זה ארוך ומסובך אז אל תברחו באמצע..אנונימי (פותח)
אז ככה:
אני בת 15 ויש לי אח בן 16...... רק ש- הוא כל היום אומר לי כמה שהוא שונא אותי והלוואי והיה אפשר לשנות את זה שאני אחותו ועוד המון דברים כאלה.. רק שזה לא נגמר כאן..
כל פעם שהוא רואה אותי הוא מרביץ לי  לא משנה מה הכל אבל הכל!! רק כדי שאני יבכה ויהיה לי רע!!!!!!!!!!
בטח נראה לכם שהוא משוגע או משהו כזה אז לא-כלפי חוץ הוא הילד הכי מדהים בעולם יש לו חיוך מקסים הוא מצחיק הוא יפה ולא חסר לו כ-ל-ו-ם!!! ואני משתגעת מזה תחשבו שיש לכם בנאדם שחיי איתכם בבית והוא שונא אותכם על כלום!! וזה מתסכל ומציק אבל הבעיה לא נגמרת כאן כשאני פונה לאמא(לא שאני צריכה להגיד לה את זה כי אם היא לא רואה היא שומעת את הצרחות שלי )היא אומרת(דרך אגב היא פסיכולגית) שאחי הוא ילד של תשומת לב וככל שאני יגיב ויגיד לה שתעשה לו משהו אז הוא יקבל את היחס שהוא רצה גם עם זה יחס שלילי ואז הוא לעולם לא יפסיק!!!(לא שחסר לו תשומת לה ההורים שלי הכי תומכים ואוהבים בעולם רק שלו זה לא מספיק) אבל איך אפשר לשתוק כשבנאדם עובר לידך ומרביץ לך סתם? הוא לוקח לך והורס לך דברים בכוונה? איך? ואז כשאמא מתעלמת למרות שאני יודעת שזה בשבילי אז אני משתגעת כי גם מציקים לי וגם לא עושים לו כלום??????????????????..!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי!!!!!!!אני לא יכולה להמשיך ככה!! זה באמת לא הגיוני שכל היום אני רק אבכה כי הוא רוצה תשומת לב!!!! ואולי זה נשמע תינוקי אבל תנסו יום שלם לעמוד ולשתוק שכל 5 דקות מחרפנים אותכם בצורה אחרת!! אין לי כוח אני מותשת כל יום אותו סיפור שלא נגמר.. חשבתי על לעבור לסבתא אבל זה נראלי לברוח מהבעיות של עצמי.. השאלה מה עושים?ואם יש בכלל מה לעשות?

אח שלי, אתה לנצח, גם אם הדרך ארוכה...אח..
ת'אמת שבכלל, כל היחס הזה של אחים מול אחים, זה דיי סיוט לגמרי בעולם שלנו.
בד"כ, לכל מצב יש פתרון כללי - ופתרון אישי. כמה שנתת פרטים על המקרה, זה עדיין לא מספיק,
ולכן אני אישית אכתוב רק פתרון בכלליות כמה שאני יכול לעזור במקרה הזה.

פשוט - ממש לא פשוט, אבל פשוט - להתעלם ממנו.
אם הוא מקלל וכדו', אל תתיחסי. קשה מאוד - אבל תשתדלי כמה שיותר.
אם הוא נוגע בך וכדו', להתרחק ממנו. ללכת ולא להתיחס.
לא לדבר איתו בנתיים. להתעלם.

שוב, זה ממש בכללי וזה גם לא פתרון הכי מומלץ שיש.
כדאי שתשבי עם מישהי שמכירה אותך והיא תוכל לעזור לך בנושא הפרטי הזה יותר.

אגב, משהו שיכול לעזור לך בנושא הזה זה לזכור שמי שמנהל ת'עסק זה אבאל'ה למעלה. משהו על הדרך הזו: /Forum/Forum.aspx/t107498#1028253
קללות וכדו', זה לא באמת יפגע בך אם לא תיחסי לזה חשיבות ואם תזכרי שהוא מסכן.

וכמובן - תפילה לבורא העולם שיעזור לך למצוא את הכוחות להתמודד, ולאח, את הכוחות להיות ילד טוב גם בתוך הבית...

שיהיה בעז"ה הרבה מאוד בהצלחה!
חג כשר ומלא אור של שמחה!

,תנסי באמת למצואokey
דרך כלשהיא כדי להיכנס איתו לשיחה ופשוט תדברו ל זה!! תגידי לו כמה זה מפריע לך וכו'

מקוה שעזרתי!
המלצה:~SMILE~
עדיף להתעלם ולא להחזיר.
זה שאת רוצה לברוח מהבית לסבתא שלך לא יפתור את הבעיה, היא תחכה לך כשתחזרי (לא באה לייאש).
רגש של אחרים קשה לשנות...
אבל, כדאי לך לנסות לתפוש איתו שיחה ולראות מה הוא רוצה, בטוח יש סיבה להתנהגות שלו.
ו...
גדולים ממנו אמרו "כמים הפנים לפנים, כן לב האדם לאדם"
איך את מרגישה כלפיו?!
תתחילי לחבב אותו ואפילו לאהוב אותו, זה אולי יהיה קשה כי הוא שונא אותך ומראה לך את זה כלפי חוץ...
אבל אם חכמינו אמרו, כנרא שהם יודעים מה שהם אומרים....

מקווה בשבילך שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

את יכולה לומר להורים שלך שלתת תשומת לב זה לא טובחילא דמשכנא
אבל כשילד עובר את הגבול לפעמים צריך לתת לו סטירה. (זה רק משל בלי כל כוונה שהם ילכו אליו ויתנו לו סטירה..)
אולי לתת תשומת לב זה לא טוב....יהודי מרמ"ג
אבל פשוט לתת לזה לקרות זה שותפות במעשה....
שתיקה כהודאה....
וחוצמזה שהוא בכל מקרה ממשיך ולא מפסיק.

חמודה!!!הדר*
חמודה!!!!!!
קודם כל - אני איתך...חיבוק גדול...

אני חושבת שאם זה באמת אפשרי לך לעבור לסבתא שלך- אז  תעברי ,
וזה ממש לא לברוח מהבעיות של עצמך או משו כזה אלא התמודדות נכונה(- תלוי איך מסתכלים..)-
יש לך בעיה בבית? לא טוב לך? אז את מתמודדת עם הבעיה ופותרת אותה בכך שאת עוברת למקום אחר עד שבעז"ה ממש ממש בקרוב אח שלך ירגע וישוב לעצמו ויהיה בסדר.
ואז את תחזרי ותהיו אחים טובים שגרים יחד..

ועיצה- אולי אם תראי לו שאת אוהבת אותו ורוצה בו- הוא ישיב לך אהבה וירצה  בך .

**- אולי הוא מקנא בך?

שיהיה לך פסח כשר ושמייח וממש בהצלחה!!!
אותו דבר, רק עם ילד בן 12...:'(אביה...
ממ.. אני חושבתת..רחליOסאחרונה
אני לא יודעת כמה זה יעזור.. אבל אולי תנסי..
אולי תעברי לסבתא שלך לחודש בערך.. זה לא קל..ואני ל איודעת כמה זה יעזור..
אבל נראלי תנסי!
מקווה שה' יעזור לך ותמצאי תפיתרון הנכון .. ושהוא יפסיק להציק!
קקבלי חיבוק חם חם!
מוזמנת לדבר איתי אם  מתחשק לך!!
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך