אבאאאאאאאאא =[[[[[[[[[[[[[אנונימי (פותח)
יש לי משתמש בפורום אבל פתחתי את המשתמש הזה על מנת שלא ידעו מי אני.

בוא נתחיל בכך, כשהייתי בן 3 ההורים שלי התגרשות.

אחרי בערך 10 שנים (שהייתי בן 13) אבא שלי התחתן (חשוב להדגיש שאבא שלי חילוני) כמובן שהתחתן עם מישהי חילוניה, סבבה גם זה היה משבר אבל איכשהו הצלחתי להתגבר ולעבור את זה כמו גדול.

עד לפני שנה זה לא הפריע לי כי כל שבוע הייתי הולך אליו ולא הרגשתי בחסרונו.

אבל עד שהגיע היום הכי אבל הכייייייי קשה בחיים שלי.

ועכשיו בטח אתם שואלים מה קרה ביום הזה שהוא הפך להיות ככה.

אוקיי אז ככה כל פעם שהייתי הולך לאבא שלי הייתי גולש באינטרנט ומשחק במחשב וכמובן רואה סרטים שהם צנועים כמובן-אבל באותו היום היה משהו שונה נכנסתי לתקייה של הסרטים ונכנסתי לאיזה סרט אחד שהיה בתקייה של הסרטים החדשים שהורדו ו שומו שמיים!!!! ראיתי את ההתחלה וכבר ראיתי שחור בעניים-זה היה סרט הכי לא צנוע, אני לא יודע איך לתאר ווח ושלום לא רוצה גם לחשוב על זה אבל זה היה סירטון לא צנוע ממש אבל ממש לא צנוע (הבנתם כבר אני מתאר)

אני לא יכול לתאר לכם מה עבר עלי באותו השעה שהייתי בבית של אבא שלי אבל מרוב שהייתי המום התעלפתי ונשכבתי על הריצפה וראיתי שחור בעניים אמרתי ל "אבא" שלי שאני חולה והוא החזיר אותי הביתה.

מאותו היום ובמשך שנה אני כבר לא יודע מה לחשוב עליו! ואני יודע זאת היא!! כן כן היאאאאאאאאאא האשה השנייה שלו אבא שלי בחיייייים לא היה עושה את זה, אבל זאת היאאאאאאאא שגררה אותו.

שבוע למחרת שראיתי אותה בא היה לי להחטיף לה מכות רצח שאתם לא מבינים כמה! היא זאת שקילקלה את אבא שלי! היא ולא הוא!!@!!

ומאז אני לא נכנס לבית של אבא שלי, לא רציתי לפגוע בו ולהגיד לו את הסיבה האמיתית, אז המצאתי איזה משהו.

מאז אני לא רואה את אישתו (במשך שנה ב"ה) ולא את הבית שלו.

כל יום עוברים לי הסרטים האלה של אותו היום!

אני לא יודע מה לעשות אני שבור כל יום מחדש, בכתב הזה אני בוכה-רושם אותו הדמעות ואת זה רק המקלדת יכולה להוכיח!

מצטער על החפירה, אבל לפחות פרקתי את זה באיזה מקום.

אוףףףףףףףףףףףףףףףף אתם לא מבינים כמה התפללתי לאבא (ה') שאבא שלי יתגרש מהטומאה הזאת (אישתו).

כמה אני מתפלל ואני מרגיש שהתפילות עולות ולא משפיעות-לא מספיק שראיתי את הסירטון המזעזע הזה (שדרך אגב עשיתי תענית חודש שבו לקחתי על עצמי משהו) אלא גם שאני לא יודע מה לחשוב על אבא שלי כבר!

אוייייייייי אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא א א

אני לא רושם את זה כדי שתנחמו אותי, אלא שתציעו לי מה לעשות-מה לחשוב-במה להתחיל-במה לסיים, אני מבולבל כמו לא יודע מה.

בבכי רב, יוסי (שם בדוי)
אין לי מה לעשות חוץ מ-אביה =)
פשוט לבכות איתך. 
אווץ'. איזה מכה כואבת. איזה קשה.
באמת שאני לא יודעת מה אתה צריך לעשות, לחשוב, להתחיל, לסיים במצב כזה.
אבל מה שאני כן יודעת- שזה משמיים.
משמיים זה בא עלייך.
משמיים ההורים שלך התגרשו.
משמיים אבא שלך התחתן עם חילונייה.
ומשמיים היא קלקלה אותו עד לרמה הזאת.
משמיים, הכל משמיים. מלמעלה.
מה שאתה צריך לעשות- זה לעמוד מול הניסיון הזה בלי להישבר, ובלי ליפול.
אני בעד שתדבר עם אבא שלך, תשאל אותו, תדבר איתו, תהיו פתוחים ואולי תגיעו למסקנות והבנות בעניין.
אולי זה קשה לך מדי, אולי אתה לא מסוגל... אני בעד שתנסה.
אין לך מה להפסיד מזה.
ותתפלל, תמשיך להתפלל. לא דווקא שיתגרשו, אלא דברים יותר עדינים מזה... נגיד שיחזרו בתשובה?? שלא ירדו עוד לרמות כאלה?? שיעלו ברמה הדתית? אני יודעת??? אתה צריך לדעת.
ב"הצלחה ענקית!!!!!!

נ.ב- תשכח מזה, כולם ינחמו אותך, גם אם לא תרצה....
לא יעזור לך.
יוסי...טל!=)
אוי, איך שאני מבין אותך.
אם ראית את השרשור שאני פתחתי אתה בטח תבין גם למה...
וואי אלוהיייים!!!!!
אבא שלי התגרש והתחתן עם חילוניה וגם אני חשדתי
כמוך אבל לא היו לי הוכחות, אז חשבתי להחליק. ואז הוא התגרש, וזה היה עוד משבר, כי הייתי צריך להיפרד מהאחים שלי וכולם...
הם אפילו לא באו לבר מצווה למרות שאני איתם בקשר טוב...
עכשיו הוא בקשר והולך להתחתן עוד הפעם...
ועוד הפעם עם חילוניה...
ויש לי כמה דברים לומר לך::
א. אל תתפלל שיתגרשו. זה לא יעזור!!!!
    אם הוא כבר ירד לרמות כאלה אז הוא ימשיך.
    מן הסתם ממכר. תתפלל שיחזרו בתשובה או משהו כזה...אני יודע.
ב. אנחנוו איתך. תהיה חזק... אחי אל תתיאש..
יוסי הבדוי,אוסנת
השעה מאוחרת, ומחר יש לי נסיעה ארוכה...
רק בקצרה, ואם תרצה עוד - ארחיב בהזדמנות.

אני לא בטוחה שכדאי להאשים את אשתו של אביך.
גם מכיון שיכול להיות, ל"ע שאתה חושד בכשרים.
וגם כי אחרי הכל - אבא שלך בחר אותה.
אני בטוחה שהיא לא היתה שמחה לדעת שבעלה רואה סרטים כאלה.

גם אם אבא שלך לא בסדר, גם אם אתה ממש לא מסכים איתו, גם אם הוא עושה דברים שלא נראים לך - הוא אבא שלך.
למענך ולטובתך, אל תוותר על הקשר הזה.
תפריד בין המעשים להיותו אביך. תעריך אותו על דברים אחרים, ותריד את עצמך מההנהגות הרעות.
אבל הוא אבא שלך!
ותשמור עליו טוב.
נסה לראות את הצדדים החיוביים שבו.

אני חושבת שכדאי להתחיל להתמודד עם המורכבות שבבני אדם, ואח"כ גם לחזור לבקר אצלו מדי פעם...

מעריכה מאוד,
כהמשך לאוסנתאורי הולנדר
זה לא נראה לי בסדר ישר לקפוץ על אשתו. הוא, בדיוק כמוך, גם בן אדם, והוא גם יכול ליפול, עם או בלי אשתו החדשה. ודווקא העובדה הזאת היא גם מה שצריך וטוב לך לחשוב. כולנו בני אדם. כולם יכולים להיכשל וליפול בכל מיני דברים. כן, אפילו בדברים כאלה. זה שתפסת מישהו (במקרה הזה את אבא שלך) בקלקלתו לא אומר כלום על הבן אדם (או על כל בן אדם אחר).
עזוב את מה שראית, ותמשיך עם החיים, כי כשנופלים, תמיד אפשר לקום, ויש ה' למעלה שיודע בדיוק מי נפל ומי הפיל את עצמו. אל תקפוץ ישר למסקנה שאין ה'. הוא שם, מקשיב לך, ויודע כמה קשה לך, אבל הוא גם יודע שהוא נתן לך ניסיון שאתה מסוגל לעמוד בו בכוחות עצמך, כי ה' לא נותן נסיונות שאי אפשר לעמוד בהם. אז קפוץ על הרגליים ותתעודד!
אמנם מי שמכיר אותי יודע שאני לא מחבב את רבי נחמן כל כך, אבל יש דבר אחד שלו שאם מנסחים אותו טיפה אחרת אני מסכים איתו: אין שום יאוש בעולם כלל. אני מנסח את זה אסור להתייאש אף פעם. ברגע שמתייאשים, נופלים יותר עמוק. אז בלי ייאוש, רק תקווה ומבט קדימה.
ליל"ט וחג כשר ושמייח!
קודם תירגע,זה אני היועץ
בני האדם לא מלאכים,וגם לא 'כמעט מלאכים'.
אני יודעת שזה קשה ועצוב מאוד מה שקרה לך.אבא,שאמור להוות מודל לחיקוי ואף הערצה,מאכזב.ובגדול.וזאת בעיטה רצינית בבטן.
אז נכון,לפעמים סטריאוטיפים מתפוצצים לנו בפרצוף. ומותר לבכות ולהיות עצובים.
אבל בוא נראה את חצי הכוס המלאה-אתה חי עם אמא שלך,ואתם דתיים,וטוב לכם.
ואתה יודע שבבית אין מצב שתיתקל בסרטונים שכאלה,ושאר מרעין בישין.וזה צריך לחזק אותך שהבחירה לחיות עם אמא שלך (ולא איתו) היתה בחירה מושכלת.
אי אפשר לדעת מה הניע את אבא שלך לאותם הסרטונים,אולי זאת אשתו,אבל לא נראה לי לעניין לדון בזה.כי זאת הבחירה שלו,ואם הוא לא היה רוצה להגרר לכך,לא היה נגרר מלכתחילה.
ולכן אני גם לא מוצאת לנכון לדבר איתו על העניין,כי הוא אדם בוגר שיודע מה הוא עושה,ולא ראוי להכנס לו לרשות הפרט.(חוץ ממבוכה רבה לשני הצדדים זה לא יועיל במאום).
הייתי ממליצה אולי ליזום למידה תורנית משותפת ("אבא,יש לי מבחן בתנ"ך\גמרא,ואין לי עם מי ללמוד..") אולי זה יעיר את הניצוץ שהיה לו והספיק להרדם.

אני שולחת אליך הרבה חיבוקים ומילות עידוד,פריטים שאולי לא יפתרו את הבעיות,אבל לפחות יעודדו,כדי להמשיך ולעבור מעל המשוכה הזאת.

כנראה שעוד לא הבנתם מי זה באמת "אבא" שליאנונימי (פותח)
אבא שלי עד לפני לא ממזמן היה הבן אדם שהיה לי כמו חבר.

אהבתי אותו כמו שלא אהבתי אף אחד בחיים.

היום, אני כבר מפחד לצאת איתו לטיולים רק כדי לא לראות את המכשפה הזאת.

לפעמים אני בוכה ואמא שלי לא יודעת למה, אני לא רוצה לספר לה את זה כדי לא לגרום לה צער.

אבל גם אני לא יכול לסבול את זה לבד, אני כמו מטלית שרק סופגת-לא ניתנת לסחיטה.

ניסיתי לפרוק את הכל בכותל, בחדר, בסידור, בתפילה, בתהילים, אצל רב, מה לאאאאאאאאאאאאאאא אבל שום דבר לא עזר!

אני כבר מתחיל לחשוב שאין ה' בעולם הזה (בחיים לא האמנתי שאגיע לשפל כזה.

אני פשוט שבור-באותו השבוע שראיתי את המראות המזעזעות אצל אבא שלי הייתי "חולה" שבוע בבית כי לא האמנתי על עצמי שראיתי את מה שראיתי.

לא יכול לחשוב על זה.

עזרו לי באמת אני לא רוצה להגיע לשפל שאבא שלי הגיעעעעעעעעעעע אני רוצה להאמין שיש ה' אבל אני לא יכולללללל כמה שאני מתפלל אליו לא נענה שום דברררררררררררר,

מה כבר ביקשתי הא?! מההההה?! בריאות-לא ביקשתי, הצלחה בלימודים-לא ביקשתי, ביקשתי רק דבר אחדדדדד שאבא שלי יחזור להיות מה שהוא היהההההההה אני לא רוצה שהוא יהיה חס ושלום במקום שפל בשמיים למעלה כשהוא ימות (לא עלינו)

דייייייי לא יכול כבר.

אם הייתם רואים כמה אני בוכה הייתם באמת מבינים את חומרת המצב =[

יוסי.
אני אנסה לעזור..-מוריה!!
תיראה להאמין שאין ה' בעולם זה קצת מוקדם מדי..וגם לא פיתרון ממש נכון..
ממה שכתבת אני מבינה שהמצב באמת חמור ושאתה באמת רוצה לעזור לאבא שלך...
אז אולי תגיד לו מה אתה מרגיש באמת..כדי שידע איך לתקן את עצמו(אם הוא רוצה כמובן..)
דבר שני תנסה להיות כמה שיותר בשמחה כי אולי שתחשוב כל הזמן על השמחה תנסה לשמח את אבא שלך שיצא מאיפה שהוא נמצא ויחזור להיות מה שהוא מקודם(דתי וכו')...
תמשיך להתפלל עוד שום דבר לא מאוחר...

יהיה טוב..ואל תישכח להיות בשמחה ת-מ-י-ד!!
ותיזכור שזה רק ניסיון והניסיון עובר אם האדם מאמין..אז תמשיך להאמין בה' ותמשיך להתפלל ותדבק בזה תראה לקב"ה שאתה באמת רוצה את זה לא משנה כמה תיתפלל..
אני מאמינה שאתה תצליח ואם אני מאמינה(אפילו שאני לא מכירה אותך)אז גם אתה צריך להאמין..
אז יאללה צא מהעצבות ותיקח על עצמך להתפלל מתוך שמחה ואמונה לא מתוך שה' חייב לנו..
יאללה שיהיה יומטוב ומלא שמחההה..=]]]] ויהיה טוב הכי טוב..אתה תיראה..

וואי..שבלולון
לצערי אני שיא המבינה אותך..(מקרים אחרים..)
פשוט תתעלם מזה.. אין כ"כ מה לעשות.
ו.. אתה יכול לבקש מאבא שלך שתצאו רק שניכם לטיולים (אל תגיד לו שאתה לא רוצה לצאת עם אישתו.. פשוט תגיד שאתה רוצה סתם יום רק שניכם)

מלאמלא ב"הצלחה, ו.. תדע שתמיד אתה יכול לפנות ולדבר עם ה'. 
קודם כל..האחת והיחידה!!
בסיעתא דישמיא

תשמח,תחייך-תזכור שאבא מנסה אותנו רק בדברים שאנו יכולים להתמודד איתם.

אח"כ תחשוב מה עושים,
כי כשמחים מסתכלים על התמונה בזויית שונה,יותר טובה...

חשוב להפניםעוקר הריםאחרונה
אם ראית את זה לא בכוונה והצטערת על זה מעומק נשמתך לא כדאי להתעסק בזה יותר.
אתה צריך להפנים שהקב"ה לא כועס עליך ולכן אתה צריך להתעלם מזה בעבודת ה' שלך (כמובן כמה שאפשר)
עוד ניסיונות לחזור בתשובה על מה שהיה לא באשמתך רק יגרמו לזה לצוף יותר בתודעה.
צריך להבין שיש חטאים ויש נסיונות, על חטאים צריך לחזור בתשובה (גם בחטא צריך להצטער על החטא אבל לא להיות בעצב) על נסיונות מתגברים. העובדה שהגיע עליך דבר כזה לא אמורה להעציב אותך, כמו כל ניסיון.
בדיוק במצב כזה אתה צריך את תורת ברסלב "מה שהיה היה העיקר להתחיל מהתחלה".
אתה צריך לדעת שהתפילות שלך עכשיו מלב שבור משפיעות יותר, צריך לדעת מתי להתעלם מהרגש שמפריע לך לעבודת ה'.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך