כבר הרבה זמן שלא הייתי פה ברוך ה', לא יודעת מה הלך כאן כשלא הייתי, אין לי גם כוח לברר, בכל מקרה מה שאני רוצה להגיד יהיה כנראה עדיין רלוונטי..
אני יודעת שהמנהלים דיברו כאן על העניין הזה ועדיין אני מרגישה צורך לומר בעצמי, פורומים זה מקום נחמד שאפשר להתכתב בו על דעות, לשמוע דעות ששונות משלך, לברר על עניינים מסויימים וכו, אבל יש בעיה מאוד גדולה בשיתוף של רגשות, בעיקר של רגשות כמו בדידות, בילבול וכד.. אני מתכוונת בעיקר לבנות שכאן אבל זה רלוונטי גם לבנים, תדמית חלשה, תדמית אפילו קצת אומללה מושכת אליה אנשים לא טובים, סוטים, נצלנים וכו..
ובלי קשר, כמויות ההטרדות המיניות שהיו כאן פשוט בלתי נתפסות, אני יודעת על מקרים שהידרדרו ברמה של ממש פגיעות מיניות וניצול למשך תקופות ארוכות.
צריך להיזהר ממש ממש, תזכרו שאתם לא באמת מכירים את מי שאתם מתכתבים איתו, אל תסמכו כאן על אף אחד!! יש כאן משתמשים עם תדמית של דוסים, שמתדיינים פה על דברים הלכתיים ומביאים מקורות ואחר כך בשיחות האישיות ולפעמים אפילו אחרי תקופה מאוד ארוכה של קשר מתגלים כמטרידים ונצלנים, בחיאת תזהרו, אני לא ממליצה בכלל להתקדם עם מישהו לקשר שהוא מעבר לפורומים, בטח ובטח שלא להיפגש, ועוד הרבה לפני זה, יש נושאים שלא מדברים עליהם, יש דברים שלאנשים אסור לכתוב לך ואם זה מרגיש לך לא מתאים ונעים צריך מיד לדווח ולחסום.
עוד עניין- את לא אמורה בשום סיטואציה להתכתב עם גבר שגדול ממך ביותר מארבע- חמש שנים.
יש אפשרות להיות כאן בפורומים בלי להיפגע, אני הייתי כאן במשך די הרבה זמן ולא נפגעתי ברוך ה', אבל זה דורש להיות בערנות מטורפת, לשמור על הכבוד שלך וכל הזמן להיות בבירור מול עצמך האם זה מתאים ונעים לך, בסופו של דבר דעתי היא שהתועלת בפורומים כאן לא שווה את הסכנה, לא שווה את החיים של כל כך הרבה בנות (וגם בנים) כאן שפשוט נהרסים, ילדות ממש קטנות כאן יוצאות עם שריטות לכל החיים..
אל תזלזלו בהטרדות, אני מכירה הרבה בנות מקרוב שהוטרדו אפילו רק מילולית בהתכתבויות וכו וזה פשוט גמר להם על החיים, אני מכירה בנות שאחר כך התקשו להתחתן, אני מכירה בנות שזה צף להם רק אחר החתונה, אני מכירה בנות שפחדו לצאת מהבית והיו בחרדות במשך המון זמן, זה דבר נוראי ממש, אני לא ארחיב יותר רק מבקשת, באמת באמת שתזהרו.