חח...שמעתם?אביה...
העבירו את תנועת הנוער "עזרא" מתנועה "חרדית לאומית" לתנועה "תורנית לאומית".

מה דעתכם??
ממתי עזרא הייתה חרדית?בת מלך<=
מהקמתה ועדהיוםפעימה
היא לא הייתה, אבל ככה קראו לה. עכשיו זה השם הנכון.אביה...
מוזר שהם נזכרו רק היום..דוסית גאה!
תכל'ס-אביה צודקת..מה בינהם לחרדים?
כלוםאביה...
לא כלום,דוסית גאה!
עצם זה ששניהם שומרים שבת כבר מעבירה איזשהו קשר,

אבל לקרוא לתנועה דתית לאומית מובהקת חרדית זה קצת לא קשור..
היא היתה תנועה חרדית!!ii
אגודת ישראל הקימה אותה.
ד"א הקימו אותה בחו"ל.אביה...
אל תתרגשו, כל 10 שנים הם מחליפים שם..gross
פעם הם היו החרדית, אח"כ הדתית- לאומית, אח"כ החרדית- לאומית (משם בא- חרד"ל... ואמרו שדתי- לאומי זה חפיפניקים) ועכשיו- תורנית לאומית
זה טוב לדעתי.golani
החברה החרדית שוקעת לתוך ריקבון וחוסר עתיד. בהחלט צריך להוציא מה שניתן מהספינה הטובעת.
ממההה?? אתם לא רציניים!!אגודת ישראל?אתם הטוחים??דוסית גאה!
כן.ii
כאילו פועלי אגודת ישראל...
גולני, סליחה שאני בוטה, אבל כדאי שתסתום!דוסית גאה!
לא סולח.golani
ובתור מי שכתבה את התגובה המטומטמת הזאת (http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t130130#1240239) ובתור אחת המילדות הכי מתהלמות פה אין לך זכות דיבור.
חח..אני רואה שיש לך ארכיון..ii
זכרתי את התגובה הזאת.golani
עשיתי חיפוש בפורמים ומצאתי  את השאשכול ואת התגובה. אני לא מנהל ארכיון מסודר של הודעות בעייתיות, אם כי אני חייב להודות שזה רעיון לא רע...
כן..זה רעיון...כדאי לבצע אותו..חחii
חי חי חי..טל!=)
גולני עצבנת את דוסית ואתה לא תצא בחיים היא בטח יוצאת עם איזה חרדי....חחחחחחחחח
לא מסכים כלל.<אריאל>
זה אומר שעכשיו יש תירוץ לזה שהם מתפשרים?!?!מיסטר דום
למה אתה לא מסכים למה?golani
במבט מהצד: כמה שאני יכול כ אניי דת"ל<אריאל>
אני רואה שלציבור החרדי יש עקרונות- הם נלחמים על שלהם ומשיגים את מה שהם רוצים. יש להם הנהגה חזקה(הרבנים) שכולם שומעים להם בצייתנות מופלאה, והכל יופי טופי. 
ההנהגה שלנו לא יציבה, מפולגת, ואנחנו, לרוב, לא משיגים את הדברים שאנחנו רוצים.
ספינה טובעת? החרדים? ממש לא. הם חושבים שאולי זה הפוך, ובצדק.

אנחנו לא משיגים את מה שאנחנו רוצים?golani
אז איך בדיוק אנחנו מצליחים לשמור על הההתנחלויות, בעיני אדם מבחוץ זה מפעל חסר תוחלת ובכל זאת אנחנו מצליחים להחזיק בשינייים את יו"ש. אצל החרדים יש יותר משמעת - כי ככל שהציבור ברמה פחות גבוהה כך הוא יותר הולך אחרי המנהיג, אצלנו אנשים משכילים, שואלים שאלות, לא הולכים "כצאן לטבח" (זו סתם מטאפורה, לא התכוונתי להמשיל..)
איך אתה יודע?קוגל ירושלמי
היית פעם חרדי או זאת המציאות שאתה מקווה שהיא נכונה?
חשבת פעם שאולי אתה מאמין למה שמלעיטים אותנו בתיקשורת?
אתה משער שהחרדים נשארו אנשים מימי הביניים, (מה רע בזה)? 
ואתה ממש סטיגמתי....
ואיך אתה יודע אם שואלים שם שאלות או לא?

כלי התקשורת שלהם אולי?golani
ועם כל הכבוד המגמה הכללית של הציבור החרדי ידועה, כמו שהמגמה הכללית של הדתלי"ם ידועה.
מסכימה עם קוגל ירושלמי!מעפר אני באה
למה הייתה פעם חרדי שאתה מדבר ככה?
מאיפה אתה יודע?
אתה לא בא מבפנים! תקשורות זה לא אומר כלום!!!!!!!!
אתה טועה ובענק.<אריאל>
רוב הציבור בארץ חושב שההתנחלויות חשובות לקיומנו- ההתנחלויות, עם כל החשיבות שלה היא לא חכמה, כי אנחנו נאבקים כולנו בעיקר בתוך זירה בינלאומית .(ונגד מיעוט שמאלני הזוי..)
בממשלה אנחנו כלום! 3, ו4 מנדטים? אנחנו לא מזיזים כלום! הישיבות של החרדים מקבלים תקציבים בשמיים וישיבות ההסדר--לא צריך לדבר. זו רק דוגמה יש עוד..
ההתנחלויות זו נקודה טובה אצלנו, אבל היא אחת מלא רבות.
יש לך נתונים?golani
עד כמה שיודע לי ישיבות ההסדר מקבלות תקציב טוב. וחוץ מזה לא התייחסת לנקודה השנייה בדברי.
ו
תרשה לי לתקן אותך: הציבור בישראל מוכן לוותר על הרבה התנחלויות קטנות תמורת שלום אמיתי,יש משהו שבימין לא קולטים: הציבור מעדיף לעשות  צעד שאולי ישפר את מצבו באופן דרסטי גם אם יש סיכויים שהוא יוסיף רע על הרע הקיים, אי אפשר להגיד לציבור "נמשיך לשלוט במיליוני ערבים ונמשיך  להחזיק את ההתנחלויות ו... ו..." אופס, ואז מה? האלטרנטיבות הימניות עד היום הם גמגום אחד גדול, מבחינה ריאלית אם  לא נציג אלטרנטיבה אפשרית עתיד ההתנחלויות הקטנות (לא הגושים) איננו בטח כלל ועיקר.
גולני-אורושקוש
אם היינו משיגים מה שאנחנו רוצים לא היה את הגירוש..
אם לחרדים באמת היה אכפת מגוש קטיף היום עוד היינו שם..
לגבי הנק' השנייה ולגבי התגובה הזאת.<אריאל>
לגבי הנק' השנייה.. זה עדיין לא משנה את זה שההנהגה שלהם יותר מבוססת מההנהגה שלנו.

אתה לא מכיר מספיק את העולם הפוליטי, אתה לא צריך להכיר---> קיימים הסכמים רבים על תקציבים בין המפלגות החרדיות למפלגה המרכזית, תמיד היו-- ההנהגה החרדית משיגה את מה שהיא רוצה, בניגוד רב להנהגה שלנו, שצריכה לכל דבר בסיסי להוציא את הציבור שלה החוצה. אין לי זמן עכשיו למצוא לך מקרים..(שבת עוד מעט..) אבל אם תנסה להיזכר כמדומני שתצליח.

כדי לא לסטות מהנושא אני  אתייחס לחלק שאנחנו דנים עליו - הציבור החילוני לא אטום כמו שהוא נראה, השמאל עכשיו לא מקבל תמיכה אחרי ה"סכין בגב" (הדיי צפוי..) שהערבים נותנים לנו באופן קבוע אחרי מחוות קבועות. המגמה עכשיו היא לכיוון הימין אבל נגד ביבי...(הוא לא מספק את הסחורה שציפו שיספק.)

אריאל, זה אולי נכון, אבל-טל!=)
עדיין אני חושב שהציבור שלנו יותר טוב מהחרדים. הוא נותן יותר אפשרויות לחיים ולא חייבים להיות בדעה אחת עם כולם...אצל חרדים זה שונה. אם הם סוטים רק באצבע מהמקום כבר יש מריבות וכעסים, וכבר שמענו על חרדים שיושבים שבעה על ילדים שלהם שהפכו לדתל"ים... אם הבן שלך לעתיד היה הופך לחרדי היית עושה עליו חרם? אני בטוח שלא. אולי יש אנשים בודדים שהיו רבים עם ילדיהם ועושים עליהם חרם בציבור שלנו אבל אםאתה תנסה לעשות סקר על תכיפות המקרים אצלנו לעומת המקרים אצלם אז אני כמעט בטוח שאנחנו נצא עם פחות מקרים כאלה.
מה דעתכם?
קצת הזוי להשמיץ ככה חברה שלמהצוויג^^
כשגם אתה (והחברה שלה אתה משתייך) לא רחוקים מאותו מצב
"קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים"

תחשוב על זה
ועל מה שיוצא לך מהפה (מהמקלדת...)
כתבו על זה גם בבשבעגעש
מיסטר דום-שיראל.
ממש לא.עובדה שהם התלבטו בין "תורני לאומי" ל"דתי לאומי" והחליטו "תורני לאומי",אז..
מצוין!זכוכית מגדלת
היה קטע שהם התבלבלו ואמרו שוב חרדי לאומי- ואז כזה... סליחה, תורני לאומי.
יש משהו שאף פעם לא הבנתי, באמת-מה הקטע של עזרא?הסנה-בוער
מזת'ומרת מה הקטע?קוגל ירושלמי
תנועה כמו אריל ובני עקיבאטל!=)
*אריאלטל!=)
עזרא זו התנועה הכי שווה ביקום!!!!!!מה זאת אומרת??אנונימי (פותח)
מה הקטע של אריאל??
מה הקטע של בני עקיבא??
הלו!!!!!!!!!!זה תנועת נוער!!!!!!!!!!![
בנ"ע בנ"ע עבודה זרה
כל חניך כל מדריך יש לו חברה
אריאל אריאל איזה מין תנועה
אין בנים אין בנות יש רק מחיצה
עזרא עזרא עזרא עזרא
אחלה של תנועה
יש בנים יש בנות
ויש גם מחיצה!!!!!!!!
ברור שאזרע זו ה- תנועהה..!!!שבלולוןאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך