למזוג להן את העוף והפטריות,מישו קרא לי ובהסתובבתי ובלי לשים לב שפכתי על פיאה של מישי את העוף ולא חסכתי גם בפטריות. כולם בשולחן התפוצצו מצחוק,חוץ ממנה.

לקבל אסמסים שלא מיועדים אלייך זה לא כזה פדיחהלולה=]
(אהמ אהמ..)

לאמא שלי הייתה פעם פדיחה, האי התקשרה הביתה מהפלאפון וביקשה מאחותי הקטנה את אמא... ואח"כ היא התעצבנה ש'מה פתאום היא הולכת לבלות עכשיו?? תמסרי לאמא שזה מאוד לא בסדר'
עד שהיא קלטה שהיא מדברת עם הבת שלה... לא שוכחים לה את זה

לי יש שלוש-~מאמי~

1. אני ועוד שתי חברות שלי איחרנו לשיעור והמורה התעצבנה עלינו ואמרה שהיא תתן לנו עבודה וכו', אז אני וחברה שלי היינו מבואסות כזה והחברה השלישית אמרה לנו- מה קרה? סה"כ מינוס בתעודה ביג דיל!
אז המורה ממש חטפה עליה קריזה( ואין לי מושג למה) וצרחה עליה שאליה לא מתחצפים וזזה.. ואז היא אמרה לנו לחכות בחוץ. קיצקצ, יצאתי החוצה וסיפרתי לעוד כמה חברות שלי שהיו בחוץ מה קרה לנו, ובדיוק שהייתי באמצע לחקות את המורה איך שהיא צרחה על החברה שלי אני קולטת את המורה הזאת מאחורי הגב שלי....( היא יצאה לחפש אותנו)....

2. יש לנו מורה שחברה שלי לא סובלת אז היא המציאה עליה שיר- **** כל כך חושבת את עצמה
                                                                                   היא כזאת חשה שזה משהו נורא
                                                                                      אואואואואואואוא
   אז חברה שלי שמתה על המורה הזאת אומרת לה- היא דווקא שיא החמודה!
אני- נכון היא חמודה אבל היא חשה
החברה שאוהבת את המורה- גם את חשה!
אני- נכון, אבל לא כמו *****...
ואז קלטתי משהו אדום לידי.....( המורה לבשה באותו יום חולצה אדומה...

3. הלכתי לשמור לחברה שלי בשירותים, ומתי שהיא הייתה בשירותים התחבאתי מאחורי איזה קיר כדי להבהיל אותה כשהיא תצא. קיצקצ אני מתחבאת ואז אני שומעת שהיא מתקרבת אז אני צורחת- בווווווווווווווווווווווווווווווווווו
ואז אני קולטת שזה איזה בן מהשכבה. אני כולי הסמקתי וברחתי משם 
של חברהמעפר אני באה
חברה שלי רצה כזה, ולא שמה לב ופתאום היא קולטת שהיא ניפגשה במישהו...
זה היה המנהל שלנו והוא כזה מסתובב אליה וואיי איזה צחוקים!!!
חח.ח.....קורעים...הדר*

עוד שתיים...okey
יש לנו בניין כיתות עם שתי קומות. פעם אחת ירדתי מהקומה העליונה לתחתונה עם חבר שלי.. ודיברתי בקולי קולות והמשכתי והמשכתי לדבר בקול (כמעט צעקתי..) ואז פתאום אני קולט שבקומה שירדתי אליה מלא אנשים מתפללים מנחה..(הם היו באמצע עמידה..) וכולם הסתכלו עליי.. זה היה מזה פדיחה..

עוד אחת..
פעם אחת היה שיעור אחד אצלנו שכל התלמידים לא הגיעו לשיעור חוץ משתי תלמידים.. (השיעור הזה היה של שמיניסטים-ואני הייתי חמשוש{עכשיו אני שישיסט}) והרב פשוט ישב בכיתה ולימד שתי תלמידים.. אז מישו רץ לכיתה שלנו וצעק לנו: "בואו תראו! הרב ****** מלמד שתי תלמידים! איזה קורע!!"  ואז אני וחבר שלי הלכנו לראות ואז אני עמדתי ליד הדלת וחבר שלי נתלה על החלון שמעל הדלת כדי לראות...(ורק כדי להסביר במקרה כזה אם יש מישו בתוך הכיתה והוא פותח את הדלת לבחוץ אז הוא נתקל ברגליים של מי שנתלה..) קיצור החבר שלי נתלה ואז הרב שלימד בכיתה בדיוק פתח את הדלת...ההמשך ברור.. (אני רק ראיתי את הדלת נפתחת נתתי ריצת מרטון לאיפושהו..) אויי זה היה מצחיק.. עד היום אנחנו צוחקים מזה..

בלנ"ד אם יהיו לי עוד אז ארשום..
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך