בתאריך כ"ב בניסן תשפ"ג 15:55ממש לא רוצה שיזהו אז כותבת בגדול ממש..
גדלתי בבית נורמטיבי זכור לי המון המון לחץ בעיקר מצד אמא שלי ומשפטים לא פשוטים וכעס וכל הזמן מריבות סביב עזרה בבית. הייתי ילדה טובה, כן עצמאית ועם דעה אז לפעמים היו התנגשויות אבל ממש לא מרדנית, ובאמת זכורים לי משפטים וויכוחים מאוד לא פשוטים איתם..
מהצד השני גם הרבה שיחות כן טובות איתם אבל זה לא היה נדיר נגיד שהיו משתמשים בדברים שהייתי פותחת איתם את הלב נגדי בזמן וויכוח..
עם השנים שמתי לב שגם יש מורכבות מאוד בקשר בין ההורים שלי, המון וויכוחים ומריבות מולנו, עקיצות שלהם אחד על השני והמון ביקורת גם על אנשים מסביב (על סבא וסבתא דודים וכו')..
מאז שהתחתנתי התנתקתי מאוד והיה לי ככ כיף ומשמעותי להשקיע בבית ובחיים משלי, ופתאום התחילו ליפול לי אסימונים אחורה וגם תוך כדי ההתנהלות מולם כמשפחה צעירה בפני עצמנו.
בחג היה איזה מקרה קטן אבל שקצת שבר את הכלים. ונפל לי אסימון קשוח..שהם לא משענת הורית בשבילי, הם לא אוהבים אותי בלי תנאי, הם אוהבים אותי בתנאי שאני רוקדת לצלילי החליל שלהם ואם לא אז הם לא שם.
אחרי החג נסענו הביתה ואנחנו גרים באיזור שנחשב מסוכן..ועוד בתקופה כזאת..הם תמיד שולחים לי הודעה אם הגענו..הפעם שום הודעה ושום כלום..כאילו מה קרה בשניה שלא התנהגתי בדיוק איך שרציתם אז הפסקתם לדאוג לי? אין יכולת להפריד? זה ממש מלווה אותי בתחושות קשות שפשוט אין לי את המשענת ההורית הזאת שפשוט שם ומבינה את המקום שלי, ושאני ממש לא רוצה לעשות דווקא אלא דואגת למשפחה שלי ולפעמים זה מתנגש..ואז פשוט הם לא שם..יש לי 2 אחיות שנמצאות בתחושות דומות, כל אחת במקום אחר מול זה אבל כולן די מבינות על מה מדובר..
אז מה אני רוצה? לא יודעת מחשבות/תובנות שיוכלו לעזור לי?
אולי ככה זה נורמטיבי וזאת ההתנהלות של הורים מול ילדים?
וגם יש בי קצת מקום שמפחד שיש פה משהו באמת קצת לא תקין..לא ברמה מטורפת אבל כאילו יש פה משהו מהותי קצת בעייתי..?!
אני מגזימה? זה ממש ממש יושב עלי