אני בכיתה ט', ועכשיו מתחילים את התקופה של השיבוצים...
אני חניכה שנחשבת די 'איכותית', צהובה וברמה דתית די גבוהה, רוב הסניף מכיר אותי...
הקטע הוא שאני גם לא ככ טובה ביחסי אנוש (לדעתי), ואני גם משקיעה המון בלימודים ולא בטוחה אם יהיה לי את הזמן... חוץ מה, אנחנו סניף נפרד, אבל בצוות כן יש ישבצים מעורבים לפעמים, וזה קצת מפריע לי...
אני מתלבטת גם לאיזה שבט לבקש להיכנס... אני מאוד טובה עם ילדים קטנים, אבל מפחיד אותי להיות זאת שהיא האדם הראשונים שבנות כיתה ג' יפגשו בסניף, ובעצם להיות זאת שמציגה להם את הסניף...
יש לי קשר מאוד קרוב עם הבנות שעכשיו בשבט נבטים (כיתה ד'), ואני שוקלת לבקש להיכנס אליהם... אבל מצד שני, ה-ו זה גיל די קשה...
מתלבטת אם לבקש הדרכה בסניףהחנונית
גמני מתלבטת...חסוי112
אני נחשבת ממש דוסית וצהובה וגם היחידה בשבט בלי פנימיה וכולם כבר מדברים עלי בתור מדריכה ... הקטע זה שלא באלי להיות מדריכה כי אני עסוקה מאווווד בכללי וזה בלי הבגרויות שנה הבאה וגם אני ממש לא מסוגלת לילדים קטנים כי יש לי פטיל קצר וגם אין לי מה לעשות איתם והם משעממים אותי ולגדולות יש כבר מדריכות...... ההיתי רוצה לבלות את שעות ההתנדבות שלי נגיד לבד בשקט המופתי של הסיפריה לא כי אני בנאדם ששונא אנשים אבל אובר רעש ושאלות מיותרות מחרפנות אותי אז אני אסבול בתור מדריכה לא משנה עד כמה אני אוהבת את הסניף ... אבל כולם בונים על ולא באלי לאכזב...
בשבילך נראלי כדאי שתלכי על נבטיםחסוי112
כי חשוב שתתחברי לשבט שלך ואת לא יודעת איזה בנות יהיו בכיתה ג...
...תות"ח!
אישית הייתי ממליץ לא להיכנס להדרכה, על אף החשיבות של זה, משום שזה מעורב....(וכבר כתבת שזה מפריע לך....). או להיכנס להדרכה באריאל.
אלא אם כן יש אפשרות להיכנס על מנת לא להשתתף בישבצי"ם...(די נמנע מראש לעשות ישבצי"ם רציניים, לפי דעתי, כיוון שזה א', הרבה פעמים בשעות מאוחרות, ב', זו אחת מההזדמנויות הבודדות להיות עם החבר'ה של הצוות שלא במסגרת מדריכים אחראיים על חניכים, ולכן מדרך הטבע יש צחוקים וכדו'....אבל זה תלוי, לא מוכרח....).
בכל מקרה, וודאי שכל מקרה לגופו, וכדאי שתתייעצי עם מבוגרים, ובין היתר עם דמות רבנית...
..החיים מאושרים
אם אני לא טועה היית קומונר באריאל לא?..😶🙈
סתםסתם צודק כל אחד לגופו..
לא קומונר...תות"ח!
אבל אכן הייתי מדריך באריאל....
אבל מלבד זה, למרבה ההפתעה, הייתי חניך בבנ"ע איזו תקופה...(לפני שנפתח/פתחנו אריאל...היה גם שלב חפיפה שהייתי הולך שבת אחת לאריאל, שבת אחת לבני עקיבא...).
...החיים מאושרים
לא יודעת ממש מה להגיד לך זה באמת שאלה קשה וכל אחד צריך לבדוק אם עצמו..
אבל מדריכות דוסיות זה פשוט ההמצאה הכי טובה בעולם!!
אני זוכרות כשהיה לי מדריכה דתיה אבל את יודעת מדברת עם בנים וזה.. איך זה הרגיש לנו מוזר כאילו לא מובן משהו שם איך זה אפשרי שהיא תלמד אותנו משהו.. (ברור שזה היה אפשרי והיא מדהימה אבל זה היה הנק' מבט שלי בהתחלה..) קיור תעשי תשיכולים הנכונים בעזרת ה' וזכרי זה שליחות כפשוטו ברור שזה יהיה קשה עם הצוות וזה אבל לדעתי אם לומדים תנושא ומתחזקים בזה כל הזמן זה ממש יעזור..
בעזרת ה' שיהיה לך בהצלחה בני עקיבא ישמח לקבל מדריכים כמוך (לדעתי..)
אהלן
תגל הארץאחרונה
וואלה בהתחלה לא רציתי להיכנס להדרכה כי לא חשבתי שיהיה לי את הזמן לזה ולא רציתי להתחייב להשקיע אבל עכשיו אני יכולה להגיד שזה חדמש אחת ההחלטות הטובות שקיבלתי בחיים
לגבי הזמן- את תמצאי זמן. בשישית זה ממש סבבה, אולי תקופת מבחנים מורידים טיפה הילוך אבל באמת שזה לא מתנגש כמעט עם הלימודים, ובשביעית הגיוני שבתקופת בגרויות תקחי טיפה הפסקה אבל באמת שזה לא כזה נורא...
ולגבי המעורב- אני הייתי חניכה בסניף נפרד והלכתי להדריך בבנ"ע מעורב(שבטים נפרדים, הסניף לא) זה ממש תלוי בצוות...יש כאלה שבאמת ישמרו על אווירה רצינית בישבצ ויש כאלה שלא, אז זה תלוי מי יהיו המדריכים...
ולהדריך את הקטנים זה אחד הדברים המשמעותיים!! בתכלס ביום יום זה לא באמת כזה מאתגר, רק מסעות קשים עם הגיל הזה😅
וצריך לזכור שלכל גיל ושבט יש את הקשיים איתו🙃
בהצלחה ענקית!!
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה
אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:
ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית