פותח כאן ולא בלנ"ו כי רוצה לשמוע מאלו (שבתקווה) הצליחו למצוא דרך משותפת.
יש לי אופי חזק ודעות מוצקות. אני נפגש (סיבוב שני) עם מישהי עם תכונת קבלה והתמלאות מאוד גדולה. ככל שהקשר מתקדם זה מורגש ובא לידי ביטוי מאוד. יש לי השפעה גדולה מאוד עליה.
יש כאן מלכוד - ההשפעה הזו מאוד טובה לה (ולי) וגורמת להעמקת הקשר ובמקביל גורמת לה לחשוש שהיא תאבד את עצמה בתוך הקשר.
זה מתבטא (גם) בפערים אובייקטיביים שיש בינינו (רקע מהבית, השקפה וכדו') שבו היא חוששת שהקול שלה לא ישמע ויותר מזה - שההשפעה שלי תמחק חלקים מעצמיותה.
(החשש מהפערים הנ"ל כל הזמן עולה אבל אני לא מצליח להביא אותה לדבר עליהם בפועל, לכן אני חושב שעצם החשש מאבדן הזהות הוא העקרוני ופחות הצד המעשי).
מכיווני - ברגע שהבנתי את מידת ההשפעה שלי עליה אני משתדל להתנהג באחריות ולקבל החלטות כי הן טובות לה\לנו ולא כי זה מה שאני רוצה.
יש בינינו תקשורת מלאה (דבר שבעצמו מעמיק את הקשר ויחד איתו את החששות וחוזר חלילה) אבל לא תמיד מצליחים לתרגם לשני לשפתו כדי שיבין.
איך מתמודדים עם זה? איך נותנים את תחושת הבטחון הנחוצה? זה אפשרי בכלל? האם יעוץ (זוגי, בנפרד) יכול לעזור כאן?
שאלת בונוס לזוג שעונה על התיאור הנ"ל - איך זה נראה אחרי החתונה? שנה, שנתיים, 10 שנים?
אשמח מאוד לרעיונות.
אולי אנסה שוב יש לי בבית. תודה