הכלה היחידה במשפחה והזוג היחיד במשפחה לבן הבכור אז היא לא ידעה איך להתנהל בהתחלה ומאוד נפגעתי וספגתי הרבה. הייתי מאוד שקטה ועדינה וניסיתי לרצות אבל יש אנשים ששום דבר לא יספיק.
יודעת שיש שני צדדים למטבע, אבל מכירה את חמי וחמותי. לחמי יש קטע שהוא מאוד מזלזל באנשים ויכול גם ללגלג. הוא איש טוב מאוד אבל זה הסגנון שלו (המשפחה של בעלי חילונית ).
כבר כמה פעמים שמתי לב שבזמן השיחות עם חמותי לפני שבת, היא צוחקת בזמן השיחה כאילו בקטע כזה שיש לידה מישהו והיא צוחקת איתו (אני קולטת את הדברים האלה. בעלי תמיד בהלם עליי שאני יודעת כל דבר שהוא עושה דרך הקול שלו בטלפון. רק מהטונציה אני מצליחה להבין) יכול להיות שאני מדמיינת אבל בגלל שראיתי את חמותי צוחקת באותו הצחוק לידי ואת חמי מלגלג על משהו שאמרתי אני יכולה להאמין לתחושות שלי. הם כן מעריכים אותי ואוהבים אותי (רוב הזמן) אבל חמותי שולטת על כל הבית ואם משהו קטן שלא מצאה חן בעיניה נגיד לא ראתה את הנכדים יותר משבוע-שבועיים, היא לא מדברת איתם מספיק בטלפון לדעתה או שלא דיברתי איתה יחסית הרבה זמן יותר משבוע וחצי נגיד - היא תתהפך ביחס שלה גם אם המילים שהיא אומרת אומרות אחרת.
למה אני כותבת את זה? כי אני מרגישה שלועגים לי על לא עוול בכפי. לא נעים לסגור את השיחה לפני שבת שמשום מקום היא צוחקת ושותקת כזה כאילו יש שם עוד מישהו.בטוחה שהיא גם שמה אותי על רמקול. כבר הספקתי להכיר אותה.
סתם פורקת. פגועה קצת ואומרת לעצמי שאולי מדמיינת אבל כמה תמימה וטיפשה אפשר להיות. כבר ראיתי את אותו לגלוג מולי רק שחמי לא ידע שאני רואה אותו בהשתקפות של החלון.
אוף. סתם מבאס לא יודעת מה רוצים ממני. ב"עולם" שמחוץ למערכת היחסים איתם אני מאוד מוערכת ובמשרה בכירה, נראית טוב ומטופחת ומלאה באנשים טובים וחברות סביבי. אבל שם זה כאילו אחרת מול חמותי
ואומרת לעצמי שבא לי שתגיע כלה ההיפך ממני שיבינו כמה הם לוקחים אותי ואת כל הכבוד שאני רוכשת להם כמובן מאליו. ואומרת לבורא עולם שאם זו אכן הייתה הסיטואציה שהוא זה שישמור על כבודי לי אין מה לעשות בנידון התקשרתי לכבד לפני שבת. סתם נפגעתי קצת..נשמע מגזימה אבל יש לזה רקע..
סוף פריקה.שבת שלום נשים מהממות ויקרות.

)