ומה נראה לכן מתאים? מתלבטת מתי וכמה לשחרר את הגדולה שלנו ומתי להציב גבול שהיא מבקשת ומסבירה שלא נכון לה כי היא גדולה (בחטיבה)
מתייגת את
@באר מרים
@מתואמת
@אורי
@אמאשוני
@תיתי2
שנראה לי שעם ילדים גדולים אבל לא יודעת אם אתן נותנות טלפון
אבל אשמח לשמוע את כולן גם בתור אימהות וגם בתור בנות איזה גיל לשחרר?
היא אומרת שכשיש לה נעילה ב21:30 כל ערב זה גורם לה להיות בלחץ כל היום רק על זה ולא להשקיע בבית ספר או אחים וכו'
וכמה ימים פתחנו לה לגמרי ואין נעילה מרגישים שהיא מעצמה יותר לומדת ויותר רגועה ועם האחים ובאמת פחות בטלפון משמעותית! אבל עדיין לחוץ לי כי אני מבולבלת מתי לשחרר לגמרי זה נכון ומתי להציג גבול זה נכון.
נגיד גם חששתי מהתמכרות למסכים או שהטלפון לידה כל הלילה ואם ישנה ופתאום קמה זה שואב וקשה לא להיות בו..
אוף מבולבלת.
בעלי אומר לשחרר לגמרי וחשוב לתת לה להתנסות בעצמה איך זה משפיע עליה ושאנחנו נעקוב ואם יפגע בה נחזיר את החסימה
אבל אתמול נגיד ראיתי אותה ב12 בלילה עוד בטלפון! וכששאלתי היא אמרה שספציפית ישנה כל השבת אבל שלא אדאג והיא יודעת... היא בת 13 ומאווווד מאוד בוגרת וחכמה ואחראית.
חשבתי אולי להציע לה להניח אותו רחוק ממנה נגיד במגירה רחוקה בלילה אחרי שהיא מסיימת אבל זה מספיק? היא גדולה ובכורה ואני לא יודעת מה נכון! מלחיץ אותי לטעות! לא רוצה שהיא תיפגע! אבל גם לא רוצה לחנוק אותה היא ממש מבקשת יותר עצמאות והיא כזאת בוגרת באמת!!!
אוף ומה אם היא כל לילה לא תישן בגלל זה? נגיד אפילו עוד שנה שב12 ו2 בלילה בטלפון?? אוף זה לא טוב אבל מה אני אסגור אותה ואז היא אומרת ואני רואה שצודקת שזה לא טוב לה!! והיא מהלחץ שיסגר כל הזמן בו ולא לומדת טוב או עם האחים והבית ועכשיו היא באמת רגועה ועם כל זה!!!
תהיו איתי עדינות בתשובות כי אני מבולבלת כולי..
) נראה מה נעשה.
מספיק שאחד מכם אוהב חלות אוויריריות והשני אוהב דחוסות, וכבר לא תאהבו את אותה החלה. אולי אפשר סעודה עם החלות האלה וסעודה עם האחרות, או שבת ככה שבת ככה?