בע"ה..
נראה לי די ברור שאם אני רוצה לתמצת את המחסום שלי בעולם הדייטים הניסוח הוא "בגרות וביטחון" .
אני פשוט חי בתודעה שבחורה בת 18 יותר בוגרת ממני ועל אחת כמה וכמה בחורה בת 23 24 שזה הגיל הקלאסי של הבנות שמציעים לי..
הסיבה לכך בעיקר היא שאני מרגיש שיש המון דברים טכניים שהיא בטח עושה ויודעת ואני לא וכמו כן הרבה חוויות שהיא חוותה שאני לא.. יש לכך כמה ביטויים! לא אחד.. אבל אם נתמקד אולי בבולט שבהם אז אני לא נוהג למרות שיש לי רישיון , והעובדה שהרבה בנות כבר שנים נוהגות לבדן ברכב בשעות הלילה גורמת לי לחשוב שאין מצב שהיא תראה בי בחור בוגר..
הדברים מתכתבים בחוויה שלי עם ביטחון. אשתמש בדוגמא נוספת, כל השילוב של תואר עבודה זוגיות ילדים נשמע לי ממש גדול עליי.. ואם זה המצב שאני אישית כן חושש מעומס משילוב מלחץ מחוסר שעות שינה מאי הצלחה לעמוד בכל המשימות האלו וזה נראה לי גדול עלי אז אני לא מבין מאיפה יהיו לי הכוחות להקרין ביטחון למדוייטת/לאשתי בשגרה ובפרט כשהיא תהיה במצבי לחץ, כישלון, או כשהיא תרגיש שהיא קורסת מרוב עומס..
אני יודע שבגרות מתבטאת בעוד דברים אבל אני לא מחזיק מעצמי חכם ידען וכו באופן שזה יחפה על הרבה רגעים אחרים שבהם אני לא בוגר..
יש דרך לצאת מהכלוב הזה שבו אני שרוי? או לפחות מענה ראשוני שעולה לכם בראש?
נ"ב , אולי צריך להתמקד בבנות מסוימות? אלו?
אשמח מאוד להחכים ולשמוע..