שם (אפשר גם בראשי תיבות):י.ע
ב. גיל (כיתה):16
ג. ישיבה/אולפנה:חסוי מטעמי פרטיות
ד.למה זה הניק שלי: כי אני ממש מאמיה בזה! ה' הוא המלך!
ה. צילצול (רינגטון): עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה,הקלטה מתוך הריקודגלים השנה שהיה עוצמץי בטירוףףף!!
מוטו: עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה (עם המנגינה!)
ז. סיפור מעניין מהפורום: האמת אני יחסיתץ חדשה פה (אולי לא שמתם לב כי אני נורא דומיננטית) אבל עם הרבה מרץ!! נעשה פה כיף!!
ח. שיר וזמר אהוב: רק בנאדם, אלישע. ו8לא סתם. אני ממש מאמינה שאי אפשר לשפוט!! אנחנו רק בני אדם
ט. מי הרבנים שלי: בעיקרון אני עדיין מבררת, אבל נראלי שכזה סגנון הר המור
י. איזה ספרי הלכה/מוסר/ השקיפה וחסידות אני אוהב: ספר אחד של סיוון רהב מאיר, שהיא אישה עוצמתית בטירוף!!
י"א. חלום: לעלות לביהמ"ק השלישי במהרה בימינו!
"ב. מה אני רוצה לעשות כשאני אהיה גדול: וואי ישלי מלא, האמת הכי באלי להיות אסטרונאווטית, רק אני מחכה שייצרו חליפות עם חצאית
י"ד. שלושה ניקים שאני מעריךעדיין לא מכירה, כמו שאמרתי כבר.......
:ט"ו. משהו שכיף לעשות: לחבר בין אנשים בעם
ט"ז. איך הגעתי לפורומים בכלל?!: דרך חברה טובה
י"ז. ניק שהייתי רוצה להכיר:לא מכירהההההההההה
י"ח. צבע אהוב: טורקיז נוטה לתכלת בהיר בהיר
י"ט. למה זה ה וך המקורות:כל כבודה בת מלך פנימה
כ"ב העונש הראוי לטרולים לדעתי הוא: שיעשו אפצי על קוסקוס אמן ם ולשבור להם את המקלדת על הראש
כ"ג. כשאני אהיה גדול אני אלמד: להכין שקשוקה. האמת שזה קצת מביךךך אבל אני לא יודעת להכין כמעט.. ואי רק אל תגלו לאף אח'ד
כ"ד. יום אהוב בשבוע: שבת קודש יום חמדתו!!
כ"ה. חג אהוב: פסח שני. כי העניין של זה זה כאילו הזדמנות שנייה כזה, וזה דבר שאני מזה מאמינה בו! לכל אחד מגיעה הזדמנות שנייה כי כולנו בני אדם!! וואי יש לי מלא מה לומר על זה!!!1
כ"ו. תשפ"ג זה ראשי תיבות של: תהה שנת פריחה גדולה
כ"ז. טוב זה כבר מלא שאלות - רק רציתי להוסיף- אני נורא מתרגשת, זכות גדולה!!! בטוחו יהיה מד-היןם|!!!