קודם כל פליז פליז בלי ביקורת או הפחדות..... רק טיפים
לפני כמה ימים הנסיכה נהייתה בת שנה!! זה היה ציון דרך חשוב מאד בשבילי.... כי היא הפכה אותי למי שאני היום, כ''כ הרבה היא העבירה אותי.... לא היה קל!! ממש לא! עם הבכור היה הכי פשוט, אבל במבט לאחור אני יודעת שהקושי הזה (שעדיין מתמשך) הוא אחד הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים, התבגרתי, השתניתי.... מלא פעמים נפלתי... אבל קמתי!! למדתי לסנן מלאאא דיבורים וביקורת! למדתי להתחבר לאנשים הנכונים, למדתי שאני גיבורה, שיש לי כוחות, שאני מסוגלת, בקיצור שאני וונדר וומן (ככה בעלי החמוד קורא לי)![]()
אבל כאמור הקשיים ממשיכים.... אתן זוכרות שהיא עדיין לא זחלה? אז תודה לבורא עולםהיא מתקדמת המוןןןן!! ברמה שאחותי ראתה אותה שבת שעברה ושוב השבת ולא האמינה שהיא אותה ילדה! בדיוק בשבוע שלא ממש עשיתי לה את התרגילים כמו שצריך בגלל שבעלי טס והייתי בעומס מטורףףף! היא ב''ה כבר עוברת משכיבה לישיבה, מנסה להעמד, אפילו שנראה שהיא רחוקה מלהצליח אבל לפחות מנסה! וגם התחילה כמו לזחול אבל בישיבה
ועכשיו לשאלות:
1. מה לעשות כדי שתזחל כמו שצריך? או שזהו אין מה לעשות? אני בעצמי זחלתי בישיבה ולא נרשמו בעיות חחחח! (לפחות ככה נראה לי....) אבל אשמח שתעשה זאת כי כן תורם למרות שלא מאמינה למה שאומרים שגורם לנזקים בלמידה וכו'
2. היא התחילה להיות בכיינית נוראאא!! רוצה רק ידיים... שמה לב שהיא יכולה להתרחק ממנה ונכנסה להסטריה.... מה עושים?
3. ב''ה אומרת כבר כמה מילים ומתבטאת מצויין, מה צריך לבדוק בגיל כזה מבחינת תקשורת ומוטוריקה הקשורה לידיים? לא רוצה לפספס את זה בגלל ההתעסקות בזחילה עמידה והליכה
תודה בנות!!
)