כתבתי לפני כמה שבועות על פיטורים של בעלי האברך מהעבודה ועל זה שהוא לא עושה עם זה כלום.
דברנו היתה שיחה ואפילו כמה טובות מאד בזכות העצות שלכן.
אבל לא התקדם עם זה כלום.
החלטי שאני משקיעה את האנרגיות שלי באמונה שהכל ובטח פרנסה זה ממנו. במאמצים בעבודה הצדדית שלי ככל יכולתי ובלראות את הטוב בו.
זה קשה מאד אבל לרוב הולך טוב.
איפה הבעיה?
סבא וסבתא שלי מביאים לנו כל חודש 500 ש"ח בתור עזרה ושותפות בתורה.
מאז הפיטורים הם החליטו לעלות את זה ל1000 לא היה לי נעים וגם לא כ"כ אהבתי את זה, אנחנו לא אמורים לחיות על חשבון אחרים זה לא נכון.
אבל הם התעקשו אז ויתרתי.
עכשיו סבתא שלי התקשרה ואמרה שבגלל החגים הקרבים הם רוצים להביא לנו סכום יותר רציני בחודשיים הקרובים ושאני יפסיק לעבוד בעבודה הצדדית (בעקרון זה די לא שפוי כמות הדברים שיש עלי אבל מבחינתי אין ברירה ואני לא רוצה לחיות ממתנות בשר ודם וחייב לעשות איזשהיא השתדלות) הודתי לה מאד מאד וניסיתי להניא אותה מהרעיון אבל לא הצלחתי.
עכשיו פתחתי את החשבון וראיתי שהם הכניסו 5000 !!!!
חטפתי שוק וישר שלחתי לה הודעה שאין עליהם ואין לי מילים כדי להודות אבל הם ממש הגזימו וזה המון.
אבל היא הגיבה שזה סכום של משכורת מינימום.
אני לא יודעת מה להגיב לה ומה לעשות.
אני ממש אבל ממש לא רוצה את הכסף הזה. מעדיפה לחיות במינוס ולקנות פחות מההכי בסיס שיש.
א. כי אני לא רוצה לחיות על מתנות.
ב. כי לא נעים לי בכללללללל
ג. כי המצב רק ימשיך ככה בקצב הזה, כי בעלי לא יהיה לו דרבון לחפש עבודה שגם ככה קשה לו לעשות את זה והוא לא עושה את זה
ככה שאפילו מינוס לא יהיה ויש כסף מספיק בחשבון ?!
ושוב אני לא רוצה את הכסף הזה! אני רוצה שנעבוד ונרוויח כסף בדרך הטבע לפחות להשתדל כמה שאפשר
לא סתם אנחנו אומרים לא לידי מתנות בשר ודם...
מה עושים? בינתים הוא גם לא יודע על זה כלום
ניקית רונדימלית @זוית חדשה
ויש יותר הוצאות... וגם במקום העבודה הצדדית שלך.