משתמשת בניק הזה כדי למנוע אי נעימויות.
אני בת 23 ופגשתי בחור בן 24. בפגישה הראשונה היה נחמד וזורם, בפגישה השנייה כבר התחלנו יותר להעמיק ולי אישית היה מאוד טוב.
בסוף הפגישה השנייה הוא הציע לקחת אותי לתחנת הרכבת שנמצאת בערך 10 דקות נסיעה מהמקום שבו היינו. שמחתי על ההצעה ובעיקר שמחתי שהוא לא הציע זאת בפגישה הראשונה...
בנסיעה גיליתי אדם אחר לגמרי מאיך שהוא הצטייר לי בזמן הפגישה. נוסע רק על השמאלי, צופר ומהבהב לכל מי שנוסע שם לפניו, נדבק מאחורה, עובר לימני ונותן פול גז ואז חוזר לשמאלי אחרי שהוא עקף את הרכב שהיה שם, הוא הגיע ליותר ממאה קמש בכביש עירוני של 60. כמו כן הוא לא הפסיק להתלונן על זה שאף אחד בארץ לא יודע לנהוג וכל הנהגים סתם חוסמים את הנתיב השמאלי והכביש לא של אבא שלהם ועוד כהנה וכהנה פנינים.
אני כל הנסיעה שתקתי. הרגשתי שהוא ממש אלים על הכביש וזה היה פשוט ניגוד מוחלט לאיך שהוא הצטייר לי ולמה שסיפרו לי עליו. אפילו לא מיהרנו לרכבת כי יש לי רכבת בכל 20 דקות בערך.
השאלה שלי היא האם הנהיגה הזאת יכולה לסמל איזה בן אדם הוא גם כשהוא לא על הכביש והאם הוא יהיה בעל אלים ושתלטן. אם כן אז ברור שאני אודיע שאני לא מעוניינת להמשיך.
ואם הנהיגה לא אומרת כלום על האדם שהוא כשהוא לא על ההגה אני ממש מתלבטת כי אפילו אם זה רק על הכביש אלה עדיין דקות רבות ביום שבהן הוא אדם אחר ממי שהוא במציאות ואני ממש לא מתחברת לאדם הזה.
וכל זה כשבאמת היה לי כיף איתו בדייט השני...