לידה לפני 11 יום. תפילה להתמלא בכוחות. בשמחה. בחיוך כלפי הילד שלי. בתודה כלפי בעלי. כלפי אמא שלי. אבא וכל שאר האחים. להתמלא בתודה כלפי ריבונו של עולם. על כך שהכל עבר בבריאות. על שזכינו בילד ראשון רגוע, מלא בברכה. מלא בנחת. על כך שהכל בבריאות. על שלום הבית שלנו. על הזכות לבנות משפחה בדור הזה. על הבעל הזה, הרגוע, בעל המידות, הצדיק, שעוזר, ותומך, ודואג, ופועל כדי שיהיה לי הכי טוב. בתודה על המשפחה הזאת שמחבקת ועוזרת. בתודה על כל הסיעתא דישמיא. על כשצריך כסף הוא מגיע. על כל ההשגחות שמסתדרות בסדר מדהים וחושפות את האהבה הגדולה שהשם אוהב אותנו. על החיוך המתוק שבן ה11 יום יודע כבר לחייך. מתוך שינה. נולד בשל. תודה על ההנקה שהולכת טוב. אז קצת כואב, מה קרה? תודה על הגוף שלאט לאט חוזר לעצמו. על הבטן שבן רגע נעלמה. תפילה לבריאות הגוף, להתחזקות. שלא ארגיש חלשה. שאצליח לשלוט בשרירים שלי שם למטה. שאצליח לשמוח במה שיש. שיהיה לי תיאבון. שאצליח לאכול בריא. שהברזל יספג טוב בגוף. שהפנים תתמלאנה בחיוך. שאצליח לשמח את בעלי הצדיק כמה שיותר. שאצליח להעניק הכי טוב לבן שלי. שאצליח לשמוח במציאות החדשה עם כל מה שהיא טומנת בחובה.
תפילה לשלום בעם ישראל. שכל התהפוכות שעוברות עלינו תחלופנה במהרה ושכל הבירורים שצריכים יתבררו בשלום.
שבת שלום.