כותבת את זה כמה פעמים, כדי שאזכור לפעם הבאה שבה הם ינסו לשכנע אותי לאפשר להם את זה

וכדי לפרוק את העצבים שלי, אנסה לכתוב את תיאור המעשה בצורה הומוריסטית:
אמא הצליחה לשכנע ילד חביב אחד להתקלח הראשון, והעניקה לו משימה מיוחדת כדי שישתכנע:
להוציא מתוך האמבטיה את הדלי עם הסמרטוט ומי השטיפה מיום שישי. (כן, כן, זה נשאר שם עד עכשיו 😬)
הילד הצוהל התנדב גם לרוקן את הדלי. אמא החליטה לסמוך עליו בכך למרות גילו הצעיר.
אחרי שהוא גמר להתקלח, הגיע תורה של ילדה. היא התחננה לעשות "בריכה" באמבטיה - כלומר לסתום את החור ולמלא קצת את האמבטיה. אמא נעתרה לה לבסוף, אבל הפעילה שעון עצר על עשר דקות.
לאחר עשר דקות ומגוון שכנועים והכרחות - היא יצאה מהאמבטיה, והילד שאחריה נכנס לעשר דקות נוספות של בריכה. ואחריו - הזדרז גם הילד השלישי להיכנס ולהספיק בריכה בעשר דקות.
ואז הגיע תורן של הקטנות להתקלח.
אמא נכנסה לאמבטיה עם התינוקת - ועיניה חשכו!
האמבטיה הייתה מלאה כמעט עד גדותיה במים אפורים למדי, ובהם שחו להנאתם מיכל הסבון וגם הדלי והסמרטוט 🤮
אתן כבר מבינות כמה הילדים יצאו נקיים מהמקלחות של היום... 😖
מכיוון שאמא אחרי יום מ-ע-י-י-ף נורא, היא החליטה פשוט לקלח את התינוקת (הלא מרוצה) בכיור, ולוותר לילדונת (שגם ככה חולה) על מקלחת היום.
היא שילחה את הילדים לישון וזהו, כי לא התחשק לה שהם ירטיבו את עצמם בניסיון לפתוח את הסתימה הנוראית...
ועכשיו היא עדיין שם, הסתימה הזו. מחכה ליד גואלת כלשהי. אולי זה יהיה המתבגר, אם יסכים להתקלח בתנאים האלו, שיפתח אותה. אולי יהיה זה אבא, שיחזור מאוחר היום מהעבודה. מזל שהמתבגרת בכלל בטיול...
מה שבטוח - זו לא תהיה היא 😖🤮
ומה שבטוח - היא כבר למדה את הלקח שלה:
*לא לתת לילדים לעשות בריכה באמבטיה!*

הצחקת אותי נורא!