להאמין בטבע הגברי.#לומדותזוגיות
תמיד אני כותבת על העצמת נשים ומעצימה את התכונות הטובות שבנו, הנשים.הפעם אני רוצה להעצים קצת את הגברים שלנו.אני מאמינה שאם רואים את הטוב בבן אדם,הטוב הזה גדל. אם נסתכל על גברים שלנו בעיניים טובות, הם ירצו להיות טובים יותר בשבילנו.יש מן אופנה כזאת היום של נשים להתייחס לגברים כפחותים מהן. הם פחות מסודרים, פחות רגישים, פחות שמים לב לפרטים.אבל את יודעת שיש דברים שבהם הם יותר?שהם אלה שמשלימים אותנו?
גברים הם לוחמים (והם באמת בפנים רוצים להיות טובים יותר, גם אם לנו נראים חסרי מוטיבציה לחלוטין)
גברים רוצים לתת ולהעניק. אולי זה אנחנו לפעמים גרועות בלקבל?
כל גבר רוצה לנצח (ולא כדאי לך להיות זאת שמתנצחת איתו, אלא זאת ששולחת אותו ונותנת השראה לנצח את הקרבות בחוץ)
לגבר יש כח רצון. נכון, קשה לו להתחיל אבל, כשכבר יש לו כיוון, כמו קטר מתחיל לאט, אבל צובר תאוצה, ואח"כ אי אפשר לעצור אותו. (לא כמונו ש"נדלקות" מהר, אבל קשה לנו להתמיד)
לגברים יש מח מיושב יותר (לא כמו שלנו שמתפזר ובמקרה גרוע נוזל מעודף הורמונים והנקות)
נכון, יש גם חסרונות גבריים. לעולם החסרונות "הגבריים" ישארו להיות יותר בולטים לעין, הם יותר גסים, יותר נופלים לכעס, יותר בקלות נכשלים ומתפתים להסתכל על יופי של נשים אחרות. החסרונות הנשיים קיימים גם כן, מוחבאים מתחת לפני שטח ואנחנו סלחניות כלפי עצמנו. אנחנו עוקצות, מקנאות, מתעצלות, מרכלות, משוות את הבעל שלנו לאחרים, אבל "שששש" אף אחד לא יודע את זה.
אם יש אמא שלא נותנת כבוד לאבא והילדה סופגת את זה,בפנים מתיייחסת בזלזול לאבא שלה,לעולם יהיה לה זלזול לכל הטבע הגברי.אזתתנו כבוד לאבות שלכם,לבעלים,וגם לבנים.אם ניתן כבוד לטבע הגברי, נקבל בחזרה כבוד לטבע הנשי שלנו, הרי זה כל מה שאנחנו רוצות.